Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
ank LA MULTI ANI!!!!! MAMI SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!

LA MULTI ANI CUMATRA!

Sa fii sanatoasa si numai bine!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si cand a iesit pe usa imi spune: " La bunica poate sa-mi dea ea sa pap?" Ii spun ca nu,ca si acolo e tot baiat mare ca si acasa. "Atunci cred ca nici la bunica n-o sa-mi fie foame".

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

tare faza!!!
mamamaaa da' ce incapatanat e....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

Amira calculatorista

da` ce frumos butoneaza ea cu manusitele! experta deja,ce sa mai! a avut profesor bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adra ne inscriem si noi in clubul mucosilor. Eu vin si cu Robert,extra bonus.

Adina,felicitari Jasminei pentru medalie.

Andreea,ce face Eric? Cum se simte? Ce-a zis pediatra?

Amy,daca tu crezi ca te vei simti bine si te vei putea distra fara Iustin,de ce nu?

Lavinia,da mey e incapatanat...greu il scot din ale lui. Un Scorpion veritabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lavi, pai atunci cred c aeste mai mult "regula casei", cum se zice aici, ca nu-mi pot inchipui ca ar fi altfel pana la 6 dimineata.

Miha, dar i-ai zis atunci ca daca vrea sa fie bb, bine, dar in toate: NU dulciuri, NU tv etc? ca stea sunt lucruri pe care bb nu le are voie. Si daca vrea BB, ori in toate, ori deloc. Asa am facut eu cu Jasmina!

Multumim ptr felicitari, Jasmina e tare mandra, si eu la fel!

Mai revin cum pot, ca trebuie sa fac papica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Ank ! Multa sanatate si succes in continuare !

Adina, felicitari Jasminei. Ma bucur mult, si pentru curs si pentru zilele de schi si pentru zapada. Pana la urma a fost mai bine decat te asteptai ! Lasa ca in curand vine si primavara si moralul va creste si mai tare !:))
Miha, mult succes, sper sa ai castig de cauza !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Amira calculatorista

hihihihi....super mortala...da chiar butoneaza, frate...si ce concentrata e ea...pai are treaba multa, mai, tre sa bage un sheet in excel si acu se gandeste cum sa-l conceapa...

apoi daca Robert e scorpion...... inteleg acum... mamaaaaaa, da ai de tras....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ADINA, FELICITARI IASMINEI...MAMAA, DA CE REPEDE A PRINS EA CHESTIA CU SKI-UL...CRED CA E TARE MANDRA DE REALIZARE...SI TU LA FEL..

miha, am vorbit cu dr de familie, mi-a zis sa-l urmaresc, ca vad daca apar ceva manifestari neobisnuite, gen ameteli, voma, febra, etc. Eric e ok, a fost tare vesel si jucaus dupa toata faza asta...am iesit afara, acum ne-am intors si doarme..cucuiul s-a mai retras, nu de tot dar in mare parte...ca ii pusesem compresa cu gheata...uffff ce zi am avut...

lavi, cred ca ai niste emotii...nici eu n-as mai avea rabdare pana maine... iti tin pumnii!! o sa fii bella mama...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaaaa!
apuc si eu sa intru un pic....
sa o laud pe fiica-mea ..ca de 2 zile mananca si ea multumitor...a inceput sa zica si ea ta-ta-ta si sa bodoganeasca pe limba ei...cam tarziu ce-i drept dar asta e...
sanatate tuturor copilasilor ! ...ca vad ca se ingroasa randurile
pussi, ce sa mai zic....cu lichidele ..o sa intreb si eu pediatra...
oricum , ma bucur ca s-au remediat problemele la voi...Doamne ajuta!
a mea inca nu se catara decat pe canapea)si asta pt. ca are pernite ajutatoare si i-am aratat eu cum sa faca.....de lovit ...inca nimic...loveste doar obiectele cu care intra in coliziune...si strigaaaaa la ele....
eladea, arunca si Ana cand se plictiseste...ce sa-i fac...asa ne arata ca s-a plictisit si vrea altceva...eu nu+i dau nici o atentie nici ras nici certat, nici macar nu i le dau inapoi....plus ca pt. ei e f interesant zgomotul ,la cadere...si face parte din procesul de invatare cauza -efect....eu ii dau Anei castronase/pungi cu capace, lingurite, nuci, castane etc. pe care il rastoarna si le aduna de 10 ori pe zi
micutului....pai cucuiul ala nu se retrage asa repede...
amy, nu te mai gandi la prostii...enjoy .....ramane cu mama ta...deci nu e nici o problema....ai sa vezi ca o sa-ti prinda bine o escapada de genul
si la noi situatia cu prietenii e aceiasi...sunt prieteni nostri , nu au copii si pre pricep ei care e treaba...ca nu e vb de rea-vointa..eu prefer sa o las acas..ca deh si mie imi plac petrecerile..
adinag, pt micuta premianta!acum sa va tina buzunarele pt. echpamente...
bb, bine spus cu concediile....
aaaa ....poate ne pui o poza sa vedem si noi....before/after
mariussimic, micutei....copii astia sunt fascinati de butoane.....ce dragura e! tare baiatul asta al tau....nu se lasa!
acum ies....ca sunt la servici....mai am un pic...pana la 19....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Lavi, pai atunci cred c aeste mai mult "regula casei", cum se zice aici, ca nu-mi pot inchipui ca ar fi altfel pana la 6 dimineata.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

pai cam asa este la mai toate blocurile!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput