Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multu' mult, fetelor...o sa-l urmaresc, sa vad daca apare vreo manifestare ciudata... acuma e ok, activ si vesel, ca de obicei...of ce sperietura am tras...sper sa nu se repete prea curand...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4#" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Amy, daca ai cu cine sa-l lasi, de ce nu? Insa daca prietenii se simt stingheri ptr ca voi aveti copii, m-as intreba ce prieteni sunt ei

Noi nu avem cu cine sa-l lasam, si oricum sunt obisnuita sa iau copiii peste tot, lor le place. Dar sigur si copiii sunt diferiti.
Dar ce nu a mers la ultimul concediu?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

hmmm.ei fiind mai petrecareti din fire....la un moment dat(seara vb) s-au simtit nevoiti sa coboare cu mult decibeli,au cautat sa nu deranjeze somnul pustiului.....de apreciat de altfel,insa am remarcat ca nu erau prea multumiti de situatie;asta e doar una din faze.
in fine,nu pot sa-i condamn.....raman prietenii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Ank!!!Sa fi sanatoasa si tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo cam scurt pe la noi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Lavi, dar ce zice legea in RO in privinta zgootului, pana la ce ora este permis? Aici este prin lege permis pana la ora 22.
Dar te inteleg ca este tare nasol asa...

Multa sanatate la toti copilasii bolnaviori!

Ah, Jasmina a facut ieri locul 2

pai e program de liniste de la 13-17 si de la 21-08

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

sorry, Anca, cateodata uit ce am povestit si ce nu...

A facut un curs de schi si la sfarsit au avut un concurs, la care a luat medalia de argint

Bravooooooooo Jasmina!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

bravoooo jasmi!!! inseamna ca a "prins" cum se practica!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

amy sunt concedii de mers in familie cu copii, bunici, etc si concedii de distractie (daca iti permiti si ai cu cine lasa copilul in siguranta). si noi am zis ca mergem o tura la munte cu prietenii \(fara iasmmi) inainte sa plece mama mea....dar acu cu operatia si cu plecatul in sicilia cred ca o amanam. eu zic sa nu te simti vinovata, o sa va prinda bine la toti.

uffff iasmi are 3 ore de cand doarme......demult nu a mai depasit 2 ore!!

maine dimi la 7 merg sa imi dea jos bandajul!!! sper sa nu ma sperii tareee....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Amira calculatorista

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
mai fetele mele, vroiam sa va intreb ceva: copilasii vostri arunca pe jos obiecte/jucarii/ce prind in mana? Eric dupa ce se satura de ceva, arunca pe jos...orice prinde...evident ca se strica(daca e jucarie)...ii place la nebunie sa arunce pe jos telecomenzile sau telefoanele..daca ii atrag atentia(sau ii mai dau peste manuta, cateodata) se uita la mine si rade...sau se duce de langa mine...

Se pare ca e perioada cand nu e placere mai mare de a da cu lucrurile de pamant.
Amira are masuta de la scaunul de masa plina cu diverse chestii pe care le arunca pe jos. Si ii face o placere teribila. Dar cu chestiile fragile,gen telefon,telecomenzi a invatat ca nu e voie sa le izbesca.Am atentionat-o de fiecare data,ca daca le mai tranteste nu i le mai dau. Si chiar m-am tinut de cuvant. Stiti doar ca io-s mai al dracului ashea...
Mai uita ea sau se face ca uita dar e de ajuns sa spun NU si isi aduce aminte.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami
Miha,nu ii mai aminti asta o perioada; stii cum este cand incep sa spuna un cuvant care nu ar trebui, cu cat il avertizezi mai mult, cu atat persista.Eventual ii amintesti cand vine vorba, ca nu este bine ce face (la Sebi mergea chestia cu "macarea sanatoasa iti da puteri, cresti repede cat noi, inalt").
Eventual poti sa testezi daca este din cauza geloziei , ii dai de cateva ori parte in parte cu Amira (chiar daca iti calci pe hotarare..);eventual ii amintesti ca il hranesti ca pe un bebelus

Vai de capul meu mey Cami...Daca ai sti cate in luna si in stele i-am spus si am incercat...Nu frate,e capos si gata...Am hotarat sa-l las in voia lui si cu asta basta...Poate o sa-si revina el.
Am incercat si chestia cu "hranitul unui bebelus"...Stii ce mi-a raspuns? "Si ce daca mami?Mie imi place sa fiu bebelus".
Azi a vrut sa mearga la bunica-sa...Am vorbit cu soacra-mea,ca in mare parte are si ea vina ei cu hranitul,dar asta e alta poveste. A fost foarte siderata cand i-am spus sa-l lase nemancat daca nu vrea sa manance singur...Am somat-o ca nu-l mai vede pe acolo daca nu ma asculta.
Si cand a iesit pe usa imi spune: " La bunica poate sa-mi dea ea sa pap?" Ii spun ca nu,ca si acolo e tot baiat mare ca si acasa. "Atunci cred ca nici la bunica n-o sa-mi fie foame".

Mergi la inceput