Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
elena_g spune:
Am tot incercat sa scriu aseara dar imi spunea ca e nume de utilizator sau parola gresita,nu am reusit deloc sa intru.
Imi place ca aici fiecare isi gaseste timp sa raspunda cam la toate problemele ridicate de cineva si fiecareia in parte.Sunteti scumpe rau...un real sprijin atunci cand ai nevoie..parca toate par un pic ma simple.
Bratafel...al meu baiat papa 350 ml dar pt ca am vazut ca seara de la 260 ml a ajuns sa pape 100-120ml,ii fac 170 ml lapte cu 4 linguri de cereale si ii dau cu lingurita.Asa papa..macar bea ceai si apa.
Andreap...si tudor face asa..parca tine in gusa si cand vomita da numai din gat nu din stomac.La fel il pacalesc si eu,tine mancarea in gura,se chinuie sa nu o inghita si trebuie sa fiu atenta sa nu mai aiba nimic in gurita cand ii dau pt ca atunci vomita.Isi mai afce greata singur...iar daca ii dau nepasat cand sa inghita bucatica si-o intoarce nu stiu cum din gat si vomita.Deci doar pasat si pacalit papa de vreo saptamana....daca iti zic ceva medicii sa-mi zici si mie te rog..nu stiu,nu am nicio explicatie....trec cate 4 ore si in mod normal ar tb sa-i fie foame..la fel face...si asta de cand a aparut primul dintsor...
Rellaura..este intr-adevar marisor dar asta pt ca il tot gadil si "il rog"...folosesc "n"artficii ca sa pape.
mi_bebelina spune:
Buna dimi si de la noi!(mai mult de la mine ca pitica nu s-a trezit inca)Ce sa zic, am ajuns si eu sa stau lipita de fiica-mea, sau ea de mine, sa nu ma pot duce nici la toaleta decat in mare graba pentru ca se apuca de urlat, a inceput sa se plictiseasca repede, nu neaparat vrea in brate, dar cand se plictiseste trebuie sa o mai plimb prin casa. E o puturoasa, nu vrea de-a busilea, nu vrea sa se ridice.......chiar n-am cum s-o stimulez in privinta asta. Daca ii pun o jucarie preferata in fata si nu ajunge la ea, se intinde fara prea mare efort, trage de cearsaf ca sa vina jucaria la ea si apoi daca vede ca nu-i chip s-o atinga se uita in jur dupa alta jucarie si ii trece. In carut nu mai sta decat legata in centuri(pana acukm era cuminte si nici nu folosisem centurile)pentru ca se impinge in fata cu picioarele si foarte putin, de aceea mi-a fost teama sa o scot zilele astea mai mult de 30 min.Asta-i fiica-mea, hai ca v-am impuiat capul.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainigriv Feteloooor, ,de azi am inceput sa si tusim si asta in a5a zi de Augumentin.Daca nu-i mergea antibioticul facea febra in continuare,insa dupa prima doza i-a scazut si pana asta seara nu a mai facut.Acum am luat un 37.8,dar suspectez si niste dinti,ca-i cam maraita de ieri.Cel mai frica mi-e de bronsiolita,credeti ca se poate face sub antibiotic???Ca si pe asta ar trebui sa-l teminam maine...Iulia,marul copt e laxativ,stiu de cand Maria avea probleme,iesea la 4-5 zile si o rezolvam cu mar copt.Cred ca si la voi dintii se suprapun cu o raceala...deci,ne trebuie multa rabdare,Dumnezeu sa ne ajute!!! Cleo,incearca o supa"adevarata"cu galusti,sa vezi ce bine papa bucatele de galusca si zeama la greu.Imi vine sa renunt la maclavaisul ala de legume,la cat de bine papa supica/ciorbica!!!Plus ca daca ne obisnuim cu bucatele nu as mai vrea sa ma intorc la pasate.Bafta cu lapticul... In rest ![]() ![]() ,am citit tot dar am capul cat o banitza,dupa o zi infernala,ca de...statul de ieri,m-a"costat"azi.Somn usor si noapte linistita!!! |
Virginia, eu stiu ca bronsiolita nu trece cu antib. Probabil e de natura alergica...Incearca cu aerosoli si Zyrtec(antialergic)..dar iti tb sfatul medicului. Oricum ii poti da Ketotifen e f bun pt tuse si e antialergic...Sanatate multta!!

Despre marul copt pot spune clar ca stringe la stomac, eu asa l-am pus pe picioare pe mati dupa enteroviroza
Dar ce vreau sa-i mai spun Iuliei este ca exista Nan delactozat.Eu i-am dat lui Mati. Deci exista, trebuie probabil cautat in mai multe farmacii. Saanatate Mufitzei!!!!!!!!
Doloress, si eu sunt de la tzara mai...si eu m-as fi uitat la cucoana aia...bine imbracata dar degeaba...cum sa=ti tai unghiile de la piciore in metrou? Nu zic sa nu exploateze tot timpul...dar o putea face si altfel- citind de ex....
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mi_bebelina spune:
Elena_g si fiica-mea are cateodata faze din astea cu pastratul mancarii in gura. Cand vad ca n-are chef s-o inghita ii dau bibi cu apa….si se duce si mancarea. Norocul meu ca pe asta nu-l refuza…
Gabitzam, multumim de Baby Einstein. O draguta ca de obicei.
Danicris, multumim si tie si te pupam.
Alish, subscriu la ce au scris si fetele, tare bine iti sta in fusta, esti o frumoasa ce mai….
Andreap, vad ca-ti prieste la Pitesti. Patinaj, internet… Plecam si noi sambata la Braila, ba m-a mai anuntat si soacra-mea ca si-a luat cateva zile libere. Sper sa se obisnuiasca repede Delia cu ea(nu s-au mai vazut de 2 luni) si sa mai respir si eu. Lorich, daca ma intalnesc cu soacra ta sa ii transmit ceva?![]()
![]()
![]()
Iulia, Virginia, Laura sanatate puiutilor!
Inais, ce mai face Iasmi?
Prag, felicitari pentru domnisoara dormitoreasa la ea in camera.
Dollores, bafta la doctor sis a te intorci cu vesti bune. Iti tin pumnii!
Andree27, persevereaza si pana la urma va accepta si lapticul!
Chinabulina, ma bucur ca v-a trecut cucuiul. Cand citeam despre voi imi aminteam ce disperata eram cand s-a cucuita si Delia. L-am trimis pe sot la 11 noaptea sa cumpere gel de arnica.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
elena_g spune:
Da dar baiatul meu la un moment dat cum v-am zis mai sus parca isi aduna in gat nu stiu cum face.Ii mai dau si eu bibe cu ceai sau apa si inghite dar nu pot sa-i dau nici prea mult in timpul mesei.
Este Nan fara lactoza,i-am dat lui Tudor cand a facut enterocolita si a fost singurul lapte pe care l-a mancat cu o mare placere desi mie una m s-a parut foarte rau la gust.I-am cautat apoi un lapte cu gust asemanator(adica ma putin dulce)si a primit Milumil 2,formula noua 6-9 luni.
ainigriv spune:
o cafea de la noi,ca nu prea am dormit,mai mult cu mana pe post de termometru...
Reallaura,
,si voua la fel,sa treaca toate bolile,ca parca nu se mai termina,Doamne ajuta-ne!!!
Magdone,multumim mult,sper sa fie bine azi,ca altfel am gasit cea mai rapida metoda de slabit,ma pune pe jar febra...
Simona,daaa,m-am lamurit aseara pe google,ca bronsiolita e data de virus,deci nu are a face cu antibioticul,asta se da ca protectie pt complicatiile bacteriene din timpul virozei.Sarutmana,oricum de sfaturi,astept azi sa vad cum e,daca ramane tuse normala si daca nu,iar medic...Cu marul copt,asa ne-a zis "vestitul" pediatru,o fi fost coincidenta la noi,de a iesit afara...Oricum amestecat cu cereale de orez are efect buuuun
.
Acum,cu febra,ca tot se vorbea despre vaccinuri,antibiotice,medicamente,in general,versus imunitatea organismului,nu's ce sa zic...???!!!Eu am ramas cu grija asta,pentru ca la 2 ani am dat in convulsii de la o febra mare si pana la 5 ani au stat ai mei cu fenobarbitalul pe mine.Deci nu e de joaca la copii,pot vira oricand,nu dau semne neaparat ca le-ar fi rau.De asta suflu si-n iaurt...Vaccinurile,un rau necesar,asa cum bine spuneati.Si eu as fi mers pe varianta de a nu le face,gandind ca tot Dumnezeu ne apara,daca e sa faci o boala,o faci cu tot cu vaccin,insa,tot El e cel ce lasat medicii/medicamentele,asa ca...in lumea in care traim noi azi,cu alimentatia si "bombardarea"organismului,nu mai putem vorbi despre rezistenta bunicilor,care nu au auzit de prea multe medicamente.
Miss,tetanos se poate face si jucandu-se in gradina,ceva ruginit in pamant si Doamne fereste se inteapa,nu neaparat sa fie transmis f. complicat.Alte boli produse de bacteriute se transmit rapid,vezi TBC,e suficient sa fie in contact cu omul bolnav...deci,greu de ales...oricum tu stii mai bine ce-i bun pt David,insa,e o grija imensa in momentul in care iese din mediul lui.Am avut la scoala cazul unei fetite care 3 luni nu a stiut ca are TBC,se simtea rau,slabea,obosita,ca pana la urma sa puna toata scoala pe jar...cel putin colegii de clasa.Sunt de acord cu tine ,insa,ca este o mafie a industriei farmaceutice,de aceea,eu i-am facut fix vaccinurile obligatorii,pe cele oferite de stat,nu neaparat de firma...acum Dumnezeu sa ne apere,ca tot in El ne e baza.

bolnaviorilor si "La multi ani,sarbatoritilor!!!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainigriv Alte boli produse de bacteriute se transmit rapid,vezi TBC,e suficient sa fie in contact cu omul bolnav... ![]() ![]() bolnaviorilor si "La multi ani,sarbatoritilor!!! |
TBC se poa lua si din mijloacele de transport. Urca aurolacu' si stranuta. Ii sar mucii pe bara de protectie, io urc si pun mana.... dar pt ca sunt curata si ma spal pe miini, si sunt sanatoasa si cu imunitate- nu fac boala. Dar duc la cupil....In romanica sunt f. multi in mizerie, care au boala si nu stiu ce au, si nu se duc la dr. Plus ca si din timpul incubatiei TBC-ul este molipsitor, si in incubatia de 3 sapt nu se vad simtome. Dar aici nu ai de ales, cupilul ti-l da gata vaccinat din spital, nu ai cand sa zici: IO NU VREAU.
Si mi-am mai adus aminte un caz. Vecinul din perete din copilarie, cu 5 ani mai mare ca mine, mare fumator si betiv si fara serviciu. Si slab.... si palid. Dupa mult timp - are TBC. La 20 si ceva de ani... Ca oamenii in mizerie nu se duc la dr....Si fratele meu tot statea cu el, ca mai meshterea un casetofon, si era frate meu era captivat de ce facea acolo (de, copil de 7 ani). Daca nu era vaccinat frate meu- erau shanse mari sa se imbolnaveasca, pt ca nici frate meu -cupil fiind nu e f. atent la igiena - cum sunt io acum cu pitica (spalat miini la intrat in casa,batiste etc )
La alte boli mai ai cand sa te decizi, si sa alegi.
La tetanos nu refuz vaccinul. Se moara in dureri crunte. Se da morfina sa nu urle bolnavul in spital. Si am pisica....
La pertursis-Ca nici nu cunosc boala care o poate da. Abia apoi am aflat ca Infarix-ul in contine.
La tuse convulsiva m-ash abtine.
La ROR m-ash abtine,desi aveam 5-6 ani si am stat in spital 1 sapt pt oreion. Si am vazut copii inchisi in cushca de plasa....urland. Paturi etajate, multe paturi, si cei de sus aveau cushca de plasa pana in tavan, si urlau...acu nu stiu daca doar dupa mama sau erau copii cu probleme....
La cel pt pneumococi/stafilococi- i-am zis pediatrei NU. Si ii face si reclama la tv.
Niatsa.
Fiica mea a dormit toata noaptea! i-am dat seara biberon. Greu, dar pana la urma a mancat 180ml. In 3 runde, ca nu voia sa adoarma pana la 22 am stat, ii mai faceam 60ml, se mai juca, mai veneam peste 20-30min cu 60ml...manca, nu adormea, se juca...a vorbit la telefon cu mine si cu o prietena scumpa si draga care nu poate avea copii (mi-e si frica sa ii povestesc de fifitsa....ca stiu ca o doare).
Voiam sa urez insanatatoshire grabnica la toti puii mici!!
Edit la edit: noi avem KidKard la medicover. Oferta initiala era asha: 280 roni primul al, 250 roni de la anu 2 de viatsa. Suprize....s-a facut de la 250 roni la 350 roni. Cand am intrebat de reziliere, mi-a zis ca sunt deja abonata, o sa dau 275 roni pt anu urlator. O sa ma gandesc pe traseu la reziliere......problemele delicate sunt la inceput, cand mi-a prins bine hot line-u, cand am fo la ortoped, si la care mai merg 1 -2 ori maxim, cand a acoperit vaccinurile, care de acu nu ma mai intereseaza....ca mai e 1 runda de Infarix, ca tot tre sa termin cu schema inceputa.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii
YLARI spune:
Buna fetelor, va pup pe toate!
Eu am ajuns mai devreme la servici si zic, "hai sa bag repede un mesaj" Din pacate sunt foarte foarte prinsa cu treaba la servici, cu diverse activitati acasa, etc, etc. Plus ca de acasa nu mai pot posta, nu stiu ce naiba are calculatorul ala... Nu ma pot loga... Vad ca mai are si elena problema asta. De ce oare???
Fetelor eu trec printr-o perioada foarte nasoala... Din pacate mama tot nu se simte bine, ieri a avut o colica renala, am crezut ca mor langa ea cum facea saraca... Plus ca problemele pe care vi le-am prezentat eu saptamana trecuta nu sunt asa de simple si neglijabile, eu abia sambata am aflat ce simte si ce gandeste, iar asta m-a ingrijorat peste masura pentru ca nu m-am asteptat la asta... Pe scurt am doua variante: sa renunt din nou la servici (ceea ce nu m-ar incanta, dar pentru fata mea fac orice, chit ca o sa o iau din nou de la capat cand se va termina CIC-ul) fie sa gasesc o gradinita-cresa particulara unde sa mi-o primeasca asa de mica... 

Varianta cu bona nu o iau un considerare, ca n-are rost... o bona ar mai lipsi din Crangasi... In fine... Ma gandeam ca poate stiti o cresa care sa primeasca bebelaci asa mici. Va multumesc tuturor...
Cleo,
pentru tine, am vazut ca esti suparici ca nu mai ai laptic... of...
Va pup, ma bag pe net sa caut si eu...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mi_bebelina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
TBC se poa lua si din mijloacele de transport. Urca aurolacu' si stranuta. Ii sar mucii pe bara de protectie, io urc si pun mana.... dar pt ca sunt curata si ma spal pe miini, si sunt sanatoasa si cu imunitate- nu fac boala. Dar duc la cupil....In romanica sunt f. multi in mizerie, care au boala si nu stiu ce au, si nu se duc la dr. Plus ca si din timpul incubatiei TBC-ul este molipsitor, si in incubatia de 3 sapt nu se vad simtome. Dar aici nu ai de ales, cupilul ti-l da gata vaccinat din spital, nu ai cand sa zici: IO NU VREAU. Si mi-am mai adus aminte un caz. Vecinul din perete din copilarie, cu 5 ani mai mare ca mine, mare fumator si betiv si fara serviciu. Si slab.... si palid. Dupa mult timp - are TBC. La 20 si ceva de ani... Ca oamenii in mizerie nu se duc la dr....Si fratele meu tot statea cu el, ca mai meshterea un casetofon, si era frate meu era captivat de ce facea acolo (de, copil de 7 ani). Daca nu era vaccinat frate meu- erau shanse mari sa se imbolnaveasca, pt ca nici frate meu -cupil fiind nu e f. atent la igiena - cum sunt io acum cu pitica (spalat miini la intrat in casa,batiste etc ) La alte boli mai ai cand sa te decizi, si sa alegi. La tetanos nu refuz vaccinul. Se moara in dureri crunte. Se da morfina sa nu urle bolnavul in spital. Si am pisica.... La pertursis-Ca nici nu cunosc boala care o poate da. Abia apoi am aflat ca Infarix-ul in contine. La tuse convulsiva m-ash abtine. La ROR m-ash abtine,desi aveam 5-6 ani si am stat in spital 1 sapt pt oreion. Si am vazut copii inchisi in cushca de plasa....urland. Paturi etajate, multe paturi, si cei de sus aveau cushca de plasa pana in tavan, si urlau...acu nu stiu daca doar dupa mama sau erau copii cu probleme.... La cel pt pneumococi/stafilococi- i-am zis pediatrei NU. Si ii face si reclama la tv. Niatsa. Fiica mea a dormit toata noaptea! i-am dat seara biberon. Greu, dar pana la urma a mancat 180ml. In 3 runde, ca nu voia sa adoarma pana la 22 am stat, ii mai faceam 60ml, se mai juca, mai veneam peste 20-30min cu 60ml...manca, nu adormea, se juca...a vorbit la telefon cu mine si cu o prietena scumpa si draga care nu poate avea copii (mi-e si frica sa ii povestesc de fifitsa....ca stiu ca o doare). Voiam sa urez insanatatoshire grabnica la toti puii mici!! Edit la edit: noi avem KidKard la medicover. Oferta initiala era asha: 280 roni primul al, 250 roni de la anu 2 de viatsa. Suprize....s-a facut de la 250 roni la 350 roni. Cand am intrebat de reziliere, mi-a zis ca sunt deja abonata, o sa dau 275 roni pt anu urlator. O sa ma gandesc pe traseu la reziliere......problemele delicate sunt la inceput, cand mi-a prins bine hot line-u, cand am fo la ortoped, si la care mai merg 1 -2 ori maxim, cand a acoperit vaccinurile, care de acu nu ma mai intereseaza....ca mai e 1 runda de Infarix, ca tot tre sa termin cu schema inceputa. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii |
Cat e abonamentul pe an? 280, 250, 350? Sau cu inca un "0"(zero)? Ca asa cum ai scris e cam parfum.....
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
chinabulina spune:
ylari, imi pare tare rau ca situatia e asa de complicata... din pacate, nu te pot ajuta decat cu un gand bun 
doloress, mi-ar fi placut sa merg cu darth vader in metrou (sau, ma rog, cine era ala)
... dar tanti cu unghiile mi se pare de groaza. oricum, am ras de ambele situatii...
magdone, faza cu "poop" am vrut s-o spun si eu, ca ma amuza de cate ori o vad ![]()
mi_bebelina, aceleasi activitati le are si fiica-mea (nu merge de-a busilea, etc), doar ca se ridica agatata de mine (de nimic altceva
, chiar daca ar avea de ce)... asta e, indata o sa ne para rau dupa clipele astea, ca pana la urma tot o iau ele la fuga ![]()
mda, si acum fug si eu, ca fie-mea urla ca am plecat de anga ea si nu mai are de cine sa se agate 
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt