Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Fetele, v-am trimis pe contul comun un link de unde puteti descarca Baby Einstein - First sounds. Fisierul ramane acolo 10 zile. De fapt, va pun si aici linkul: http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-a05a2034dc.zip , e acelasi lucru.
Este printre primele din seria Baby Einstein care se pot pune copilasului, de la 6 luni.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Miss interesant asta.."nu scria nimic cum ca exista riscul de sinucidere ca efect secundar"... au omis si ei, din greseala
Industria medicamentelor e o adevarat mafie cum ai scris; stiu si eu povesti adevartae, am lucrat intr-un spital, dr. prescriau anumite medicamente (unele puternice gen unasyn sau de genul asta) pentru ca erau "stimulati" financiar de agenti ai firmelor de medicamente. Ei si sunt multe de spus, dar asta nu schimba realitatea dura, uite cea povestita de Simonix care fara un antibiotic in ziua 8 de viata a lui Robertel putea sa ramana fara el, sau Cosminel al Cadinei pe care l-a ajutat in ziua aia ... si sunt multe exemple cand sunt un rau necesar , eu asa cred. Cu accent pe rau.Dar si pe necesar hihihi
O noapte linistita 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
PRAG spune:
Sper ca va amintiti de noi... Imi pare rau ca scriu asa de rar, dar chiar nu reusesc sa intru in fiecare zi, desi de citit va mai citesc.
Pupam toti bebelusii bolnaviori, si in special pe Mircea, uf, saracutul cum a trecut el de la una la alta, sper ca e mai bine acum. Laura, ati fost la medic?
Pupam si pe bebelusii agitati din motive de dinti. Asta e perioada, n-avem ce sa facem. Speram sa treaca cu bine.
Felicitari si primului muguras umblaret, Simonix, de-acuma sa te tii! Ai tot respectul si admiratia mea pentru felul in care iti exprimi parerile!
Sa va spun despre noi... De duminica am mutat-o pe Roxana in camera ei. Am aranjat frumos, zugravit, pus draperii, autocolante pe pereti. A iesit dragut. Am avut emotii, dar surpriza noastra mare a fost ca in cele 2 nopti cit a dormit acolo (duminica spre luni si luni spre marti) nu s-a trezit deloc, deloc! Dormit de la 9 seara la 7 dimineata! Doamne ajuta! Sper sa fie tot asa, ca tare bine e.... Poate se trezea din cauza foielii noastre. Desi o perioada sigur a fost din cauza dintisorului, asa ca ma astept sa se mai intimple.
De ieri nu i-am mai dat nici san, asa ca sunt alaturi de voi, cele care sufetiti din cauza asta. La noi era deja numai de forma, oricum completam cu lapte praf de fiecare data, asa ca am zis ca trebuie sa rup obiceiul inainte de a fi prea mare ca de a-si dea seama. Nu am mustrari de constiinta, 8 luni si jumatate a fost destul, dar regret momentele de apropiere, acel ceva pe care doar eu, mama ei, ii puteam oferi. Ea nu pare sa sufere, ia sticluta fara probleme si ne descurcam asa.
Despre vaccinuri.... eu le-am facut pe toate, adica tot ce mi-a spus medicul sa fac. Nu am curajul sa nu le fac, asta este si asta sunt eu. Ati strecurat si in mine un coltisor de indoiala, acuma citesc si ma ingrozesc, dar tot o sa le fac, nu pot inca sa imi asum responsabilitatea de a nu le face. Plus ca ar trebui sa imi conving si sotul...
Va pupam pe toate si pe toti!
Gabriela.
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 [ as fi incercat, insa la gama Nestle Nan, nu exista nimic pt diaree. merg pe mucilagiu si ii fac supica de morcov si orez..sa vad The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena ![]() Cand eram mica, mica cat o furnica... Dau petrecere Ma vezi live aici Acuma sunt mare Uite asa am venit pe lume ![]() |
salut
scuze ca dau buzna, dar cum tu Iulia ai fost un ghid (inca mai esti ) pentru diversificarea Sofiei mele, iti recomand si eu ceva ce la noi la odisee a functionat. Laptele fara lactoza se da parca la diaree. Si Nan are lapte de soia.
SAnatate la pitica si numai bine!
mami de Sofi
socrate spune:
Fetelor am trimis si eu cateva fisiere din baby einstein. Nu vroia sa imi ia alea mai mari dar mai incerc si maine.
ca sa fiu mai explicita : B Da Vinci, B Newton, On the Go, Numbers nursery, B Bach. Mai continui.
Alysh spune:
![]()
![]()
, da fete dragi, m-ati facut sa rosesc de cate laude mi-ati adus, multumesc din suflet pt incurajari si complimente Cleo, Miss, Socrate, Aelita, Simonix, Lorcih, Leeloo, Chinabulina, Simo, Andrep, Magdone, Doloress, si ca de obicei, scuze daca am uitat pe cineva. Despre persoana in cauza....nu mai zic nimic. Nu vreau sa ma laud, dar am avut intotdeauna capacitatea de a admira pe cineva fara pic de invidie si de A-I SPUNE asta, fara teama. Imi place sa fac complimente si nu ma feresc, nu ezit niciodata sa spun un lucru frumos unui copil, unei femei sau unui barbat, nu conteaza. Cred ca e un lucru natural, firesc sa faci pe cineva sa se simta bine si sa te simti si tu bine facand asta. Din pacate ROMANII nu stiu sa faca complimente prea des, nu stiu sa spuna buna ziua cu zambetul pe buze, nu stiu sa-si ceara scuze, le e rusine sa salute....etc. Pe mine m-a impresionat o chestie: in occident se intampla sa calci pe picior pe cineva si tot ala sa-ti ceara scuze. Am citit asta undeva....si multe lucruri care m-au surprins pozitiv le-am trait in Franta. Exact cum spunea Doloress, acolo, in Vest, nimeni nu se uita ciudat daca esti imbracat ciudat.....Din pacate dupa cei aproape 4 ani pe care i-am trait afara, m-am intors. E un paradox....iubesc ceva din balcanismul asta care ne caracterizeaza si admir mult civilizatia vestica. Mi le-as dori pe amandoua intr-un fel dar nu se poate. Am ales sa ma intorc pt ai mei. Si bine am facut ca uite asa l-am intalnit pe Stef si l-am facut pe Vlad. Dar simt nevoia o data la cateva luni sa iau putin aer "civilizat" si trag o fuga pana in Germania, Franta....
Aoleuuuuuuuuuuuuu, acum vad, m-am intins ca o zi de post. Scuze.
Dragele mele Cleo si Miss, oi fi eu mama denaturata, dar eu n-am suferit DELOC la intreruperea alaptarii, cu toate ca am facut-o destul de devreme, cand avea Vlady 4 luni jumate. Dimpotriva m-am simtit f bine. Si in plus, n-am simtit o legatura deosebita intre mine si Vlad pe timpul alaptarii. NU! Eu ii iubesc lui Vlad fiecare respiratie, fiecare suras, chiot de bucurie, fiecare planset, iubesc fiecare moment petrecut impreuna. N-am considerat nici o fractiune de secunda ca ceva s-a rupt intre noi sau ca e existat vreo separare intre noi cand am intrerupt alaptatul. Si nici nu m-am simti vinovata.
Simonix, iti sustin teoria pro vaccinuri, respectand clar decizia celorlalte fete. Sotul meu e medic, nu se ocupa de comercializarea vaccinurilor, iti iubeste copilul la nebunie, am incredere totala in el. Si adevarul e ca vaccinurile au salvat milioane de vieti. Recunosc ca o fac din teama, teama ca Vlady sa nu pateasca ceva rau. Imi dau seama ca exista si riscuri, nu degeaba s-au scris atatea articole contra, dar consider ca beneficiile sunt mai mari si sansele de a contacta o boala grava sunt muuuuult mai mici.
Dordia, chiar ca ai baieti mari, FELICITARI! Mi-era dor sa mai scrii!
Andreap, eu zic sa plecati la munte ca doi porumbei....si noi plecam week-endul asta, poate ne intalnim! Il lasam pe Vlad la soacra si mama si ne facem de cap. Insa nu vreau sa ma gandesc cum va fi fara el.
Vlady
ainigriv spune:
Feteloooor,
,de azi am inceput sa si tusim si asta in a5a zi de Augumentin.Daca nu-i mergea antibioticul facea febra in continuare,insa dupa prima doza i-a scazut si pana asta seara nu a mai facut.Acum am luat un 37.8,dar suspectez si niste dinti,ca-i cam maraita de ieri.Cel mai frica mi-e de bronsiolita,credeti ca se poate face sub antibiotic???Ca si pe asta ar trebui sa-l teminam maine...
Iulia,marul copt e laxativ,stiu de cand Maria avea probleme,iesea la 4-5 zile si o rezolvam cu mar copt.Cred ca si la voi dintii se suprapun cu o raceala...deci,ne trebuie multa rabdare,Dumnezeu sa ne ajute!!!
Cleo,incearca o supa"adevarata"cu galusti,sa vezi ce bine papa bucatele de galusca si zeama la greu.Imi vine sa renunt la maclavaisul ala de legume,la cat de bine papa supica/ciorbica!!!Plus ca daca ne obisnuim cu bucatele nu as mai vrea sa ma intorc la pasate.Bafta cu lapticul...
In rest

,am citit tot dar am capul cat o banitza,dupa o zi infernala,ca de...statul de ieri,m-a"costat"azi.Somn usor si noapte linistita!!!
Reallaura spune:
Socrate, Inais, Cleo, Prag
nu am mai fost la Medicover pana la urma. Bogdan a venit de la serviciu bolnav, cu simptome ce par date de un rotavirs, probabil i-a dat Mirci…nu stiu cum ca eu pap din acelasi castron cu el sis tam bot in bot toata ziua… In fine, n-a fost in stare sa ne duca la Medicover, bietul de el si n-a mancat nimic, i-am facut o supa, mai mult am mancat eu.. Doctorita m-a sunat ca i-au iesit analizele lui Mircea si sa confirme rotavirusul si din ce i-am povestit mi-a intarit ca e vorba de o rubeola…
Socrate iar urla?
ooof Merci pentru Baby einstein
Din fericire Mirci papa bine, i-a dat si un al doilea dintisor, singurul meu of e ca sta numai lipit de tzitzi si nu mai pot face o miscare, nici pe dc nu mai stau, decat acum, dup ace adoarme..
Inais] astept vesti bune de la voi 
Alysh esti o frumoasa! Sunt sigura ca daca stateai in picioare erai la fel de frumoasa, si lasa invidiosii sa sufere…
Fusta mea de la rev era ca asta a ta de scurta…si la vara am de gand sa o port…
te pup cu door- ca nu reusim sa ne vedem deloc.
SIs, iubita mea, nici cu tine nu mai apuc sa vorbesc. Sper sa ne vedem sambata, sa scapam de boli pana atunci!!
Aelitada, faci curat des…asa ar trebui sa fac si eu, dar efectiv nu pot… o data de 2 ori pe sapt doar cu aspirat, sters praful si spalat pe jos… Si eu si Sis am facut mult timp baie impreuna intr-o cadita de copilasi…
Cleo vad ca te lupti cu intarcatul, cu nostalgia, cu hidratarea, cu dintiisorii… Putere multa, ce pot sa spun…sa stii ca si Mircea doarme pe burta cu tzatza in gura…probabil o sa fac si eu ca tine cand trecem la bibe… Cu ROR-ul, eu nu-l fac clar, pentru ca si asa am facut rubeola…doar nu-l vaccinez pentru ceva ce a facut… Cum merge cu sofatul? Te-ai mai obsinuit? Eu propun sa te duci in poligon la Ilioara cu Victor, inveti mult mai usor decat cu instructorul…
GAbitzule sper sa se intoarca dispozitia de bebelus ideal lui Raducu! O fi si el cu dintisorii.. Multumim de linkul cu Baby Einstein!
Leeloo hihi ce dragut Tudor cum merge el ca iscoadele, ca pieile rosii in coate!Asteptam filmuletul, chiar voiam sa propun, dar mi-ai luat-o inainte.
Dordia ce baiat mare, ne bucuram ca sunteti bine si mancaciosi ca intotdeauna!
Bratafel eu zic sa dezinfectezi urechiusa Biancai…draga de ea.
Elena_g dar ce bb maaaare ai! 10 kg la 8 luni, wow. TIneti-o tot asa! Imi pare rau sa aud de dintisori si neplacerile aferente, dar sper sa treaca repede!SI daca tot nit e-ai alaturat iar, sper sa nu mai pleci. ![]()
Danicris 

Iulia sanatate lui Mufi. LA Nestle sunt cerealele burtica sanatoasa cu orez si morcov! Mircea le papa cu f mare placer de cand cu rotavirusul!
Miss multumim de pontul cu filmuletul si de info pretioase![pup
Prag sper sa mearga usor cu intarcatul…ce frumos ca ai mutat-o in camera ei, ce visez si eu la asa ceva! Si mai so doarme toata noaptea…proababil o deranjati voi pe ea… si se odihneste in sfarsit![]()
Virginia sanatate multa, sper sa nu se agraveze!
Adriana am incercat sa-ti dau PM, dar pe prima pagina linkul din dreptul numelui tau ma ducea la dflavia
Las ca vb la telefon 
MIhaser 
Fug la culcare ca ma cauta prin somn. L-am indopat bine cu Nestle, nici nu poate sa suga, dar vrea sa simta ca sunt acolo...Of, dragul de el.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Magdone spune:
Prag, si zici ca a dormit toata noaptea, wow, ca asta ne tot gandim si noi sa facem, sa-i facem camera ei si sa vedem daca o dormi singurica in patutul ei. Mi-ai dat aripi![]()
Virginia, multa sanatate!
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
dordia2000 spune:
Fetelor...ma bucur de primirea calduroasa si promit sa incerc sa tin pasul si sa va mai impartasesc din experienta mea de mamica a 2 baietei.
Intr-adevar imi e destul de greu si cu servici solicitant si cu 2 copilasi...cu care imi petrec tot timpul de dupa servici si cu care ma joc pana la ora de culcare a lor. In we incerc sa le fac pe toate, adica si mancare si curatenie...&co si timp cu copilasii pt plimbari sau diverse jocuri. Asta e, nu am incotro ca ratele la banca tb platite si nik nu se poate obtine fara sacrificiu.
Acum va las...ca imi e somn...dar promit sa revin poate chiar seara de seara...daca pot tine pasul cu ritmul vostru de scis.
toate fetele si sanatate multa piticilor bolnaviori!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Uite asa am venit pe lume