FIV 212
Raspunsuri - Pagina 19
estrelita spune:
Ioanatugs, scumpele mele,
Fac si repet ce ziceti voi, caci nici un doctor nu e mai experimentat decat voi dragelor care aveti atata experienta.
Nu stiu ce sa spun de hormonale, in ultimul timp am observat ca sunt luni de vara in care sunt foarte iubitoare, si in cele reci sunt apatica, intelegeti voi.
O fi si asta.
Nu as vrea sa acaparez subiectul general, sunt atatea fete cu problemele lor, si, mult mai fericite cele care isi asteapta cu drag puisorii.
uratica presupune ceva "normal" care se intampla in ziua de azi, sunt atatea moarte de foame, dar ciudat e faptul ca suntem non stop impreuna.
catalina2307, multumesc!
Nu am inteles cu CMV daca e bine si ce naiba mai e si asta??? 
uratica spune:
catalina esti o dulceata
!am ras de m-am prapadit la cum m-ai combatut!!insa...
1. cum am umblat 10 ani prin cabinete in asteptarea unui bebe,am surprins diverse situatii!era o tipa care a iesit afara din cabinet cu dr-ul si l-a luat pe saracu brbata-su la suturi!ca avea chlamidia si ca dr i-a spus ca se ia prin contact sexual!!!insa..eu nu am acuzat,nu am facut referire ci doar am relatat de un caz concret!
poate ca aici ai dreptate,involuntar,poate am jignit pe cineva! dar nu asta era intentia!
2.cum sa ne pazim?parca asta era intrebarea..nu te poti pazi in totalitate!dar poti vedea daca toate cele sunt sterilizate si unele chestii-prezervativul ce se pune pe obiectul muncii doctorilor e desfacut sub ochii tai!eu una am trecut prin multe experiente de genul si poate ca am devenit nebuna!!!garantat in 10 ani de asteptat bebe m-am stricat la cap!!!dar asta sunt!si alta mama nu mai face!!!
3. era sigur virginica!desi nu se mai practica sportul asta in ziua de azi
-dar era verisoara mea(am zis prietena ca sa generalizez!nu am vrut sa intru in amanunt) si avea 14 ani!o durea burtica si am fost la un control de rutina!dar doctorita a pus-o sa faca mai multe analize si plus lama si papanicolau ptr ca avea niste scurgeri ciudate!!si atunci s-a descoperit buba!iar ea draguta fusese cu mama-sa la un cabinet de 2 bani dintr-o comuna apropiata..deci,e posibil!
in rest,cu ceea ce spui sunt perfect de-acord!si cu cele stiintifice si cu restul!

numai nu ma bate!eu am zis ca mi-am bagat nasul,dar a fost intr-un scop nobil..zic eu!si,pe patite!!!
catalina2307 spune:
ellanik - nici eu nu am fost departe de tine. Am reactionat foarte greu la tratament. Eu cred ca ai inceput din start cu doza destul de mica. Spre sfarsit eu am ajuns la 430u gonal +225 menogon. Nu dispera , conteaza foarte mult sa fii calma si sa crezi in sansa ta. Esti inca la inceput mai ai 10-11 zile de stimulare.
De obicei daca se observa ca pacienta nu reactioneaza la tratament , se intrerupe stimularea . Dar nu cred ca este cazul tau. Repet...esti inca la inceput. Probabil este necesara o doza mai mare. Pup fata si stai calma.
Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...
catalina2307 spune:
uratica -da nu te bat, doar ti-am dat un ghiont pe sub masa. Sa nu mai vii si tu cu idei ca si-asa o luam razna. Si poate femeia nici nu s-a gandit ca a calcat barbatu stramb pana venisi tu cu solu de pace
.
Iar in ceea ce priveste cabinetele hai sa fim serioase....ca nu avem cum sa ne dam seama. Vedem scaunu din piele roz, plasma pe hol, oglinda de pe Lipscani cine dracu sa se mai gandeasca ca la atata lux mai plecam si cu chlamidutza dupa noi. Ca aia nu zburda pe durexu de la ecograf. Asta e sansa sau nesansa. Sau crezi tu ca fetele astea merg la Giulesti si o intreaba pe d-na Geta sau cum o cheama pe respectiva "cucoana cat tinusi valvele la sterilizat"
.
Asa ca nop, nu te-am certat. 
Sheritra spune:
ALOHA GIRLS,
Barbatii n-au nici o vina, si poate nici cabinetele gineco, mi-a spus doftoreasa ca se poate lua Clamydia si de la branza f bine fermentata, de la cea cu mucegai garantat se face!
Auziti, in ce priveste prezervativul deschis in fata ta, la Giuly nici o sansa, cand te asezi pe capra deja vezi prezervativele decojite si puse cu mototoiu in sus aliniate pe un servetel langa eco, sa nu se piarda timpu cu fleacuri gen: Vedeti, prezervativul este sigilat
, nu a mai umblat nimeni cu el!
Cine imi da un pont, la ce farmacie gasesc injectii de insulina, sa nu stau maine juma de zi sunand la tot Google-ul? Fencs!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
uratica spune:
ok draguta!facem pace!

draguta,eu nu vreau sa dau idei fetelor,ca si-asa suntem osandite!insa eu una de exemplu nu sunt din bucuresti si cand e o probl urgenta sau cand fac unele analize,le fac in orasul meu,nu merg pana la bucuresti sau cluj sau sibiu sau timisoara,iasi..si pe unde s-o mai face fiv!si poate mai sunt fete in situatia asta!
eu sunt sigura ca estrelita nu s-a suparat!sper!insa eu mi-am amintit involuntar de tipetele cucoanei respective!!crede-ma ca tipa in gura mare la barbac-su,de fata cu toata lumea si saracu poate nu avea nici o vina!!
oricum eu cred ca barbatilor nostri,ai astora cu probleme de fabricat bebei-nu le mai arde de nimic altceva!!ca saracii tabaram pe ei sa ne insemineze
,ca de...de la atatia hormoni ce bagam in noi,cred si eu!!!apoi le dam eject ca urmeaza suspansul..apoi ii dam cu plansete ca urmeaza nenorocitii aia de rusi
!!asa ca..eu am generalizat..am gresit ca l-am folosit pe sotul estrelitei in context,insa ii multumesc ca nu s-a suparat!
de exemplu eu rad mereu cu barbata-miu..ca la cate reparatii capitale a bagat in mine(eu fiind problema la noi)-nu cred ca-i mai trebuie alta sau mie altul!ci doar un bebel mic ce-l vom avea toate anul asta!
sa ne ajute Dumnezeu la toate si sa ne binecuvanteze si pe noi!!cu multi multi 

catalina2307 spune:
Sheritra uite aci au pe stoc
http://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=1058745
si aici
http://www.helpnet.ro/?pid=10&cod=FIMTMSER06
mari_lolutza spune:
SHERITRA, caut eu miine la farmacii seringile care iti trebuie si ti le trimit cu autocarul. E bine?
catalina2307 spune:
uratica - daca renunti si la "draguta" si imi spui catalina o sa te iubesc si mai mult. ![]()
Si sa te auda Dumnezeu....sa avem un an plin cu bebei sanatosi si frumosi. Si la termen.

too!