Aspirante cu vechime "medie" (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Monica Dicut te-am trecut pe mess, asa ca te rog da-mi accept. Vreau sa vb cu tine un aspect!

Ancadragoman m-ai ajutat de cateva ori cu sfaturi, esti o mamica sufletista!

Dragele mele,

Cine a mai patit asa, sa-mi spuna sa vedem ce putem face.....docii din Botosani sunt depasiti total...cand am citit de proteina C si S si de masurarea endometrului, Doamne parca sunt de pe alta lume.....va rog, luminati-ma si pe mine!

MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT

Mergi la inceput

Monica Dicut te-am trecut pe mess, asa ca te rog da-mi accept. Vreau sa vb cu tine un aspect!

Ancadragoman m-ai ajutat de cateva ori cu sfaturi, esti o mamica sufletista!

Dragele mele, BB Denis a murit din cauza suferintei fetale.Cine a mai patit asa, sa-mi spuna sa vedem ce putem face.....docii din Botosani sunt depasiti total...cand am citit de proteina C si S si de masurarea endometrului, Doamne parca sunt de pe alta lume.....va rog, luminati-ma si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

moni, pai si nu ti-au zis ce a cauzat suferinta fetala?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Nu! Dupa ce am venit din spital, eu si sotul meu am citit mii de articole pe net, am ajuns si la tratate de medicina, am citit cam tot ce e despre suferinta, si am tras concluzia ca asta e. Doctorita din BT, ne-a spus printre buze ca a fost suferinta fetala, dar nu ne-a zis cauza. Ne-a spus doar ca BB nu era vital.
De asta nici nu mai vreau sa fiu urmarita de un dr de aici. Sunt constienta ca am avut o sarcina cu probleme si ca daca eram monitorizata de un dr. cu experienta BB Denis era acum la pieptul meu, nu intr-un cimitir rece si trist. Ma revolt de fiecare data cand imi aduc aminte prin ce am trecut eu, dar mai ales cat a suferit ingerasul meu!

[b] MONICA mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT [b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Dragele mele, BB Denis a murit din cauza suferintei fetale.Cine a mai patit asa, sa-mi spuna sa vedem ce putem face.....docii din Botosani sunt depasiti total...cand am citit de proteina C si S si de masurarea endometrului, Doamne parca sunt de pe alta lume.....va rog, luminati-ma si pe mine!

Suferinta fetala poate fi cauzata de mai multi factori: hranirea deficitara prin arterele uterine si cordonul ombilical (IR-uri crescute), licvhid amniotic in cantitate redusa etc.
Un medic obstretician poate vedea toate astea la o ecografie de sarcina si in astfel de cazuri se recomanda monitorizarea atenta a gravidei la spital prin monitorizarea activitatii fetale in scopul prevenirii unei astfel de nenorociri.

Imi pare tare rau de pierderea suferita, o colega de la mine de la odisee mi-a aratat unde ai anuntat nenorocirea prin care ai trecut. Esti o persoana deosebita caci desi erai in mare suferinta nu ai vrut sa-ti faci colegele sa sufere.

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

MOnicut, n-am primit add-ul. eu sunt pe meebo la serviciu. Mai incearca o data te rog. Sau da-mi pe PM adresa ta sa incerc eu. Nu prea stiu daca merge de pe meebo

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

mvb, te admir pentru puterea ta. E normal sa vrei sa primesti raspunsuri si chiar trebuie fiindca la urmatorul bebe poate vei sti de ce trebuie sa te feresti. Cum o sa rezolvi problema cu doctorul? Poate poti sa te duc la Cluj, desi e departe, dar stiu ca acolo sunt medici buni.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Fetelor, totul a inceput asa!
- de la inceput am avut o burtica mica, la final de sarcina aveam abia 103 cm in talie( la inceput de sarcina aveam 55kg, iar la final 75 kg)
- la 4d, facuta la 24 sapt, BB era cu 10 zile mai mic si aveam si lichid amniotic in exces (dr din Iasi, ca mergeam si la unul din Iasi, mi-a zis ca e normal si ca se va regla in timp
- la 33 sapt am facut 4 dexametazona pt maturarea plamanilor lui BB
- de la 5 luni ma durea burta. Nu puteam sta mai mult de 2-3 min in picioare, simteam o presiune acolo jos in uter, cum ma ridicam parca aveam niste pietre de moara in burta si simteam ca iese BB atunci. Am stat numai in pat. Cand mergeam la baie, mergeam aplecata de spate si tinandu-ma de burta....in ultimele 4 luni, mergeam ca o baba, chiar si mersul mi se schimbase.....ERA FFF CLAR CA CEVA E IN NEREGULA.....insa nimeni nu mi-a spus ce anume!La Iasi de la 28 sapt nu am mai fost, pt ca ma durea burta si nu suportam nici cu masina, simteam orice denivelare din asfalt si chiar cand se baga in viteze....Doamne, a fost horror!
- la 36 sapt cand am fost la control, pierdeam deja lichid....aveam pe chilot mici pete incolore ca de pish....initial am zis ca au dat peste mine nesimtirile si ma scap.....insa era lichid amniotic...ORICE VI SE PARE SUSPECT, NU LASATI ASA! puneti intrebari doctorului......la testul Zeiwang, in secretia vaginala au fost gasite celule fetale.....norocul meu ca m-am trezit sa-i spun doctoritei ca sunt uda in chiloti!
-la 36 sapt, era ffff putin lichid. Sunt internata ca sa nasc, dar inainte mi se face 3 zile antibiotic si din nou dexa
- marti 23.12.2008, ora 6 dimineata....vine asistenta cu tratamentul si cu palnia sa asculte copilul....totul e OK
- 23.12.2008. ora 7:30 dim. vine dr sa asculte copilul.......nu se mai aude nimic. Intru in panica si incep sa tip dupa care sa ma rog la Maica Domnului ca totul sa fie bine! Copilutzul meu devenise deja ingeras.

BB Denis era si FFFF MIC. de la 28 de sapt pana la 37 crescuse f putin. S-A CHINUIT INGROZITOR!Puiul mamii drag, de ce nu am putut sa te ajut cu ceva?De ce ai fost atat de mic si atat de necajit?Doamne, iar retraiesc cosmarul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1
[br[/i]
Imi pare tare rau de pierderea suferita, o colega de la mine de la odisee mi-a aratat unde ai anuntat nenorocirea prin care ai trecut. Esti o persoana deosebita caci desi erai in mare suferinta nu ai vrut sa-ti faci colegele sa sufere.

Adica eu mi-am facut colegele sa sufere pentru ca le-am spus

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
8+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Monicile mele sunteti puternice si curajoase ,multe femei inebuneau daca treceau prin ce ati trecut voi
Monica(mav) am plans cand am citit prin ce ai trecut tu si bb dar acum bb e bine si nu-l mai doare nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput