FIV 212

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Ellanik,te pup,ai grija de tine.multumesc pt urari..cateodata cand vad ce se intampla cu fetele din jurul nostru ma intristez atat de tare..

Spunea cineva Laura78-buna,Laura,nu stiu care e situatia la tine- de congelare de sperma..noi am vrut la fel sa facem,ne era teama ca se inchid dupa operatia reversibila canalele,s-a mai intamplat dupa vasectomii...dar doc de la FIV ne-a spus ca nu are sens,ne ia banii degeaba,mai ales la sperma de slaba calitate dupa congelare se pierde si mai mult din calitate..putem avea surpriza ca nu se poate folosi dupa dezghetare..atunci am renuntat,dar la cate 3luni am refacut spermograma..Laura mult noroc la tratament..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Florela offf...imi pare tare tare rau...., as vrea sa te incurajez dar cred ca ai nevoie de ceva timp de liniste intai....o imbratisare calda.....

Oanademunka, ti.a gasit acum endom. la laparoscopie? Ti-a curatat focarele? Asta e vinovata de rezultatele slabe de pana acum...daca te.a curatat e bine, ovocitele vor de fi de o calitate superioara. Imi pare rau...

Va tin pumnii tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Florela, imi pare tare rau Iti doresc multa energie sa o iei de la capat.

Te imbratisez cu drag,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Florela30 i-mi pare tare rau!
2bobocei pai daca tu ai avut 50 zile de intarziere, inseamna ca eu mai am de asteptat, pentru ca am doar 32 zile...
Iana_mari nu cred iubita, sa am nevoie de test, e normal sa intarzie! Mai ai putin si incep emotiile pentru tine! In legatura cu cluturile din col, cred ca o sa-ti spuna d-na dr. sa le repeti, eu le-am repetat data trecuta.
Madalina28 deci la anul intri din nou in randul aspirantelor??
Fireyes si mie mi-e dor de tine!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Florela imi pare rau... sunt sigura ca dumnezeu e cu tine si ca te va ajuta sa treci peste acest moment greu... si ca te va ajuta sa iti vezi curand visul implinit! cuvintele sunt de prisos in aceste momente! sunt alaturi de tine!

Laura

"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Florela, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Florela imi pare tare rau....

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Florela30 cuvintele sunt de prisos. Iti doresc sa ai puterea sa o iei cat de curand de la capat si sa ne vedem cu bine la odisee. Uite si un de la mine

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Madalina28 pai ce sa mai astept; Mario face acum in februarie 1 an si 6 luni si cred ca este momentul ideal pentru el. Multa bafta si tie si sa ne vedem la intalnirea cu bb2 . Pe Mario l-am intarcat pe 31 dec...dar sa stii ca atunci cand ma vede dezbracata, i se lumineaza fata si spune tzitzii

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

FLORELA nici nu sti cat de rau imi pare speram sa fie bine acum sunt si eu cu moralul la pamint te inbratisez si fi tare nu stiu ce sa mai spun nuti pierde speranta trebuie sa reusim

Mergi la inceput