FIV 212

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Moniland,draguta ca de obicei.Pe mine nu ma interesau capitolele este un titlu Laborator de analize bios diagnostic,vroiam sa vad niste preturi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, incearca acum.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Fetelor, are vreuna din voi idee ce inseamna endometrioza grad 3 ca m-am mai ales acum in prag de fiv3 si cu acest diagnostic.....mamicutza ei de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

nusy mi-ai dat o veste super! Pai daca pot lua medicamentele de la farmacia spitalului nu imi voi face provizii. Le voi lua de acolo!
sheri spor la intepat si multa bafta!
dear_bambi felicitari pentru hsg-ul reusit! Daca incepi pe 14/15 feb vom fi cam in aceeasi perioada. Eu inceo inhibarea pe 11 feb. Bafta multa!
miruna capul sus, fata draga! Doamne ajuta ca blastocistii ramasi sa fie de-aia super lipiciosi!
oana eu nu stiu ce inseamna acel "grad 3" la endometrioza. dar stiu ca se poate rezolva endometrioza prin laparoscopie si e o procedura oarecum simpla!
iana_mari si eu am cautat pe net lista de preturi de labios. Din pacate nu am gasit! Dar eu am ajuns deja la ei si am pliantul. Daca vrei il pot scana si ti-l trimit pe mail. Sau ma poti intreba pretul analizelor pe care vrei sa le faci prin mesaj privat si iti voi raspunde!

Laura

"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetelor....eu sunt programata in martie la dr dracea pt fiv insa pana atunci mai e si m-am procopsit cu o problema si nu stiu ce sa fac.In dec si ian am luat anticonceptionale pt un chist sa dispara,dupa care in ciclul din ian am facut tratament cu antib. pt chlamidya 10zile.Problema este ca dupa ce am terminat tratamentul am niste scurgeri bej,maronii si chiar cu tenta de rosu,azi chiar am vazut ca o pielita rosie mica pe tampon...scurgerea nu miroase urat,nu-i micoza sau altceva....Voi sunteti cu fff multa experienta aveti idee ce poate fi?...stiu ca am un polip endometrial...tb scos in martie....o fi de la el??l-am descoperit in oct2008 dar nu mi-a creat pb niciodata.Va rog daca a mai avut cineva asa ceva sa-mi spuna si mie ce poate fi...oare se curata uterul?ca asa am citit undeva pe net...si pana in martie mai e o groaza.Ma scuzati ca m-am intins atata da nu stiu ce sa fac...atata am asteptat sa fac fiv si acum asta...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ce faceti fetelor?Eu m-am intors de la intepat si ori este zgubileala, ori ovarele mele s-au pus deja pe treaba.Se poate sa simt din prima zi de menogon intepaturi la ovare?Hmmm!Si inca ceva.De obicei, inainte sa-mi vina CM am o pofta exagerata de dulciuri.Eh!Asta e si acum!As manca tot felul de fructe uscate, fructe, ciocolata, etc.Va pup pe toate!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

fetelor, am o intrebare: e normal ca dupa 2 zile de menogon sa ma doara burta? Nu imi place, data trecuta nu am avut asa ceva.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ce faceti fetelor?Eu m-am intors de la intepat si ori este zgubileala, ori ovarele mele s-au pus deja pe treaba.Se poate sa simt din prima zi de menogon intepaturi la ovare?Hmmm!Si inca ceva.De obicei, inainte sa-mi vina CM am o pofta exagerata de dulciuri.Eh!Asta e si acum!As manca tot felul de fructe uscate, fructe, ciocolata, etc.Va pup pe toate!

uff si eu am aceleasi simptome...dar inainte nu ma intepau ovarele...poate raspund mai bine acum

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Betty tu ai experienta dragalasho.Spune-mi tu cum e.Oricum la mine baga mare ovarele...inteapa si prelucreaza...stii tu...impacheteaza ciocolata marmota...aoileu dca ma doare asa pana sapt viitoare am incurcat-o ca mai trebuie sa ajung si la munca sapt viitoare.Fetele care stiu atatea sa ne dea un sfat.
Maria tu cum stai cu simptomele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Ioana si mie dupa avortul spontan mi-a venit ciclul dupa aproape 50 de zile si asta numai dupa ce in prealabil profu mi-a recomandat tratament cu duphaston (5 zile).
Intreab-o pe d-na dr. Dracea poate este bun si pentru tine.
Catalina

Mergi la inceput