Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
Andree27 spune:
Intru sa va dau vesti pe fuga.
Azi am fost la ortoped sa vada daca e totul ok ca daca stam in picioare si sa ne mai dea unlele sfaturi.Suntem bine,trebuie sa ne cumparam papucei cu talpa tare ca deja suntem baietei mari.
A doua veste e rea:Nu mai am asa lapte!!!!!
Se cam inchide fabrica Fulguta!Rugati-va sa ia lapticul praf ca am mai incercat de cateva ori sa ii dau diferite feluri de lapte si refuza cu desavarsire.Acum i-am luat Milupa,nu i-am luat Ha cu toate ca trebuie pt dermatita,dar cate Ha i-am dat asa s-a strambat la ele de numa!Sper ca asa sa-l ia.Fug sa fac papa.Va pup!
Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
elena_g spune:
Da..te cunosc din vedere...sigur ma stii si tu ,,,tot din vedere.Am sa pun poze..nu stiu cum deocamdata dar descoper eu acasa.....
De pediatru ,tot la Voroneanu am mers si noi ..pana la 4 luni cand m-a cam dezamagit putin sa zic asa,iar sotul meu a fost cu refuzul categoric de a mai merge la ea.Si noi ca si la tne...nu am avut probleme grave...decat tot atunci la 4 luni cand a facut o enterocolita si l-a tinut vreo 9 zile de ziceau dr .ca se deshidrateaza(da-i cu saruri si minerale-Prolyte,antibiotic...si toate celelate)si imediat dupa acest episod a facut o viroza eruptiva...mda. Am depasit bine,acum in afara de controlul periodic la medicul de fam.nu mai mergem nicaieri.Sper nici sa nu mai fie cazul.
Si al meu pui face niste faze ciudatele...adica se culca seara si dupa jumatate de ora se trezeste si incepe spectacolul de scancit...si asta de vreo 2-3 luni cred.Si azi noapte s-a trezit de 3-4 ori...pt.ca el se rasuceste pana ajunge pe burta iar cand vrea sa se ridice nu mai poate si plange.
socrate spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui leeloo2004
Dar de ce nu iti recomanda steriletul?? Eu am uter triplu cicatriceal si mi-a montat sterilet (Mirena, e un sterilet de ultima generatie, de fapt un fel de combinatie sterilet+pastila) si nu am nicio problema! Am facut si Papanicolau inainte de montarea steriletului (+culturi din col si analiza secretie) - imediat dupa prima menstruatie de dupa terminarea alaptarii. Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze Povestea nasterii lui Tudorel Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr. |
Mi-a spus ca e prea devreme.Nici eu nu sunt foarte hotarata ce-i drept.
aelita spune:
Neata ! prima trezire a fost Sofia la 9.30 ,apoi si el.ea a venit peste mine pe la 2,s-a bagat langa mine asa ca pe tati l-am gonit in camera ei.ea la 9.30 s-a dus peste frate-su ca sa il trezeasca ,am prins-o-n fapt inainte sa simta el![]()
cum face? inchide usa in camera lor,aprinde lumina si sare peste el in patut.
SIMONACIP-cand o aveam doar pe Sofia parca nu se facea asa dezastru in casa,dar acum cu doi pana seara e la loc. dar am noroc ca e casa mica,se face repede,si ca sunt locuri prin care ei nu umbla.eu cred ca ajunge cat faci tu ,de doua ori pe saptamana.
GABItA-saracutul! hai ca dupa ce iese o tura de dinti devine iar copilul model![]()
si mie mi-e groaza de ce urmeaza cu dintii care nu mai apaaaaaaar !!!!
LORICH-ai vazut ce comod e cu cadita in cada? pt ca in cada mare aluneca,trebuie sa intri cu ei.ai mei se ridica in picioare si ar aluneca mereu .si eu ma gandesc sa nu ramana solutii pe cada,dar daca o clatesti bine bine cu dusul eu cred ca poti sa il speli daca iti vine mai bine acolo.
LEELOO ce bine ca nu e infectie !!
SOCRAtE-cand ma nascut-o pe Sofia mi-au spus ca la 6 luni de la nastere sa ma duc la citologie(papa nicolau) .deci nu avea de-a face cu alaptatul,ca nu stiau ei cat am sa alaptez.
la Andrés au uitat sa imi zica si m-am dus eu la 3-4 luni.
daca o fi mai bine dupa alaptat,mai astepti un pic daca nu ai probleme,dar sa nu treaca prea mult,e bine sa faci.
| Citat: |
| Azi dimineata cauta un cetatean numit "tata" care era la baie |

BRAtAFEL-si dupa ce ies dintii mai doare o vreme..
MIHASER-
| Citat: |
| Aelita nu e scumpa deloc...cauta pe net sa vezi tarife in alte parti...si ei vin cu produsele lor profesionale si aspiratorul lor...imi pun pana si odorizant in wc si punga de gunoi...ptr mine sunt super...O femeie mi-ar fi luat 50 de ron si ar fi folosit totul de la mine...Ar fi durat si mai mult.. |
ELENA bine ai revenit !!
Ma bucur ca sunteti bine amandoi si ca tudor e sanatos !incepusem mesajul dimineata...dar intre timp ne-am jucat prin casa ,schimbat de doua ori amandoi, acum el doarme si ea mi-a dat o pauza,s-a plictisit de mine .
IULIA-daca vomita nu ii da o vreme mancare solida,pana i se linisteste un pic stomacelul. important e sa nu fie deshidratata, ca oricum nu poate sa manance acum,vomita,are stomacul intors pe dos,ii trebuie o pauza.
ANDREE27-ma bucur ca sunteti bine !!!
poate nu ramai fara lapte,totusi..
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
bratafel spune:
elena bine ai revenit printre noi. felicitari pentru minunatia ta de copilas. cu Bianca am patit la fel cu laptele. inainte sa-i iasa dintii papa 600ml aprox iar acum abia papa 300-350ml de ma sperie si ma ingrijoreaza pt ca alte lichide nu vrea. eu sper sa-si revina.
aelita ce scumpei sunt copii tai! cum o trezeste baietelul pe fetita
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
andreap spune:
salutare!!!!deja devin prezenta zilnica![]()
Azi e o vreme de Kkao la Pitesti,drept ptr.care nu am mai fost la patinoar..imi apre rau,abia incepuse Mariuca sa se descurce..sper sa fie bine maine.
Cand ma laudam ca mananca fata mea...dimineata mi-a vomitat fructele
..nu inteleg...mai sutn Bbei care vomita tot?adica nici nu termin de luat lingurita de la gura si-mi varsa toata mancare,parca ar fi tinut-o intr-o gusa,ca pelicanul.....de fiecare data la medci am uitat sa intreb..de fortat nu o fortez,doar o 'pacalesc' sa deschida gura(jucarii,telefon mobil etc),dar daca nu mai reusesc nici asa,o las in pace...
Cleo,e un inceput si asta..eu ii dau lapte praf de 3 luni si abia acum mananca 150 ml..uneori
.cat despre intarcat..eu una nu am plans,dar m-am simtit rauuuuuuu
..chiar am vrut sa-i dau iar dupa 3-4 zile,dar m-au calmat bunicile...cica nu-i bine
..si apoi ma gandeam ca daca ma intorc acum cand am reusit fara scandal prea mare....pe urma cine stie cum va fi cand voi incerca iar...dar constiinta incarcata o mai am si acum![]()
Elena,bine ai revenit
Alysh,arati super,stai linistita..si eu am o fusta cam asa de 'lunga',luata dupa ce am nascut-o pe Mariuca..acum imi intra numai pe un picior
..da' fii sigura ca as purta-o daca as avea cum.chiar am fost la Mall cu fusta aia si Maria avea una la fel...cred ca ziceau ca sunt
...
Iulia,sanatate multa
Inais,si voua la fel...nici Sara nu vomita imediat antibioticul,dar ptr.ca orivum vomita din cauza mucilor,am preferat injectabil...ai incercat Biotics?parca stiu ca se recomanda sa se ia in timpul tratamentului cu antibiotice.sanatate
In rest suntem bine,eu supeeeeeer relaxata,Mariuca si mai rasfatata..de Sara ce sa zic?din brate in brate..cred ca o sa-mi puna parul pe moate la Bucuresti....da' vin cu bateriile incarcate
al meu sot vrea sa ma ia la munte peste 2 WE-uri si mie mi-e groaza...parca retraiesc experienta Revelionului cand eu am stat in hotel si eu la partie
..cica sa o lasam acasa....mai vedem...desi ma bate gandul mi-e frica.inca e partial dependenta de mine,adica dupa un timp in care nu ma vede,plange.plus ca a incercat socrela sa o adoarma intr=o seara..esec total.cum am luat-o eu in brate sa o batai,in 4 minute 'sforaia'.
iar m-am lungit![]()
pupici si o seara super
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Adriana_78 spune:
Leeloo, deci nu se pune sterilet cat timp alaptezi? stii ca si eu intrebasem, da din comoditatea n-am mai ajuns.
Cleo, mult succes cu laptele.
Eu zic ca e bine cat papa, normal ca mai mult e si mai bine, parca noua ne spusese doctorul 500-600 ml pe zi; da fiecare copil mananca diferit; auzisem de copil care nu accepta NICI UN FEL de lichid. Doamne, m-am gandit cum se poate asa ceva??
Si eu ma gandesc cu groaza la mom. intarcarii, ca Annika nu STIE sa bea cu biberonul , iar cu lingurta ne apuca seara, si oricum nu bea decat cateva.
Iulia, aveti grija de voi!si branzica cu banana cica e buna la diaree.
Adriana
andreap spune:
tot eu sunt![]()
a comandat cineva pe www.babypoint.ro ????ca nu am idee cam in cat timp vin si cum naiba ma anunta....
aaa..uitase
.ptr.Iuia,parca si marul copt e OK la diaree ca si morcovul fiert,branza dulce,banana.iar lapte nu-i poti da formula speciala?si facut cu mucilagiu de orez?
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
leeloo2004 spune:
socrate - eu am nascut in mai si mi-am pus steriletul la sfirsitul lui august...probabil depinde de medic...
Adriana - nu am idee daca are sau legatura cu alaptatul, dar eu nu am avut ciclu pe perioada cit am alaptat. Dr meu mi-a spus ca steriletul se pune in perioada ciclului, deci de aia am spus eu asa...si tot el m-a sfatuit sa astept pina termin cu alaptatul si abia apoi sa ma gindesc la metodele contraceptive. E drept ca eu nu am voie sa iau anticonceptionale pastile...
Andreap - eu am comandat de pe babypoint - mi-a venit pachetul cam in 2 saptamini. Prima oara m-a anuntat atit pe mail, cit si telefonic, acum m-a anuntat pe mail.
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Danicris spune:
O fatuca se angajeaza, in prima zi o ia patronul si o prelucreaza: - Noi nu zicem NU la clienti, ii aburim, ii amanam. Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un tip: - Manusi aveti? - Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? - De piele, normale. - Cu un deget, cu 2 cu 5? - Normale, cu 5. - Albe, rosii, verzi? - Negre, normale. - Le purtati la palton sau la jacheta? - La palton, ca vine iarna. - Domnule, va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, c**u' ti l-am aratat ieri ACUMA-MI DAI HARTIE IGIENICA ?
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008