FIV 212

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

uratica daca nu te deranjeaza :
1. cum te-ai gandit tu imediat sa il protejezi pe sotul estrelitei ....dar poate ea nici nu s-a gandit vreo clipa la asta, poate nici nu se pune problema, poate sunt comentarii bune de tinut pentru noi.
2. ia zi tu cam cum sa ne ferim de cabinetele ginecologice si cum sa avem grija? sa mergem cu kitu de chlamydie si sa luam o proba inainte de a ne urca pe capra?
3. de unde stii ca prietena este VIRGINA?

Foaie verde si-o lalea .

estrelita - ioana are dreptate si mie mi se pare FSH-ul mare. Mai verifica o data.

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Ioanatugs,
Iti multumesc pentru interventie!
Intr-adevar, in ziua 3 am FSH 29.08
Mai jos am valorile normale si se pae ca ma incadrez in faza post menopauza 20-138 microUI/ml.
Doar ca am ciclu lunar, si toata viata mea a fost neregulat, variind intre 25-27 zile.
Doar in ultimii doi ani, dupa ce am facut plaja multa s-a intamplat sa imi vina la 32 si la 35 zile(de doua ori in viata).
Pana sa raman fara o trompa si jumatate la Colentina, mi se intampla sa imi vina si de doua ori pe luna.
Probabil ca voi repeta hormonalele, am inteles ca pot diferi de la o luna la alta.
Nu stiu ce sa zic, probabil ca exista vre-un tratament hormonal pentru echilibrarea balantei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

estrelita, zic si eu sa repeti fsh-ul. poate e mai bine dupa ce te tratezi si de chlamidia si le refaci oricum. ciclu neregulat inseamna ca nu vine cate 2 luni sau mai mult, ce ai tu nu este neregulat. pune-l si pe al tau sa faca analizele pt chlamidia, scapati de infectie si intre timp mananca sanatos proteine, nu bea cafea, nu fuma, bea multe lichide si apoi refa-le pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Fetelor scumpe, cristinici, catalina2307, Ioanatugs, uratica.
Va multumesc mult, mult, mult!
Dar celelalte virusuri sau bacterii care au cate doua imunoglobuline mi-au iesit bine macar?
uratica scumpo, ascult sfatul tau si nu imi agresez sotiorul pentru ca lucram impreuna si nu pot sa-mi dau seama de unde m-am procopsit cu asta. Plecam, muncim si venim impreuna.
Ce mai conteaza daca se trateaza. Luni fac si culturile de col, sa vedem si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Estrelita sa-l repeti la alt laborator, insa in z2 de data asta. Si in caz ca o sa-ti iasa tot mare, sa stii ca exista tratament si pentru asta. Eu am luat Cyclo-progynova doua luni si a scazut semnificativ si Difereline scade FSH-ul, asa ca solutii sunt, nu te ingrijora. Doar ca toate astea or sa amane un pic FIV-ul mult dorit si stiu cum e, cand i-ti doresti sa-l faci cat mai repede!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna fetelor.Acum m-am intors de la dr. Se pare ca mi se mareste doza de Menogon deoarece am estradiol 102 si progesteron 0,89 ceea ce banuiesc eu ca e cam mic.Cine stie sa ma ajute si pe mine cu un sfat .Sunt un pic data peste cap.Daca nu raspund la tratament?Va pup si va multumesc

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

estrelita
nu stiu daca te ajuta cu ceva , dar si eu ca si uratica sunt sigura ca se pot lua din cabinete ginecologice sau din diverse interventii.
Si eu am avut si la fel ca si tine nici sa ma omori nu stiu de unde am luat-o , dar asa cum zici important este ca se trateaza si eu cred ca problema cu fsh este mult mai mare decat cea cu clamidia.
multa bafta !!!

Mergi la inceput

estrelita PM.
Tot ce are IGg pozitiv -e de bine. Ai avut infectia ai ramas cu anticorpii asa ca daca "intalnesti" virusul in sarcina nu esti in pericol.

Mergi la inceput

ellanik - in ce zi de stimulare esti? Cate unitati menogon ai facut si cat faci acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Catalina am inceput marti deci azi ar fi a 3-a zi insa astept telefon sa mi se zica cat maresc doza.Am facut cate 3 /zi si au zis ca maresc la 4 sau 5.Multumesc pt ajutor.

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput