Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani tuturor puiutilor carora nu am apucat sa le zic zilele trecute si inca odata La multi ani! pt:

ALEXANDRU, EVA DENISA, VICTOR STEFAN, SILVIA COSMINA, IUNIA TEODORA

Nu v-am citit pt ca nu am avut timp din motive de copilas bolnaviorrr. Nu stiu cum si de unde mi-a putut lua viroza asta. Este racit cobza, ii curge nasul rau de tot si este saracu marcat de aspirator. Tuseste la greu dar cel putin nu mai e tusea seaca cum a fost pana acum. In fiecare seara imi vomita masa de 17.00. Mor ca s-a ajuns aici. Acum a dormit mai bine probabil si de la faptul ca l-am dat pe piept cu pulmex baby si in jurul narilor cu Nose Ease ca sa respire mai bine (special pt bebelusi).
Am cumparat si nebulizator de la Omron dar nu stiu ce am sa fac pt ca nu vrea sa stea cu masca aia deloc. Voi cum ati reusit??????I-am dat acum masca sa se joace cu ea poate poate se imprieteneste cu ea!
Din pacate au aparut si alte necazuri, firma sotului se pare ca va da faliment asa ca ....... ramane si fara serviciu. Ce e nasol in toata chestia asta este ca noi avem ditamai imprumutul pt casa si am ipotecat cu casa mamei. Si ca totul sa fie si mai frumos duminica ne-au anuntat cu toata nonsalanta, nasii nostri, ca nu ne ajung banii de casa ci doar sa termine la rosu. Ei ne fac casa pt ca au firma de constructii si au zis ca sunt ok banii si nu e nici o problema si de Crcaiun suntem in casa. A trecut si Craciunul si cred ca in primavara poate poate ne vom muta....dar in ce???? Cand le-a zis sotul ca nu intelege cum adica s-a vorbit ceva si acum ?????? au zis ca ce cu banii astia vroiam noi casa.Nu inteleg de ce nu au zis de la inceput ca nu mai faceam nimic. Au aruncat cu vorbele si acum......Cu banii astia ei si-au facut casa dar .....nu stiu cum si ce e in capul lor. Cum pot sa ne faca asa ceva.Ulterior am aflat ca ne-au mintit si cu amanarea constructiei, ei intrase in bani si ne minteau ca nu stiu care e devina cu furnizarea materialelor. In fine ne-au facut ffff mult rau si nici nu le pasa. Acum insa tot noi trebuie sa inghitim in sec sa vedem macar la rosu casa si pe urma o sa le zic pa si la revedere dar din pacate asta nu imi ridica cu nimic moralul ci din contra. Sper sa treaca perioada asta mai repede si sa se faca Tiberiu bine ca daca nu era el ajungeam fie la balamuc fie sa fac altceva pt ca sunt la capatul puterilor. Scuze ca va innebunesc cu necazurile mele dar simt nevoia sa ma descarc ca nici plansul nu ma mai ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Tocmai am citit mesajul Andradei - multa sanatate lui Tiberiu! Si Tudor a facut urit prima oara cind i-am pus masca de la nebulizator - a plins, vroia sa si-o scoata, dari-am tinut-o fortat asa. A doua oara a fost mult mai bine, a acceptat-o mai usor si a stat cuminte aproape pina la sfirsit... sper sa fie si la voi la fel! Foarte nasoala faza cu nasii vostri si cu casa...banuiesc ca nici macar contract nu aveati cu ei, nu? Ati mers pe incredere probabil si uite ce surpriza urita...Si eu stresul cu creditul de casa - tot pentru constructia casei am ipotecat si noi casa mamei (si casa noastra...) nici nu vreau sa ma gindesc ce s-ar intimpla daca unul din noi si-ar pierde locul de munca...

Am incarcat filmuletzul cu Tudor mergind de-a-busilea in sticlul sau personal... il puteti vedea AICI...

O zi buna sa avem!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui ainigriv

Alte boli produse de bacteriute se transmit rapid,vezi TBC,e suficient sa fie in contact cu omul bolnav...

bolnaviorilor si "La multi ani,sarbatoritilor!!!

TBC se poa lua si din mijloacele de transport. Urca aurolacu' si stranuta. Ii sar mucii pe bara de protectie, io urc si pun mana.... dar pt ca sunt curata si ma spal pe miini, si sunt sanatoasa si cu imunitate- nu fac boala. Dar duc la cupil....In romanica sunt f. multi in mizerie, care au boala si nu stiu ce au, si nu se duc la dr. Plus ca si din timpul incubatiei TBC-ul este molipsitor, si in incubatia de 3 sapt nu se vad simtome. Dar aici nu ai de ales, cupilul ti-l da gata vaccinat din spital, nu ai cand sa zici: IO NU VREAU.
Si mi-am mai adus aminte un caz. Vecinul din perete din copilarie, cu 5 ani mai mare ca mine, mare fumator si betiv si fara serviciu. Si slab.... si palid. Dupa mult timp - are TBC. La 20 si ceva de ani... Ca oamenii in mizerie nu se duc la dr....Si fratele meu tot statea cu el, ca mai meshterea un casetofon, si era frate meu era captivat de ce facea acolo (de, copil de 7 ani). Daca nu era vaccinat frate meu- erau shanse mari sa se imbolnaveasca, pt ca nici frate meu -cupil fiind nu e f. atent la igiena - cum sunt io acum cu pitica (spalat miini la intrat in casa,batiste etc )

La alte boli mai ai cand sa te decizi, si sa alegi.
La tetanos nu refuz vaccinul. Se moara in dureri crunte. Se da morfina sa nu urle bolnavul in spital. Si am pisica....
La pertursis-Ca nici nu cunosc boala care o poate da. Abia apoi am aflat ca Infarix-ul in contine.
La tuse convulsiva m-ash abtine.
La ROR m-ash abtine,desi aveam 5-6 ani si am stat in spital 1 sapt pt oreion. Si am vazut copii inchisi in cushca de plasa....urland. Paturi etajate, multe paturi, si cei de sus aveau cushca de plasa pana in tavan, si urlau...acu nu stiu daca doar dupa mama sau erau copii cu probleme....
La cel pt pneumococi/stafilococi- i-am zis pediatrei NU. Si ii face si reclama la tv.

Niatsa.

Fiica mea a dormit toata noaptea! i-am dat seara biberon. Greu, dar pana la urma a mancat 180ml. In 3 runde, ca nu voia sa adoarma pana la 22 am stat, ii mai faceam 60ml, se mai juca, mai veneam peste 20-30min cu 60ml...manca, nu adormea, se juca...a vorbit la telefon cu mine si cu o prietena scumpa si draga care nu poate avea copii (mi-e si frica sa ii povestesc de fifitsa....ca stiu ca o doare).

Voiam sa urez insanatatoshire grabnica la toti puii mici!!

Edit la edit: noi avem KidKard la medicover. Oferta initiala era asha: 280 roni primul al, 250 roni de la anu 2 de viatsa. Suprize....s-a facut de la 250 roni la 350 roni. Cand am intrebat de reziliere, mi-a zis ca sunt deja abonata, o sa dau 275 roni pt anu urlator. O sa ma gandesc pe traseu la reziliere......problemele delicate sunt la inceput, cand mi-a prins bine hot line-u, cand am fo la ortoped, si la care mai merg 1 -2 ori maxim, cand a acoperit vaccinurile, care de acu nu ma mai intereseaza....ca mai e 1 runda de Infarix, ca tot tre sa termin cu schema inceputa.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Cat e abonamentul pe an? 280, 250, 350? Sau cu inca un "0"(zero)? Ca asa cum ai scris e cam parfum.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

350 pe luna de la 1 noiembrie.
Noi am platit pt anul 1, 280. Cuprindea toate infarix-urile, vizita la domiciliu a pediatrei la nastere, 5 vizite de asistenta-nurse-ring (consiliere la baitsa, ingrijire etc), salvare la dispozitie, hot-line (la orice ora suni un dr, daca nu te poa ajuta telefonic vine cu salvare, eventual te duce si la spital), daca e nevoie de alte investigatii: trimitere la consult/analize. Gratis.

Pt ca deja suntem abonati vechi, si am inceput meilu- cu aluzia ca vreau sa inchei abonamentul, mi-a dat oferta de 275 (in loc de 350).

Ylari, imi pare tare rau de situatie. Din pacate nu stiu nicio cresha -ce m-am uitat eu cu Noemi, la una privata, a lui Bahmuteanu, la C. Brancoveanu, primeau cupii de la un an jumate. Nici nu ne-am interesat mai mult. Cred ca Simonacip are cupilu la cresha.

adrada, situati ala voi e f. trista.Cu tati, am trecut prin aceeasi problema in noiembrie. 3 sapt pana si-a gasit job am fo morcoviti. Initial am zis ca il trec pe el in CIC, si io ma intorc la munca. Durerea mare a fo cand am vb la mine la munca, si mi-a spus shefa sa stau acasa cuminte ca nu e cazul....
Iar despre casa+ nashi, intrebarea e: aveati contract? daca da.... proces pt incalcarea conditiilor contractuale. Sunt nesimtiti. Dar sa nu uiti, Dumnezeu ne da in alta parte, exista un echilibru in toate.

Multa sanatate!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...

Andrada foarte bine faci ca te descarci aici! In pare tare rau ca Tibi nu e bine... mai urate viroze sunt zilele astea Si vad ca un necaz nu vine singur, bafta multa lui tati sa gaseasca repede job, iar despre nasi... urat, urat, urat.

mi bebelina ce vreau eu sa-i transmit soacrei nu se scrie pe forum decat asa:*****************************************
Glumesc, avem o relatie super cand nu vorbim, nu ne vedem, nu ne auzim, nu ne emailam

Ylari imi pare tare rau de mami, in gen probl astea sunt foarte serioase, bafta sa gasesti solutia perfecta pt Beleluna careia ii zic La multi ani!

[b]LMA Alexandru, Silvia si Victor!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'NEATA....TUICA TAIE GREATA! Azi nu ma duc la facultate, de maine tati intra in concediu si vineri plecam la muuunte! In gashca mare, dar fara Vlad

Andrada, imi pare rau ca treceti prin momente dificile, tot ce pot sa te asigur e ca dupa ploaie iese soarele....si mai ales ca intotdeauna se ivesc solutii, la orice problema, nici nu te astepti si apare ceva bun! Bafta

Leeloo, sunt adorabili copilasii tai, cata tandrete e intre ei!!! Vreau si eu sora sau frate pt Vlad!

Mi-bebelina, saru'mana de compliment

Ylari, la mine in zona sunt gradinitze particulare care primesc de la 1 an jumate. DAr la cresa sigur ti-o primeste de la varsta asta.
Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

La multi ani tuturor puiutilor carora nu am apucat sa le zic zilele trecute si inca odata La multi ani! pt:

ALEXANDRU, EVA DENISA, VICTOR STEFAN, SILVIA COSMINA, IUNIA TEODORA

Multumim frumu
Of, imi pare rau sa citesc ce probleme aveti si noi... ce oameni neseriosi...
Pupam si Bubu sa se faca bine

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Va multumesc mult pt sustinere! Sunteti niste dragute!
Legat de contract binenteles ca nu am facut pt ca ne convenea si noua sa scapam de TVA si lor sa lucreze la negru cu atatia bani!
Ce sa zic cel mai mult ma doare ca ne tot zic ca si ei cand s-au mutat in casa le-au facut treptat numai ca nu inteleg ca noi am facut un imprumut si am discutat ferm cu ei se poate sau nu. Iar acum nici macar nu recunosc. Ii urasc enorm si pt toate clipele urate pe care le-am suportat si nu am zis nimic niciodata. Ma duceam la ei cu copilul si nasimiu dadea muzica la maxim (dar chiar la maxim) si ii ziceam sa nu mai faca asta ca imi sperie copilul si apoi iar o dadea si ma retrageam intr-o camera si stateam acolo cu copilul, acum imi dau seama ce proasta am fost. Ma doare cel mai mult ca nu stiu cum voi face dar acum trebuie sa tacem sa ne vedem cu casa la rosu gata si sa strang din dinti. Insa pe urma nasi nasi dar gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lorich, Alysh, cleo, va multumesc ptr info + urari.
Am gasit si eu vreo 2 gradi/creshe, ptr cine mai e interesata uitati un link http://www.kidsfirst.ro/

Cleo, foarte tare, si au acceptat sa iti ofere reducerea? Si eu cred ca o sa fac talente ptr al doilea an Mai ales ca nu i-am stresat prea tare, inafara de vaccinuri si consultatiile uzuale (am dus-o cam din 2 in 2 luni la cantar + masuratori) nu am solicitat servicii deosebite. Nu stiam ca l-au scumpit!!!! Tu cum ai aflat? Dar scumpirea se aplica si pentru restul anului? Din noiembrie pana in mai? Ca nu mi se pare normal... Sorry, poate sunt varza cu capu' si nu intzeleg... Sau se scumpeste pentru cei care vor sa incheie acum un contract ptr abonament kidcard?

Va pup.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor

imi pare rau sa aud de copii bolnaviori. multa multa sanatate!!

Ylari sanatate mamei tale!

Andrada79 multa sanatae lui Tiberiu. imi pare rau de vestile proaste pe care le-ati primit. si vorba aia sunt nasii vostrii - cica parinti spirituali. las' ca or sa treaca toate. sa dea Domnul sa-si caseasca sotul tau un job cat mai repede. si noi avem o gramada de credite si abia ne descurcam. daca am pati asa ceva cred ca as innebuni.

leeloo2004 ce scumpel e Tudorel mergand in patru labute.

Eva Denisa, Alexandru sa fiti cuminti si sanatosi si sa ascultati de mami si de tati!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, din intamplare tocmai citisem dimineata un articol despre gradinitele din Bucuresti neautorizate de minister, iar KidsFirst era printre ele. Vezi articolul www.gandul.info/scoala/gradinitele-particulare-ilegale-sunt-o-afacere-de-sute-de-mii-de-euro.html?3934 3197204" target="_blank">aici.

Noi nu suntem prea bine, nici mama nici kupilu. Suntem raciti, muci, pe mine ma doare si gatul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput