FIV 212
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
Iana, incerc sa le pun la punct.
Eu stiu ca analizele sa nu fie mai vechi de 6 luni.
15

iana_mari spune:
Moniland ,culturile de col si paps le am de acum 4 luni ,si nu stiu ce sa fac sa le repet sau nu.
maria08 spune:
Iana: Pe mine m-a pus dr. sa refac culturile de col si secretia chiar in luna cand am inceput FIV-ul. probabil depinde si de dr.
Am o intrebare pentru fetele care au facut sau facFIV la Gynera: voi ati recoltat "gigei" si inainte de ziua punctiei si i-ati tinut congelati pentru orice eventualitate? Adica daca sotul nu poate recolta in ziua respectiva sau daca e racit sau altceva si nu-i de calitate sa-i poti folosi pe cei congelati??? Noi nu prea suntem hotarati....sotul nu vrea sa-i ramana vreun mostenitor pe-acolo!!
miruna79 spune:
Maria , recoltarea spermei se face acolo in ziua punctiei si se face de 2 ori depinde de calitatea spermei, dar in caz ca stai aproape si ajungi la clinica in jumate de ora puteti s-o recoltati acasa. La noi a fost nevoie sa se recolteze de 2 ori la un interval de jumate 3 sferturi de ora. acolo il baga intr-o rezerva si cred ca poti sa intri si tu cu el.bafta
Florela tinem pumnii
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.....
miruna79 spune:
Iana Mari analizele hormonale treb sa le ai recente eu le am facut in ciclul dinainte de fiv, culturiile se fac in luna in care faci fiv iar restul hsg, histeroscopie , analizele uzuale, tot restul sa aibe cel mult un an.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
lauraa78 spune:
Buna!
Maria,pe mine m-au intrebat la Ginera daca vreau ca sotul sa dea o proba in momentul in care eu voi incepe stimularea.Proba o congeleaza si costa(daca am inteles bine cam 150 eur)Asta se face pt siguranta,in caz ca in ziua punctiei sotul este bolnav sau este plecat....
Mie nu mi-a venit inca cm,desi trebuia de acum vreo 3 zile.Aseara mi-a curs o pata maronie si de atunci nimic
Va pup pe toate!
mami_vreau spune:
iana_mari nu stiu sigur daca trebuie sa le repeti dar eu cred ca da! preturile la bios sunt: chlamidia - 51 RON, Mycoplasma si Ureaplasma - 73 RON. Deci toate 3 costa 124 RON. Si papanicolau costa 55 RON. 
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."