Colectia de toamna - iarna 2005 (228)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Azi e o zi marcanta pentru mine: am avut prima dezamagire din partea bufnitei. Nu suparare-frustrare-nervi-cearta. NU...dezamagire. Sa detaliez: de vreo 3 luni Sarah nu mai facea naptea pe ea pisu, dar o lasam in continuare cu pampers noaptea. Noi am renuntat ziua la pampers acum un an, dar noaptea mai scapa, pentru ca bea 330 ml de lapte inainte de nani si e de felul ei - ca si mine,de altfel, o pisarcoasa.Dar de alaltaieri seara i-am scos pampersul. Ieri noapte a fost ok, aseara mi-a zis ca-l vrea inapoi - e clar ca era ceva de "asigurare morala" pentru ea. Dar i-am explicat ca alea sunt de acum incolo pentru papusi si ca nu ii mai pun. Ea oricum se scula naoptea in jur de 0.30-1.30 pentru un pipi si ma striga tare ca s-o aud.
MAMA mea.., aseara la telefon, ca de ce nu pun ceva plastic sub ea, ca o sa vad io ca o sa-mi faca pipi in pat si ca o sa puta, ca o sa-mi faca in ciuda tra-la-la. Eu, increzatoare ca NU, ca Sarah mea nu mai face de 3 luni de zile pe ea noaptea, ca e mare deja, ca ma striga, i-am acordat credit 100% si i-am ras in nas mamei mele.

Iar azi de dimineata cand m-am sculat la 7.30 si mi-am dat seama ca nu ma strigase deloc peste noapte deja aveam o banuiala, evident, confirmata cand m-am dus la ea. Facuse pe ea noaptea candva, nu stiu cand, ca era deja reavan, spre uscate. Nu cred ca m-a strigat noaptea si n-am auzit-o, ca am lasat usa special deschisa si m-am si culcat f. tarziu, pe la 2, ca am amortizat Google Earth-ul.

Sa nu ma intelegeti gresit. Nu sunt suparata ca a facut pipi pe ea. Asta se intampla oricarui copilas, chiar si mult mai mari. Sunt suparata ca am avut incredere in ea si m-a dezamagit. Si mai sunt suparata cand ma gandesc ce ma asteapta in viitor, desigur pe planuri cu adevarat importante si grave.
Si mai sunt mahnita si suparata pe mine pentru cate ocazii de suparare i-am dat mamei mele in decursul timpului fara sa constientizez ce inseamna ele pentru un parinte.

Ma uitam la Sarah dimineata asta - amarata si spasita la maxim pentru ce a facut, inger de cuminte dupa aia, cu scuze infinite...si-mi amintesc de mine cum eram cand era mama mahnita de mine si suparata. Preferam sa ma bata sau sa urle la mine si apoi sa-i treaca repede decat s-o vad atat de abatuta.

Grea meseria de mama. Si fir-ar sa fie de treaba, nu se invata decat prin parctica.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria faza cu transportul e asa:
var 1. pe cont propriu, iei doar cazare
var 2. Te duc ei cu charter-ul, la aeroport te preia un autocar care raspandeste turistii pe la toate hotelurile. Ideal e sa fii mai aproape de aeroport, altfel poti face si 2h cu autocarul ala.

Atentie mare la orarul de zbor. Unele agentii fac urmatoarea porcarie:
Avionul pleaca pe la 11-12 noaptea sa zicem de acolo. Pt asta trebuie sa te prezinti la autocar pe la 8 seara, dar ultima noapte de cazare o platesti, desi nu beneficiezi de ea. In schimb "beneficiezi" de o ultima noapte pierduta, aterizezi pe la 3, pana ajungi acasa se face 5 dimineata.

Acelasi avion preia urmatoarea tura de turisti care pleaca pe la 6-7 dimineata din Ro si isi preiau camerele la 12 acolo.

Porcaria asta o face Alltur cu sejururile pe Costa Brava, de-asta daca ma paleste Costa Brava sau orice in Spania la mare imi iau frumos bilete din timp la low-cost cu ora rezonabila, imi inchiriez masina sa o iau din aeroport si nu stau dupa charterele, transferurile si excursiile lor.

Mai poti pati si porcaria nr 2, ca si Noki, sa schimbe orarul de zbor in ultimul moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki hai, lasa dezamagirea din atata lucru, nu cred ca a facut-o intentionat. Ia si tu seni-uri din alea absorbante si pune-le sub cearceaf. Sunt utile din in caz de DF voma, se mai intampla noaptea la copii, si eu mai pateam de-astea cand eram mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, sigur nu de la acelasi expeditor, mama prietenei mele nu te-ar avea in lista ei de adrese Ai PM.

Noki, ai pus lucrurile in perspectiva si pentru mine... A fi parinte e cel mai greu lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

noki, de ce esti dezamagita? eu sunt sigura ca nu a facut-o intentionat. i-ai luat un element de siguranta si i-ai "destabilizat" un pic lumea. acum serios, ai intrebat-o, inainte de a-i lua pampersul, daca e de acord si daca se simte pregatita? cred ca sarah ar trebui sa fie dezamagita de tine (fara suparare).
da, era spasita dimineata, pt ca si copiii pot fi dezamagiti de ei insisi si era suparata si pt ca stia ca te-ai suparat.

by the way, ai mei au amandoi conjunctivita , desi l-am izolat pe primul afectat (anais) - adica pe andrei l-am dus la tara, dar luase deja
edit: am inteles ca e epidemie de conjunctivita in sudul romaniei.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am trecut si eu o fuga sa salut pe toata lumea, am avut o saptamana super full, maine avem o nunta in Constanta asa ca acu sunt cu vopseaua in par si profit de ocazie sa ma mai pun la curent cu noutatile. Tre sa fac bagaje, sa mai ajung si pe la Piata Resita sa ma vad cu cineva...sunt in mega criza de timp asadar

Vroiam sa ne laudam si noi cu ceva...Miruna doarme la gradi dupa amiaza, incepand de luni. M-am dus s-o iau si am gasit-o deja in pat, n-a fost chip s-o mai iau, cica se culca cu copiii ei. Ceea ce e bine pe o parte pt ca pot sa-mi fac linistita treburile.

In rest, nimic nou, toate bune, bunicul e inca in spital, e ok dupa operatie, a inceput deja recuperarea cu un terapeut, dar ieri am aflat ca s-a imbolnavit de pneumonie (terapeutul) asa ca trebuie sa gasim altul.

Ma duc sa ma citesc cate ceva din urma si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, sa stii ca sunt de acord cu, Corap ... nu trebuie sa fii dezamahita ! Sunt convinsa ca nu a facut intentionat Saralina!
Uite un sa-ti treaca!
By tha way - eu am folosit scutece absorbante pana in decembrie - deci 6 luni dupa ce am renuntat la pampers, timp in care am mai avut accidente.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salutare!
La mine, s-au dus insomniile (de tot, sper eu) si a venit somnul cel lung. Mama, cat as dormi! Din pacate nu m-a ocolit raceala iarna asta (eu ma imbolnavesc o data pe an - spre sfarsitul iernii, cand sunt mai slabita, probabil - dar bine de tot, ma tine ceva vreme). Asa ca "beneficiez" de nas curgator si am o stare de slabiciune, ma tin de pereti cand merg Dar, lasa, ca trece, va veni ea, primavara, si totul va fi iar frumos, abia astept caldura, nu mai suport vremea asta urata.

Mai aveam eu ceva raspunsuri de dat (am citit TOT), dar ma scuzati, nu ma pot concentra sa scriu, ca iar imi vajaie capul, nu mai pot sta la calculator.

Sanatate multa bolnaviorilor si mai ales lui Che!

PS: Ilinca e bine, a trecut peste ultima laringita f.usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

la Cluj e iarna in toata regula ,e foarte frumos!!

Noki,salveaza-ti postarea asta si ai sa vezi cand o vei reciti ca nu ai de ce sa fii dezamagita pt asa ceva.
ai o minune de fetita nu fii suparata pe ia
poate ai tu azi o zi mai rea e vineri 13

Roxi ,ai doi copilasi superbi .

corap,tin pumnii sa le treaca repede conjunctivita.

maria, Sorana e bine,ia nu se pregateste de sarbatorit in schimb eu da, vreau sa merg cu sotiorul la o pitza in forma de inimioara
am tinut regim din ianuarie pana acum ,am slabit 5 kg ,nici nu mai stiu de cand nu am mai mancat o pitza.

independenta:Sorana e de mica e independenta,incapatanata, putine sunt lucrurile la care tb sa o ajut ,e in schimb foarte sensibila.

va urez un weekend placut ,cu multa dragoste dreagoste!

nu stie nimeni nimik de Anda,vad ca toate fetele isi fac griji pt ia???

mandy,tu ce faci,ti-ai gasit servici ???ce face sora ta ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

E clar ca am o zi proasta. Nu ati inteles supararea mea care de fapt e mai mult o suparare in avans, intr-o perspectiva mai indepartata asupra a ceea ce va urma.
Nu m-am suparat pentru ACEST fapt in sine, care e un rahat pana la urma si-mi dau seama de chestia asta, ci pentru faptul ca-mi dau seama acum, ca mama, cat de mult te pot afecta geselile copilului tau. De orice fel. Mai mici si insignifiante acum, mari si cu importanta ridicata pe viitor.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput