Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, bianca, din pacate, rezultatul ce il voi vedea maine nu av fi prea placut.....abia peste un timp va avea forma data data de dr. sigur ca am sa va arat poze, dar mai peste un timp. peste vreo 3-4 sapt si va arat toata evolutia.

offfff [ sa va pove ce am patit eu in seara asta: am cazut....cu iasmina in brate.... toata sunt julita in genunchi si mi-am sclantit si glezna piciorului.... de miru' lumii.... bine ca nu am picat in nasu' cel nou...,,,,hai ca deja fac haz de necaz....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea, bianca, din pacate, rezultatul ce il voi vedea maine nu av fi prea placut.....abia peste un timp va avea forma data data de dr. sigur ca am sa va arat poze, dar mai peste un timp. peste vreo 3-4 sapt si va arat toata evolutia.

offfff sa va pove ce am patit eu in seara asta: am cazut....cu iasmina in brate.... toata sunt julita in genunchi si mi-am sclantit si glezna piciorului.... de miru' lumii.... bine ca nu am picat in nasu' cel nou...,,,,hai ca deja fac haz de necaz....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

mai lavi, se pare ca azi e ziua cazaturilor...doamne doamne...sper ca sunteti bine...acu julitura trece, cu glezna mai greu...bine ca n-ati patit nimic grav...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MAMI IN BUCATARIE

chiar ma gandeam la tine, duoamna...vroiam sa te intreb pe unde umbli, dar cred ca mai bine tac...nu?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

ANDREEA - esti o duamna, mey, nu mai vorbi urat...nici macar ca sa ma ajuti pe mine! ...ce concurs? eu nu te gasesc! pupam si cucuiatul mic! si nici sa nu indraznesti sa ma intreb pe unde umblu...ca azi am ajuns si la tribunal, am avut si sedinte, asa ca-s nevricoasa!

ANCULE - ai aflat??????????

BIANCA - , cand am ajuns acasa am plans de nervi, din pacate!

BB - frumos cu "no po", la noi azi a incercat 'nu veu' - si e mai grav, ca era la gustarea de la 5...asa se razbuna ea pe mine!

LA MULTI ANI, ANK! SA FII SANATOASA SI IUBITA!

aLESSIA ZICE "buta" - burta si cand o intreb unde sunt ochii strange tare din ei; vorbeste mai mult de cand sta cu ta-su, cred ca din cauza ca inainte vorbeam eu prea mult

pupam CALCULATORISTA SPRANCENATA!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
offfff [ sa va pove ce am patit eu in seara asta: am cazut....cu iasmina in brate.... toata sunt julita in genunchi si mi-am sclantit si glezna piciorului.... de miru' lumii.... bine ca nu am picat in nasu' cel nou...,,,,hai ca deja fac haz de necaz....

Vaiii mai Lavinia...cum s-a intamplat? Initial am fost infiorata,ma gandeam ca citesc ceva infricosator si cand colo...ea face haz de necaz. Vrei sa-ti mai dau o briosa ca sa-ti treaca glezna?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
aLESSIA ZICE "buta" - burta si cand o intreb unde sunt ochii strange tare din ei; vorbeste mai mult de cand sta cu ta-su, cred ca din cauza ca inainte vorbeam eu prea mult

Trancanitoare ce esti,ce nu lasi fata sa se exprime!
Se pare doar ca atunci cand era cu tine nu avea nevoie sa se faca inteleasa,tu oricum erai acolo pentru ea si veneai in intampinarea dorintelor sale.
Citat:

Si noi,si noi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Se pare doar ca atunci cand era cu tine nu avea nevoie sa se faca inteleasa,tu oricum erai acolo pentru ea si veneai in intampinarea dorintelor sale.
Citat:

Si noi,si noi!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

LAVI - NUMAI CAND MA GANDESC IMI AMINTESC DE ASTA VARA CUM IN MODUL ASTA MI-AM RUPT EU PICIORUL; MACAR BINE CA AI FERIT NASUL! SI FATA!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Citat:

Si noi,si noi!

MAMI IN BUCATARIE

MIHA - a vazut sotul mesajul si s-a urzicat tare! da-i tu o praji cu cioco sa ii treaca!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput