Colectia de toamna - iarna 2005 (228)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

meems, sanatate multa! poate totusi nu faceti gripa in forma urata

roxi, frumosi copii ai! se mai gasesc body-uri pentru copii de 3 ani? pe aici nu, am tot cautat, ca tare i se mai ridica bluzele la spate. la bungalow ar fi bine, dar mie nu imi plac alea de pe site, plus ca mi se pare si scump fata de preturile de aici. ce nu-m i place la alea e ca sunt inconjurate de tufisuri de flori unde se aduna seara gandaci mari zburatori, sunt cat degetul meu mic de lungi, oribili. se tot stropeste cu chimicale, dar nu-i anihileaza de tot, ca sa nu mai vorbim ca tufisurile emana chimicale chiar in nasul copiilor.

ripley, sper ca a ajuns tati cu bine acasa.

bic, da, el e cu windurfingul. de doi ani practica serios, asta pt ca e marea in fata blocului, el e destul de avansat pt ca a avut perioade in care mergea zilnic, in plus, e si f talentat la tot ce tine de sport-coordonare fina, achizitii motrice. din fericire maya il mosteneste pe el pozo e locul cu vant f puternic, sa stii ca sunt si alte locuri aici, daca vreti in vacanta. sotul meu de ex nu merge in pozo, e prea mult si pt el.
de ce a fost nevoie de curatat dintii Smarandei? trebuie si nu stiu eu?

maria, super pediatra si are dreptate. da, da, trabuie sa-i filmati, pai asa o sa ramana cu impresia ca au fost niste ingerasi, dupa cum par din poze. ce face maya independent? nimic inafara de intors casa cu fundul in sus, la orice altceva cere asistenta si aici insistau la gradi pe independenta, ne-au dat si fise cu obiective de lucrat acasa. ca si lavi, nici eu nu am avut rabdare sa o las sa le faca pe toave singura, am cam ratat trenul.

noki, eu te inteleg perfect, dar mi se pare ca exista riscul urmator: daca simte ca te dezamageste/supara facand pipi in pat, e posibil sa se scape in alta noapte si sa stea uda, sa nu te cheme de frica supararii tale. stii cum fac copiii (ca si barbatii ) au impresia ca daca ignora o problema, ea dispare.

corap, nasol cu conjunctivita, sa se faca ochisorii bine repede.

ioana, la multi ani fericiti si sanatosi sotului tau, petrecere frumoasa sa aveti!

Dialog cu Maya azi dimineata, dupa ce ne-am intalnit cu o prietena care alapteaza bb de 3 saptamani:

maya: mama, unde e laptele de la titi tau?
eu: pai nu mai am, l-ai baut tu pe tot
maya: mai vreau, fa altul
eu: nu mai pot, numai daca fac alt bebelus mai pot
maya: da, vreau bebelus, sa ma joc cu el
eu: lasa, ca iti faci tu cand o sa fii mare si o sa poti sa ai grija de el
maya: nu, tu sa-mi faci cand o sa fiu mare. (sta pe ganduri) ca eu daca am burta mare nu pot sa alerg.
(prietena mea nu mai potea alerga cu maya inainte sa nasca, evident, si copilul a retinut)
Uite asa ma vad si mama purtatoare, sper sa se hotarasca repede, sa nu fiu cu burta la gura la 60 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

of, mai noki, ma faci sa ma iau de tine cand tu esti una din preferatele mele ....
iaca ce zici tu: "ca-mi dau seama acum, ca mama, cat de mult te pot afecta geselile copilului tau."
mai, pe tine te-a afectat cand n-a gresit cu nimic. copiii sunt fiinte separate de mamele si tatii lor, cu vointa proprie, in viitor si cu viata proprie. (care nu ti-au cerut sa fie copiii tai, by the way, dar care te iubesc neconditionat). trebuie sa te impaci cu gandul ca n-o sa faca ce vrei tu/ ce crezi tu ca-i bine pt ea etc (din asta izvorasc, in general, dezamagirile parintilor). asta asa, ca vorbeai de perspectiva. ea o sa faca ce crede ea ca e mai bine pt ea, nu-i o continuare a personalitatii tale.
gata cu palavrageala - eu cred ca esti cu capsa pusa azi, vineri 13.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi, Mitzo de Canare, mi-ai inseninat ziua!E delicioasa fetita ta!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hello, am intrat ca sa nu fac pe mortul in papusoi, multumesc ca va interesati de mine.
nu am fost la proceduri pe 6 feb pt ca mi-a fost frica. stiu care sunt replicile clasice la aceasta informatie, mi le-am dat si singura, credeti-ma. o sa reprogramez altcandva.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corapino, taman ca-s o "preferata a ta", atunci stii ca io-s o persoana care trateaza copilul f. lejer si care ii acorda ffff multa independenta. STIU teoria cu "copilul nu este continuarea personalitatii parintelui, ci o individualitate separata", sunt perfect de acord cu ea; sunt de acord pana si cu faptul ca de multe ori "greselile" copiilor sunt astfel privite numai de catre parinti, ele nefiind greseli in intelesul micutilor. Dar nu am cum, prin felul meu de a fi, sa nu ma implic si sa privesc cu indiferenta totala unele lucruri. Repet, chestia de azi e o banalitate.

Problemele pe care ti le pot ridica insa copiii in decursul vietii sunt multiple - mai mari, mai mici, cum ti-e norocul. Si NU cred ca poti ramane indiferent la ele sau sa le accepti pe toate ca fiind expresia personalitatii copilului si modul sau de a si-o manifesta. Sau cel putin eu una NU o sa pot, asta e clar. Asta nu inseamna ca nu voi incerca din rasputeri s-o inteleg.Dar in niciun caz nu-mi va reusi sa nu ma afecteze. La mine e nasol cand nu ma mai afecteaza ceva: inseamna ca acel lucru/persoana nu reprezinta nimic pentru mine, mi-e total strain. Deh, leii astia pasionali.

Astazi de dimineata nu am facut insa altceva decat sa am o perspectiva de viitor.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

anda, valeeeeeeu. tz tz tz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

haideti ca nu mai pot: nu stiti un remediu ptr urechi infundate (din cauza racelii)? Ca ma simt de parca as trai in alta lume, vorbesc cei din jurul meu si eu nu-i inteleg, parca nici nu mai pot gandi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

feli, in afara de mestecat guma nu stiu

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

felicia, apa oxigenata turnata in ureche cu pipeta ai incercat? o lasi acolo cateva minute sa bolboroseasca (cu capul culcat pe o parte sa nu se scurga). e mai placut daca pui apa in pipeta si o incalzesti putin in mana inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Alt mort in papusoi...da semne de viata. In fapt nu s-a inchis inca statia. Mai merge o vreme, probabil pana la 1 sau 15 martie, deci inca sunt activa. T a racit, eu la fel. In rest destul de bine. Am fost intre timp in Ungaria 2 zile, foarte frumos.
Noki am citit atunci , de muuult raspunsul tau. Si, oops, am dat-o-n bara cu oferta mea de raschetare, caci n-as fi reusit nici pe mai mult decat 9 sute de lei. De fapt imi pare rau ca ai trecut prin asta, iar eu am facut haz. Sorry. Cu pipi al lui Sarah, iti doresc sa fie cea mai mare dintre dezamagirile ce-au fost si eventual vor veni.

T de vreo 10 luni doarme fara pampers. Ii pun o paturica de-aia absorbanta dar doar o singura data a facut de-atunci in pat.

Poate reusesc sa va pun un filmuletz sa vedeti (auziti) cum vorbeste. Chestiune pe care o adaug in capul listei cu cele mai mari dezamagiri ale mele. Si Daria - mezina vorbea mai bine la 1 an decat el.

Va pup cu drag mare pe toate si pe ai vostri pui.

Mergi la inceput