Colectia de toamna - iarna 2005 (228)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

ce raspuns ati da voi la urmatoarea intrebare:
Sorana:mami pe unde intra bebele in burtica???

Mateea stie ca Doamne-Doamne aduce copii.
Berzele aduc Elefanti...de la filmul Dumbo...
Seara, cand toata lumea dorme, Doamne-Doamne calatoreste pe la fiecare casa si aduce bebelusi mici, mici pe cere ii lasa in burtica mamicilor (care i-au scris si s-au rugat sa le dea bebelusi) sa creasca mari si cand au crescut suficient de mari mamicile merg la spitalul de bebelusi si doamna doctor ii scoate afara.

Am considerat ca e prea mica pentru detalii anatomice.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sa va zic cum am petrecut ultimele 2 ore?

Pe la 5 si ceva ma holbam la filme pe cinestar cu un ochi pe Iris care foshogaia prin tarc, Ana se oprise jos la vara-sa. Ce frumos si comod imi era. La 6 am coborat dupa Ana, care a tras de vara-mea sa urce s-o vada pe Iris. Si noroc cu vara-mea ca a vazut ceva sticlind in tarc, pt. ca Iris era fte linistita si preocupata: sparsese un glob din ala de sticla de craciun in care se vantura fulgi de nea, si era toata cu sticla fina si marunta in manute, intre degetele de la picioare etc. Nu apucase sa si guste. Va dati seama ca nici acum nu mi-am revenit! Putea sa fie o mare tragedie, vinovat e cel care i-a dat globul, si stiu cine este, vinovata sunt si eu - desi nu vad de ce, important e ca fata e bine si ca tati acum arunca acuze inspre mine cat sunt de incapabila si iresponsabila.

In concluzie, dupa plans ca proasta si verificat de cioburi si in propriii chiloti, il las pe marele tata absent 90% din timp mare responsabil in urmatoarea saptamana. Nimic nu mai fac in casa.

Sa raspunda el, sa vada cum e ca atunci cand serile de lene amesteca jucariile la gramada se poate intampla ca Iris sa fure din cele periculoase si apoi sa iasa ce a iesit azi.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

DELIA, chiar ca mare noroc ati avut ca n-a vrut sa guste! bine ca s-a terminat cu bine!
we placut tuturor! multa sanatate celor mici dar si celor mari!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Heloo
deja mi-am primit cadoul sexi de valentineday, eu urasc sarbatoarea asta, am amintiri urate legate de ea.

azi am fost cu fi-miu la plimbare cu metroul, am avut o zi libera, si i-am pus pampers ca stiam ca ma plimba si nu are unde sa faca.cand am ajuns in parcul de langa casa, mi-a cerut sa faca pipi la copac..mai udam si pantalonii ca nu vrea sa tina obiectul, sa nu puna mana nimeni.a ramas opilul cu sechelede la decalotare.
acum cand merge cu maica-mea la dr nu intra in cabinet, nici nu se misca de pe scaunul de la usa.

ma enerveaza cand mergem spre casa si incepe sa se "inlantuie" de gardulete ca sa nu intram in casa.

si de ceva timp este scutecul uscat dimineata, el mi-a spus ca vrea chiloti ca tati, dar nu am facut-o din comoditate.

hai ca am plans azi la toate dramele voastre, si asa am o peridoada naspa la job, dc nu era praful asta cautam in alta parte.

edit: ne vedem saptamana viitoare la targul de turism? schimbam locul de intalnire( in loc de baby expo/dorobanti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ripley, slava Domnului ca e totul bine si n-a patiti Iris nimic! Nu ne mai arati si tu poze noi cu "floricelele" (mie mi-e tare dor sa le mai vad, nu le-am mai vazut de la ziua Anei cred...)?

Gabitaco, , foarte frumoasa postarea ta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ripley ... stai linistita, fiecare copil are Ingerul lui pazitor. Bine ca nu a patit nimic.

Imi aduc aminte ca intr-o seara eram cu totii in bucatarie si eu incercam sa ma fac ca prind o musca cu prosopul - o gluma - vroiam sa o fac pe Mateea sa rada alaturi de noi.
Am atins abajurul lustrei - ditamai abajurul ,greu si mare - care nici nu era prins bine.
Sotul meu era cu Mateea sub lustra. Abajurul de la lustra a cazut fix intre Mateea si sotul meu, pe langa umarul ei,fara sa o atinga. Va dati seama ca daca abajurul cadea cu un centimetru mai spre ea...ii venea fix in cap. Lumina s-a stins...nu vedeam nimic...nu am auzit decat pocnetul abajurului de gresie...si vocea sotului meu. Am inlemnit pana Mateea a inceput sa rada ... ea crezand ca ne jucam de-a baba oarba. Am luat-o in brate si am inceput sa plang...de fericire ca n-a patit nimic...de necaz ca am fost atat de neglijenta , punandu-i viata in pericol.
Nu am auzit nici macar reprosurile sotului meu referitoare la guma mea neinspirata - o pupam pe Mateea si o tineam in brate intreaga - era tot ce conta in acel moment. I-am multumit lui Dumnezeu de un milion de ori ca Mateea nu a patit nimic(avea vreun an si 2 luni atunci) si mi-am promis ca in viitor voi fi mult mai atenta la actiunile mele ...mai ales cand e si Mateea implicata.

...toate fac parte din viata si fiecare greseala ne face mai atenti si mai vigilenti. Asa ca....capul sus...cine stie ce greseli om mai face, cine stie ce ne mai asteapta !!!
Asta e viata de familie adevarata...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, chiar ca emotionante ultimele pagini.

Si eu sunt de aceeasi parere ca toti copilasii au un ingeras pazitor. Da' e drept sa ca nu trebe sa-l suprasolicitam.

Delia, ca sa-ti mai ridic moralul de popandau rasa amarat...cred ca barbac-tu ar avea un simpozion de organizat cu al meu barbat omni-prezent in viata familiei . A..si poate-l cheama si pe sotul Mihaelei_80, ca si el pare sa semene bine cu al meu.

Mitzo- sa stii ca asa am si facut: dupa un curs de 4 ore de turism international, ma simt deja alt om.

Miri, pai targul de turism nu e in martie???

Leea- ma bucur ca esti inca mandra salariata. Poate vin vremuri mai bune si nu se mai inchide postul. Stii cum e, speranta moare ultima.

Ma duc sa mai Google-earth-uiesc nitel.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri, am gasit:www.targuldeturism.ro. Mai avem de asteptat pana la el.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki 21 februarie-21 martie, tot aia ptr mine.

AZI-NOAPTE A DORMIT SI FI-MIU FARA PAMPERS.

Mergi la inceput