Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Da, Lavinia, am primit lamuririle, multumesc
Ca sa vezi care din titlurile de Baby Einstein sunt filme, si care muzica, poti vedea pe site-ul lor, www.babyeinstein.com .
Asa, din memorie, pot sa-ti zic sigur care sunt filme: MacDonald, Doolitle, Noah, Neptune, Galileo, Monet, Beethowen, Shakespeare, DaVinci, Newton, Galileo, First Moves, First Signs, Lulllaby Time, Santa MusicBox, On The go, Wordsworth, Favorite places, Meet the Orchestra. Nu mai stiu acum, sunt 22 de filme daca-mi amintesc.

Elena, bine ai revenit!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate
Am fost si eu la ginecolog ieri in final. O sa reincep pastilele ca nu imi recomanda steriletul pe uter cicatrizat.
Voi ati facut Papanicolau dupa nastere? Mie mi-a spus ca daca acum am incetat alaptarea tb sa astept sa mai treaca o vreme.

mami de Edvin Sebastian

Dar de ce nu iti recomanda steriletul?? Eu am uter triplu cicatriceal si mi-a montat sterilet (Mirena, e un sterilet de ultima generatie, de fapt un fel de combinatie sterilet+pastila) si nu am nicio problema! Am facut si Papanicolau inainte de montarea steriletului (+culturi din col si analiza secretie) - imediat dupa prima menstruatie de dupa terminarea alaptarii.

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Magnetism, poti descarca de aici baby einstein (le-am arhivat, sunt 12 foldere) :

http://s6.transfer.ro/storage/Baby_Einstein-1c3ed.rar

E numai muzica, imediat ce descarc si filme fac o arhiva si o pun pe forum.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
bebeloi doarme, dupa ce ne-am jucat toata dimineata, ca fetele ...
alysh, cred si eu ca s-a luat aia de tine, ca m-am inverzit si eu de invidie cand am vazut pozele (glumeam)
elena, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce o fi cu tine, ca erai bacauanca de-a mea ... dar ai ditamai feciorul acolo!!
bratafel, poate tocmai de aia se tragea de ureche, ca avea ceva acolo care o deranja. incearca sa cureti zona cat mai bine, caci e posibil ca sa fie de la cercei.

fiica-mii i-a trecut cucuiul, multumesc celor care m-au imbarbatat. asa ca aseara a topait in jumper de credeam ca o sa se desprinda din toc... oooofffff, abia astept sa vina tati acasa, ca ieri a fost asa de maraita

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Lorich mersi de primire...m-am uitat la poze ....ce pui scump ai.Incerc incet- incet sa va cunsoc din nou doar ca de data aceasta ceva mai bine si bineinteles sa cunosc si "piscoteii"vostri.Nu mai plec ,sper doar sa nu mai am vreo perioada de aceea moarta in care sa nu apuc sa scriu sau sa va citesc....acum sunt mai libera ..inca vreo 2-3 zile mai respir(la servici vorbesc).
Chinabulina...noi cred ca ne si cunoastem ..cu siguranta am dat nas in nas vreodata in parc sau chiar in "metropola"dar...nu am niciun indiciu...ma uitam ca nebuna la toate mamicile de ziceau ca sunt dusa.....MSBB?Ce face?nu am vazut nimic de la ea...La ce pediatru mergeti?
Cat tine starea asta ciudata provocata de dintisori?Pana ies toti dintii? Ca ma lasa capul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

intru si eu putin, dar n-am timp sa citesc din urma. nu imi mananca, azi dimi ii dadusem cateva lingurite de orez fiert si un sfert de banana, le-a vomat pe toate. acu abia am reusit sa-i dau sa pape 160 ml de supita de pui, ca la lingurita nu mai vrea nicicum. a facut diaree, ma duc s-o schimb si poate s-o culc ca nu vrea sa doarma...totusi, un lucru bun, a dormit lemn azi noapte, fara nici o trezire...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_g

Chinabulina...noi cred ca ne si cunoastem ..cu siguranta am dat nas in nas vreodata in parc sau chiar in "metropola"dar...nu am niciun indiciu...ma uitam ca nebuna la toate mamicile de ziceau ca sunt dusa.....MSBB?Ce face?nu am vazut nimic de la ea...La ce pediatru mergeti?
Cat tine starea asta ciudata provocata de dintisori?Pana ies toti dintii? Ca ma lasa capul.....

e posibil sa ne cunoastem din vedere, cine stie? ma poti vedea in poze la semnatura, vezi tu daca ma recunosti . si pune si tu niste poze, sa te vedem si sa-ti vedem flacaul...
MsBB e bine, dar nu prea doarme noptile . noi ne plimbam impreuna de multe ori, sau vorbim la telefon...
ca pediatru, eu merg cu gogoasa la Voroneanu. mie imi place, mi se pare mai pe sufletul meu. ca mie, daca nu-mi place un medic, nu ma mai duc la el, oricat de bun ar fi ... dar nici nu am avut probleme serioase de sanatate (slava Domnului), doar o alergie si in rest, controale de rutina... voi unde mergeti?
nu stiu cat tine chestia cu dintii, cred ca mult si bine ... pana ne obisnuim...

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

buna fetelor.

Biancuta mea este taaaaare maraita - probabil de la dinti . si maie ceva: i s-a unflat lobul urechii in spate langa cercel si a spart azidimineta. nu stiu ce o fi. ea mai are obiceiul sa se traga de urechi si de cercei. aseara i-am dat cu ihtiol.
de mancat mananca foarte putin lapte. o fi tot de la dinti. dar asa se comporta si dupa ce au spart gingia??tot fara pofta de mancare?la voi cum a fost?

Dordia2000 cum reusesti sa lucrezi atat si sa mai rezisti si acasa? felicitari pt dintisori si pt masuratori!! ce lungan ai!!

aelita te admir cum te descurci cu doi copii asa mici.

gabitzam saracutul puisor

leeloo2004 felicitari pentru mersul in patru labute pe coate

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Multumesc frumos ! L-am filmat, o sa incerc diseara sa pun filmuletul pe net sa-l vedeti si voi... Cu urechiusha si eu zic ca probabil a facut ceva de la cercei (desi daca sunt de aur nu prea ar fi trebuit sa faca!) sau poate a ciupit-o ceva si ea tot frecind acolo s-a infectat...incearca sa-i pui si baneocin pudra (are si putin antibiotic si o sa-i treaca repede! Pupam fata!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna revenire, fetelor, elenuca_q, dordia! sa fiti sanatoase si voi si puii vostri.

fiica mea a dormit toata noaptea!! daca asta e pretul de nebaut lapte.. zic ca tot m-am scos. De iesit insa sunt clar dintii de vina, ca roade tot, mushca tot. Sa privim partea buna a nealptarii, nu ash fi putut suporta durerea de mushcarici. Ca m-a compostat de mana de 2 ori de imi venea sa plang.
si m-am relaxat cu lipsa de calciu, ii dau siropel de calciu, pe care il primeshte, si mananca branzica calcica de la juma de l de lapte zilnic.
Si cu lichidele m-am mami linishstit, multumita sugestiilor voastre, i-=am pus suc de mandarine cu apa multa in cana cu cioc, si a baut vreo 20ml. Stiu, e putin, dar e mai bine decat nik.
Si a mai baut si 40ml de lapte la bibe. Ca maimutsa. Si cu miinile si cu picioarele se joaca cu bibe. La ea totul e o joaca...
asta e, mergem inainte, e bine si asha, ii fac mancarea mai apoasa, chit ca o intinde cu degetele peste tot....se joaca cu miinile cu ea pe scaun. Ca o 'poarca', vorba lui Mihaser/Aelita.

multumesc la fete pt imbarbatare. Sunt tare confuza:
-imi doream bb, si cand am ramas insarcinata a fo asha...un shoc, ca parca era bine fara
-imi doream sa nasc (si inca cum!!) si cand am nascut, am simtit ca de fapt era mult mai simplu si bine inainte
-imi doream sa termin cu alaptatul (voiam autonomie, mushca...), si acu,cand nu mai e, mi se pare ca era mai simplu inainte.
De, omul, veshnic nemultumit si nerecunoscator pt ce are.

Bine ca suntem sanatoase!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Danicris m-ai salvat esti o dulceata
Multi pupici si pentru Gabitzam,.

Mergi la inceput