Aspirante cu vechime "medie" (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Monica, tiza mea, la fel ca si tine sunt o mamica indurerata de ingeras, ingeras de 23.12.2008. Astept si eu cu nerabdare sa-mi dea Dumnezeu putere si sa o luam de la capat. Doar ca eu trebuie sa-mi revin dupa cezariana. Cel putin 10 luni, trebuie sa nu se prinda nimic, dupa care trecem la treaba. Ne dorim cu disperare un BB! Stim ca el va fi mangaierea intregii dureri pe care o avem in suflete si pe care vom purta vesnic in suflet. Simt in suflet o durere ca un strigat, ca un urlet care nu se mai opreste.Vreau ca si tine sa ajung clipa in care sa-mi aud copilul plangand si sa-l aud spunandu-mi "mama".
Copilutzul meu s-a nascut la 37 sapt, insa s-a nascut mort. Eu cred ca murise cu cel mult o ora inainte de operatie. Eram internata de 3 zile, iar operatia era iminenta.
Dupa rauri de lacrimi si rugaciuni, cu greu am acceptat ca asa a fost voia lui Dumnezeu. Ii multumesc ca eu sunt bine si ca toate organele mele genitale sunt la locul lor si ca intr-o buna zi nu voi avea un copil, ci doi asa cum ne dorim.

MONICA mamica ingerasului DENIS CRISTIAN IONUT

Monica imi pare rau ca ai trecut prin asta si bine ai venit la noi "optimistele forumului" ...si sunt sigura ca f curand o sa iti ti puiul in brate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Buna seara.
Tocmai am venit de la eco de z21. Dna. dr. de la eco mi-a zis ca totul este bine si ca nu am decat sa mai incerc.
Rezultatele sunt asa:
UM : 16.01.
Uter: anteversat, contur regulat, dim. 60.3/29.8/41.3 mm (mai mare decat la eco din z14)
Ecostructura: neomogena cu cateva dilatatii glandulo-chistice istmice, cea mai mare de 1.5mm
Endometru: hiperecogen cu vizualizarea liniei endocavitare, 6.5 mm (in z14 era hipoecogen trilaminar cu 5.7 mm)
La OS aspect corp galben.
Lama lichid FSD.
Am scurtat eu putin din rezultat dar ideea era ca incerc sa interpretez comparativ cele doua eco si sa inteleg niste chestii.
De ex.: acum uterul este mai mare decat in z14...e normal asa pe masura ce te apropii de CM, e o chestie de citire (desi a fost acelasi medic ceea ce e bine) sau ....a crescut din alte motive?
Apoi: ce inseamna hiperecogen cu vizualizarea liniei endocavitare si faptul ca sunt semnele corpului galben?
Doctorita de la eco mi-a zis ca e super bine, am intrebat-o de endometr (daca nu e prea subtire) si a zis ca e super ok si din punctul ei de vedere totul functioneaza super si ca nu avem decat sa mai incercam.
Ceva idei pana merg la ginec???? va rog, cine stie...?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

mie una mi se pare cam subtire endometrul pentru ca o sarcina sa se prinda....mai asteptam pareri

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cocolyso

Buna dimineata,

Nu am intrat ieri pt ca am avut vizita sefului din Olanda si a fost o mare nebunie.
Cm avenit pana la urma, ieri cu 3 zile mai devreme.Am avut dureri groaznice cum nu am niciodata, iar apoi m-am trezit cu o hemoragie ca niciodata.
Asta a fost, nu am reusit, vedem ce urmeaza.
Mai mult nu sunt in stare sa spun, am dormit doar 3 ore....

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

anca, eu am intrebat-o pe dr. ecograf care e si ginecolog si ea a zis ca nu e nici o problema, ca e ok endometrul. Dar din ce am citit pe forum pare a fi prea subtire.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Mai eu cand am ramas gravi aveam 8 si ceva la endometru si toata sarcina am luat tratament de sustinere ,chiar la inceputul sarcinii am facut progesteron injectabil

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Moni stai calma, linistita si nu te gandi la ce-i mai rau, ca tu stii foarte bine ce efect are asupra bb-ului. Bineinteles c-o sa fie bine, nici nu se pune problema altfel

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Neatza!!!

Moni vin cu parul!!!! Stai linistita, fa-ti analizele, i-a tratamentul, du-te la ce laborator vrei (ca am tras cu ochiul la odisee ) dar stai ff linistita, te roooogg!!!

http://mt.lilypie.com/sjVFp2.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Coco imi pare rau de z1...

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Crisooooooo, unde te-ai ascuns fataaa???!!! Ai fost la nenea dr. si ai facut atac de coarda???!!!

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

moni, linisteste-te (daca poti)! Nu pune raul inainte. O sa fie bine, tinem toate fetele pumnii! Daac e nevoie stai acasa si te menajezi, in cazul in care ar fi vreun risc.
ancuta, da, inteleg. Nu contest ce zici tu, voiam doar sa arat ca medicii au pareri destul de diferite, chiar si intre ei (au mai ales intre ei). De pleci mai zapacit decat ai venit la consultatie. Poate azi ma mai lamuresc, ca ma duc la ginec. Dar e alta decat cel la care merg de obicei. Sa vedem, am zis sa-mi incerc norocul si cu asta. Poate m-oi intelege mai bine cu ea decat cu nenea la care am mers pana acum.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput