FIV 212
Raspunsuri - Pagina 17
Ioanatugs spune:
Iana_mari trimite-i un mesaj Claudiei Francu si te reprogrameaza ea cand vrei.
Huski 
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
Sheritra spune:
Florela, asta-i viata, buna-rea, ba crivat apoi primavara, e geru in mijlocul furtunii, dar vine si soarele
.
Korikova, ce mai faci, pe unde te-ai ascuns? Ai fugit cu mister Kor in lume si-ai uitat de noi
?
Betty, gata mielu? Pe mine ma dor ovarele si de la diphe, cand voi trece pe menogon va si vai si-amar!
Cristinici, ti-a prescris tratamentul? L-ai inceput?
Madalina nu te mai confund acum, dupa ce mi-am furat-o
! Ce face Sofica? Va asteptam pe la noi sa ne jucam!
Iar au disparut seringile de insulina, azi dimineata umblam nauca prin farmacii dupa seringi si pe fuga ca se apropia ora 9 si eu n-aveam cu ce baga seru in burta. Noroc c-o formacista mi-a dat cateva dupa ce m-am jurat pe toate alea ca nu-s o drogata!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
huski spune:
Salutare gagici!!!
Credeati ca am plecat prea departe??? Ba deloc!
Sunt aici dornica sa ma reapuc de treaba 
Apropo stie cineva daca o gasesc maine dimineata pe dna, dr.Cocei la spital?
In alta ordine de idei, sunt tare bucuroasa ca la sfarsitul acestei luni voi fi nasicaaaaa
!!!
Este un baietel (al unei colege de serv.) simpatic foc si se va numi Radu Gabriel.
Muffinuta
, Koricica
si Ioana
va
cu mult drag si sa stiti ca am fost tot timpul cu ochii pe voi dar nu am mai intrat decat in mare graba sa citesc sa vad ce se mai intampla. Am avut si inca mai am multa treaba la scarbici...
Bafta tuturor fetelor! Trebuie sa reusim!
estrelita spune:
Buna fetelor!
Am luat azi rezultatele de ieri si as vrea sa le interpretez cu ajutorul vostru.
Alta nelamurire: la toate aceste analize se da rezultatul a doua zi??? sau dureaza mai mult?
IMUNOLOGIE
RPR (calitativ) - NEGATIV, Grup sanguin - 0I, RH - POZITIV, TEST CHLAMIDIA IgA - PREZENTI, HBsAg Interpretare - ABSENT, HVC_3 Interpretare - ABSENTI, TOXO-M Interpretare - ABSENTI, TOXO-G Interpretare - ABSENTI, RUBELLA-G Interpretare - PREZENTI, RUBELLA-M Interpretare - ABSENTI, CMV-M Interpretare - ABSENTI, CMV-G Interpretare - PREZENTI, HIV1-HIV2 Interpretare - NEGATIV
HEMATOLOGIE
Totul in limite normale doar:
-MCH 32.6 (NORMAL 28.2-32.2/pg)
-MONO% 9.2 (NORMAL 1.00-8.00/%)
BIOCHIMIE si COAGULARE in limite normale.
Cautand pe net am inteles ca as avea chlamidia activ daca IgA e prezent.
Si faptul ca monocitele sunt mai mari indica prezenta unei infectii, nu???
Este adevarat? Cum se manifesta si de unde puteam sa o iau???
Oricum mai am de facut culturi de col, mycoplasma, ureaplasma, herpes si listeria.
Ah, si am uitat sa va intreb despre hormonalele facute in ziua a 3-a:
Estradiol 14, FSH 29.08, LH 11.38, PRL_3IS 11.27
Va multumesc mult fetelor pentru ajutor!!! 
catalina2307 spune:
In principiu IgA pozitiv -Chlamydia arata ca esti infestata cu chlamydia. Se transmite sexual iar tratamentul se face ambilor parteneri cu antibiotic. Eu iti recomand sa faci si examenul de secretie Chlamydia. Nu are simptomatologie dar netratata duce la infertilitate.
Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...
cristinici spune:
Iana_mari culturile de col , mycloplasma si ureaplasma, la poti face pe toate cand te duci la Gynera , iti ia dr probe , le trimit ei la Bios si iti spun rezultatul. Nu te mai stresa degeaba.
Ieri am revazut si au giulestiul .La prima ora internare pt histero, d-na Viorica ma intreaba cand a fost prima zi de ciclu, raspund frumos si ma apostrofeaza" cine ti-a spus dumitale ca se face histero in Z21?" dr Dracea zic sfioasa. " Pai asa ceva eu nu am auzit pana acum". Am dat din umeri pt a nu o enerva si mai tare pe "d-na stie tot" ca mai erau doritoare in urma mea. Ma interneaza ca nu are incotro deoarece aveam programarea facuta chiar de dr. Asa ca fara sa o mai lungescc am facut histero cu anestezie de vopsea caci in sala de operatie mirosea ca la aurolaci, alaturi in celelat bloc operator se renoveaza, asa ca fac economie de anestezic ( e scump si suntem in criza), iar meseriasii pot lua lectii de medicina prin gaura dintre sali sau dr-ii lectii de constructii (interactivitatea e buna, asa cred ca a gandit si MR B).
Rezultatul a fost in traducerea dr " Din pacate sau din fericire nu am gasit nici aici nimic, totul e OK" asa ca am inceput marea injectare cu speranta ca daca tot sunt in regula din tot ce se poate investiga in Romanica sanse ar fi, cu Dumnezeu inainte.
Intr-adevar Tanti Geta si-a schim bat freza , dar si-a pastrat motul sculat din frunte. Urmatoarea vizita la Disney Giuly e vineri 13.02. Asa ca Sheri ne vedem la punctie sau in zilele premergatoare ei.
va pup cristinici
estrelita spune:
catalina2307,
Iti multumesc pentru confirmare!
Luni fac si culturile de col si ce a mai ramas: mycoplasma, ureaplasma, herpes, listeria.
Chlamidia asta se poate trata? Imi amintesc ca citeam cu ani in urma pe net ca este o boala ascunsa si sunt fete care au facut tratament chiar si 7 ani si tot nu s-au sterilizat de acest microb nenorocit.
Chlamidia poate produce avort spontan???
De unde naiba am luat-o??? 

Scuze 
Ioanatugs spune:
Sheritra multa bafta iubita!
Cristinici ma bucur ca ai scapat si de histeroscopie si ca e totul bine, atunci multa bafta!
Estrelita sigur scrie la FSH 29, pentru ca mi se pare mare? Eu am avut dupa doua stimulari un FSH de aproape 20 si am asteptat 3 luni ca sa ajunga la 13. Nu vreau sa te descurajez deloc, insa daca intr-adevar scrie 29, e cam mare.
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
uratica spune:
fetelor,scuze ca imi bagsi eu nasul pe aici,insa vroiam sa-i zic estrelitei sa nu-si ia sotul la bataie!!!!chlamidia poate fi luata si din unele cabinete de ginecologie!!eu am o prietena-VIRGINA!care a patit-o!si sunt multi dr care pot sa confirme ca e posibil!asa ca fetele..aveti grija si prin ce cabinete umblati!
catalina2307 spune:
estrelita - Clamidioza este o infectie bacteriana cu agentul infectios Chlamydia, care se transmite prin contact sexual. Este una dintre cele mai frecvente boli cu transmitere sexuala din toata lumea. Chlamydia infecteaza uretra la barbati si uretra, canalul cervial si organele reproductive superioare la femei. Chlamydia poate infecta, de asemenea, rectul si suprafata oculara si pleopele.
O mama infectata poate transmite infectia copilului ei in timpul nasterii. Intre 50 si 70% dintre copiii nascuti de mame infectate sunt infectati la nastere. Acestia dobandesc infectia la nivelul ochilor, rectului, vaginului si peretelui posterior al gatului. Intre 30 si 40% dintre acesti nou-nascuti infectati dezvolta complicatii, cum ar fi conjunctivita sau pneumonia."
Se trateaza cu antibiotic , obligatoriu si sotul tau. Nu uita sa ceri si ceva care sa te protejeze de candida atat pe tine cat si pe sotul tau. Dupa tratament se asteapta min. 10 zile si se repeta analiza. Este indicat sa te apuci de FIV dupa ce rezolvi aceasta problema in cazul in care exista. Fa si secretiile (col, vaginala, chlamydia, ureplasma , mycoplasma) eventual repeta si analiza de sange la un alt laborator . Eu l-am pus si pe sotul meu sa faca analizele de secretie pt chlamydia, ureaplasma si mycoplasma.
Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...