FIV 212
Raspunsuri - Pagina 14
estrelita spune:
miruna29,
Chiar astazi am facut aproape toate analizele de pe lista.
Hormonalele le-am facut acum o saptamana.
Papanicolau in decembrie.
Mi-au ramas de facut culturile de col, mycoplasma, ureaplasma, herpes si listeria care nu se faceau la laboratorul respectiv, urmand ca maine sa le fac la alt laborator.
Cu spermograma suntem programati pe 16 februarie si apoi Dzeu stie cand ne programeaza pentru consultatoe la cabinet fiv.
Asta inseamna ca va trebui s-o iau de la capat cu serologia, hormonalele? Si sa nu mai continui cu ce mi-a mai ramas de facut acum???
Multumesc pentru ajutor!
miruna79 spune:
Estrelita eu zic esti in grafic e bine ca le ai facute si sunte recente, si zic ca nu are nimic dc faci restul acuma acu difera de la dr la altu dar nu cred ca e vreo problema.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
maria08 spune:
Miruna:
Laura: Voi ce veti face pana la urma? Ma tot gandesc ca nu merita banii......poate da Dumnezeu sa nu fie racit sau ceva.....dar si daca ....atunci sa vezi regrete...
estrelita spune:
Multumesc mult miruna29!!!
Eu am fost in decembrie la dr. Vultur la clinica Marinescu, urmand ca dupa ce termin toate analizele sa sun la Giulesti pentru prima consultatie la dr. Marinescu.
Stiu ca toate acestea dureaza si de aceea ma temeam.
Desigur, in caz ca va trebui sa repet hormonalele care se schimba de la o luna la alta inteleg, dar daca restul ies bine nu vad de ce sa le facem din nou.
Te pup si iti doresc mult noroc|! 

ellanik spune:
Florela te stept cu sufletul la gura.Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toata lumea.
Moniland moooaammaaa ce a trecut timpul.Parca ieri ne anuntai valoarea bhcg-ului.Sa fiti sanatosi cu totii.
Fetelor m-ati pus pe ganduri cu mostra de sperma.Noua nu ni s-a zis asa ceva.Sper sa nu-l apuce pe al meu sot vreo chestie ca ma impushc.
Doamne,da-mi un pui sanatos!
muffinuta spune:
Buna fetelor!
aici sunt,asteptam sa vad ce face Florela..sper sa vina cu un beta mare..
Ellanik..nu am plecat dar acum mai scriem si pe la alte teme,ma vait si eu de una de alta...dar nu v-am uitat..
grijile-s altele acum,inca si mai mari decat inainte...nu te mai ingrijora de spermograma,cel mai bun ex a fost sotul meu,nu-i innoit ca varsta din zemuri noi..desi se tine bine
basca o vasectomie acu'21 ani..am avut reversibila acum exact 2ani..nici nu am intrebat doc cand a facut operatia reversa,dupa 5 ani nu ai nici o sansa...avea 5%...si mai putin,doc de la fertilitate zicea ca e mai mult decat suficient sa fac bine sa vad de "ouale" mele nu de specimenul lui..
..bafta,bafta,Ellanik..
Maria08..asteptam vesti bune ca esti in focuri ..
si mult noroc..
tuturor fetelor si pe cele care le cunosc si pe care acum le citesc va doresc sa veniti anul acesta la odisee..
la toata lumea.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
lauraa78 spune:
Maria,noi ne-am hotarat sa congelam niste sperma,paza buna trece primejdia...
Se pare ca mi-a venit si mie ciclul
Acum sa vedem cand voi incepe stimularea,pe 6 feb ma duc la dr
O zi buna!
florela30 spune:
Fetelor, la mine rezultatul este [blue]negativ[/blue, la fel ca data trecuta valoarea de 0,01. Momentan sunt blocata, parca nu simt nimic, parca nici nu am facut ET. Nu-mi vine nici sa plang, nici sa rad. Si nu inteleg care e problema noastra, totul decurge bine si nici un rezultat pozitiv. M-au chemat miercurea viitoare la comisia de sterilitate sa mai discutam ca si ei sunt mirati de rezultatele negative. Mai vorbim, fetelor.
ellanik spune:
Florela am asteptat cu sufletul la gura rezultatul tau.Imi pare asa de rau!!!Nici nu stiu ce as putea sa spun pentru ca sunt convinsa ca nu voi face decat sa .....imi pare tare tare rau!De ce?De ce oare trebuie sa trecem prin atatea focuri?Faptul ca ni se zice ca ne vor "cali" nu ajuta la nimic.Nu exista si focuri care sa te caleasca pentru fericire?Florela sunt cu gandul la tine si te imbratisez .Sa ai curaj si sa nu te lasi.Dumnezeu nu isi intoarce fata de la nimeni.Imi pare tare tare rau.
Muffinuta multumesc pentru incurajari.Sincer, cand vad ce se intampla in jurul nostru imi piere zambetul si optimismul.Te pup si pe tine si pe leutzul tau.
Doamne,da-mi un pui sanatos!
muffinuta spune:
Florela,
am ramas muta.nu am cuvinte.simt ca orice as spune acum pare plastic,inutil.imi pare extrem de rau.te imbratisez.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!