Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(161)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
offfff [ sa va pove ce am patit eu in seara asta: am cazut....cu iasmina in brate.... toata sunt julita in genunchi si mi-am sclantit si glezna piciorului.... de miru' lumii.... bine ca nu am picat in nasu' cel nou...,,,,hai ca deja fac haz de necaz....

Vaiii mai Lavinia...cum s-a intamplat? Initial am fost infiorata,ma gandeam ca citesc ceva infricosator si cand colo...ea face haz de necaz. Vrei sa-ti mai dau o briosa ca sa-ti treaca glezna?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

dadadada (vorba iasminei... ) vreauuuuuuu... mananc eu acum niste cornulete cu gem cumparate dupa ce am mancat o omleta a-la lavinia dar ar merge si niste brioase delicioase de la tine!!!!

pai am picat de adormita ce sunt.......sau poate n-am vazut de nas???? hi hi....acum rad dar doamne fereste am picat putin pe iasmi....putea sa-si rupa ceva,,... saracuta nu a zis nimic-nimic ,,....nici nu s a speriat!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

yuhuuuuuu

anko nu ai mai ajuns cu "haleala"......desi sunt cam satula de la brioasa lu' miha.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ANK! LA MULTI ANI, SANATATE MULTA SI FERICIRE CAT INCAPE!

ellis, sa stii ca si noi am avut circoteca o luuuuuunga perioada de timp la masa, dupa ce am inceput procesul de separare. acum e ok. nu mai faca in toate felurile cd ii dau eu sa manance.

maine vin la capitala, la examene, of course, nu la distractie..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
MIHA - a vazut sotul mesajul si s-a urzicat tare! da-i tu o praji cu cioco sa ii treaca!

Draga domnule sot de Ellis si tati de minune Alessia...
Se pare ca ati inteles total eronat mesajul catre stimata dumneavoastra doamna si minunata sotie...Era vorba doar despre acea legatura ce se formeaza intre mama si copil,acea legatura in care nu e nevoie de cuvinte.Dar asta numai o mama poate intelege,drept dovada faptul ca v-ati urzicat asa de tare! Va recomand cu caldura un dus rece si o prajitura cu ciocolata,ceva gen Brownies Cappuccino,am inteles ca v-a placut foarte tare.
Dupa ce veti urma acest tratament care da rezultate negresit,va veti da seama ca de fapt eu am vrut sa subliniez mai mult meritul dumneavostra de necontestat in a o face pe minunea Alessia sa inceapa sa vorbeasca in numai cateva zile fara mami acasa,mami care se pare ca vorbeste cam mult.
Deci,mesajul meu fu plin numa de laude,dar asa-s eu mai nepriceputa in a ma face inteleasa.
Pentru a ma remedia situatia creata va rog sa-mi trimiteti adresa dumneavoastra la care sa va pot livra acele prajituri cu ciocolata,pe o perioada pe care o vom stabili de comun acord.
Cu deosebita stima si respect,colega de suferinta in ale dependentei de DC,Miha.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaa

am primit un nas nou..... umflat desigur dar se vede un profil super si un nas "in vant"...

anco, cum stai??? vreo veste, ceva???

pusi, nmerg sa imi iau printesa de la buni.
vb mai tarziu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput