FIV 212
Raspunsuri - Pagina 12
madalina28 spune:
Ioana 

Sheri cum animezi tu subiectul asta...vezi sa nu ma mai incurci cu alta Madalina de data asta
Bafta multa la injectoare poate se lasa cu o fratioara precum a aratat inelul Kittei
Betty am crezut ca mai astepti pana sa incepi FIV2, ai reusit sa intarci baitul de tot?Bafta multa sa iasa cu ochisori!
Andicu poate la anul ne tinem de mana la injectoare, pana atunci asteptam toate fetele la scutece
Mami_vreau vezi ca te asteptam la toamna cu bb in parc la reuniunea fiv-oaselor de Ploiesti!
Bafta multa!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
many_bani spune:
ellanik betty78, este normal sa va intepe ovarele, incep sa lucreze, daca este sa ma iau dupa Dr. Gherasie, este chiar bine, inseamna ca sau pus pe produs![]()
florelaiti tin pumnii azi, Doamne ajuta.
Fetelor care sunteti in tratament spor la intepat, iar cele care asteapta rezultate baftaaaaaaaaa.
Pupici
maria08 spune:
Florela: Suntem alaturi de tine!! Te asteptam cu vesti bune!
Ellanik: Si eu imi simt ovarele marite, e asa ca o tensiune, dar pana acum pot spune ca e suportabil. In plus mi-au iesit cateva cosuri de care nu prea am avut parte la viata mea....sper sa dispara repejor.
Pup toate fetele!!
florela30 spune:
Buna dragelor. Azi e ziua cea mare pt mine, am niste emotii...parca la primul fiv nu am fost asa de emotionata. Simptomele premenstruale mi se pare ca sunt mai accentuate
. Ce mai, vorbim diseara cand vin si cu rezultatul ca acum nu mai gasesc nici cuvinte ca sa va pot spune prin ce trec.
DOAMNE AJUTA!
mihaele spune:
Florela Doamne ajuta!! sa vii cu rezultat pozitiv
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
fireyes spune:
Va citeam cu nesat, ca ieri n-am avut net, asa ca am fost pe dinafara!
Sherri, nu stiu de ce mi se pare mie ca tu imediat incepi tratamentul. cred ca pana ma dumiresc eu ce si cum ajungi sa nasti![]()
Oana, treaba cu endometrioza de gradul 3 nu e prea grozava, gradul creste cu cat leziunile de endo sunt mai vechi, mai extinse, etc., practic, cu cat e mai grav. nu vreau sa te sperii, dar din pacate asta e. asa ca "orientarea" ta catre FIV a fost mai mult decat "inspirata". ai avut dureri mari asa, in general? ca sunt multe forme de endo asezonate cu dureri...
si e o explicatie destul de valida pt calitatea slaba a ovocitelor la varsta ta... din pacate, destul de ireversibila.
Concluzia: o mare porcarie!...
Catalina

si de data asta sa fie cu sansa...
Ioana, mi s-a facut dor de tine, a trecut aproape luna, ca eu practic mi-am inceput anul cu tine
still counting: 1,2,...
mami_vreau spune:
madalina28 iti multumesc mult! abia astept sa vin si eu la intalnire in parc! 
Florela iti tin pumnii! Vino cu un rezultat bun! 
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
iana_mari spune:
Moniland am avut probleme cu net-ul aseara si n-am putut intra,dar totusi avem nevoie de multe informatii de acolo, ce se va intampla?
sarcina usoara si multa sanatate!
Mami vreau ,multumesc,m-ar interesa toate culturile de col(chlamidia,ureaplasma,mycoplasma).
Fetelor ultimele analize le am dinaprilie 2007 credeti ca trebuie repetate?