LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Seara buna mamici

Am intrat ca mi-am amintit ca vroiam sa ii spun ceva Stancutzei si ce imi vad ochii: Gabi FELICITARI!!! sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc. Cred ca esti in culmea fericirii!

AJ BRAVO!!! La cati mai multi pasi singurel!

Asa si acum sa revin la Stancutza. Ma bag si eu ca musca in lapte dar am citit ca i-ai marit doza Sofiei de Vigantol. Eu stiu ca nu e o idee buna sa dai prea multa Vitamina D pentru ca exista risc de hipercalcemie. Noua cel putin ne-a atras atentia pediatra cat timp ii dam Clarei complex de vitamine (contine si D-ul) sa oprim Vigantolul. Ne-a explicat de altfel ca hipercalcemia e greu de depistat si poate creea probleme serioase asa ca sa fim atenti cu dozajul. si sper ca ma scuzi ca m-am bagat si eu repede

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Ana Ilinca
Bianca-Antonia
Bianca
Andreea Bianca

LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si istete!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

FELICITARI GABI!!!! Sa ai o sarcina fara probleme, un bebe sanatos si o nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Felicitari Gabrittza sarcina usoara si bb sanatos!

AJ felicitari pt primii pasi facuti singurel .

Cris Dana Laura Creata si tuturor fetelor
multumim pt vizionare si aprecieri.

Dana daca imi permiti sa imi dau si eu cu parerea in privinta numelui ca si majoritatea felelor tot Mark Alexandru imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Gabi,felicitari,sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Silvia FELICITARI si pentru bebele tau din burtica! Nu am apucat sa te felicit, dar iti doresc din toata inima o sarcina fara probleme, o nastere cel putin la fel ca prima, iar bb sunt convinsa ca va fi la fel de cuminte ca Mariuca! De frumos si destept nu se mai pune problema, pentru ca are cu cine sa semene . Un pentru burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mai, mai, mai..cate noutati!! Intru si eu dupa nu stiu cat timp si ce vad?! Silvia cu bebe, Gaby cu bebe!!!
Fetelor...primiti, va rog, multe imbratisari si felicitari si de peste ocean! Sarcina usoara va doresc si bebei sanatosi si la termen! Wow! Ce surprize placute!

Am citit din 2 in 3 iarasi..De Eva ca si-a spart buzita si ca a patimit, mititica...O pupam sa-i treacarepede! Cum se mai prezinta Elle?

De nepotica Lauriciului_D (Ioana) ca au rezolvat problemuta cu bine..ma bucur tare! Ce mai face noruletul meu?Ai rezolvat cu cresa?

De Stefiuta lui Nati ca este independenta si vrea sa pape singura (am vazut little monkey unde s-a catarat)! Hi,hi..

L-am vazut pe Tudorash tunsulici! Grati, sa stii ca Tudo al tau este tare frumusel! Are niste ochisori frumosi tare! Si ce super fain a fost el la ziua lui! Vazand nepotii cu cele 2 bunici sa stii ca mi s-a parut ca Ozi aduce cu bunica din dreapta si Tudo cu cea din stanga...asta a fost viziunea mea..Nu stiu care a cui mama este dar asa mi s-a parut!
Ce a primit Ozi ca rasplata pentru calificarea la olimpiada?

Am vazut ca Anca si Alina (stoisor) sunt cu examene si invatat! Bafta fetelor!

Ramo? Mai ai examene?

L-am vazut si pe dragul de AJ impingand scaune si cutii prin casa...imi venea sa-l mananc! Cum a ramas Honey cu operatia sau a doua opinie? Ce-ai facut la examene?

Miri ce mai face? Virgo? Nici un semn de viata?

Nici nu mai stiu ce-am mai citit...O sa revin..

Noi suntem in febra achizitionarii biletelor pentru venirea in Romania! Am emotii de nu se poate...O sa venim, probabil, pe 10 aprilie, vom merge vreo 10 zile in Spania, apoi Alex o sa se intoarca iar eu cu piticul mai raman pana pe la sf. lui iunie...
Sunt very excited..dar si cu emotii ca nu stiu cum va fi drumul cu piticul..mai ales la intoarcere cand voi fi singura!
Trebuie sa ma interesez (poate pe la fetele din SUA) sa vad cum s-au descurcat alte mamici la un drum asa de lung..nu stiu daca sa-i iau loc sau nu...nu stiu cum e faza cu mancarea pe avion (mai ales cu laptele de vaca)..cand am fost anul trecut, Matei era mic, aveam formula..a fost ok..
Abia astept sa ma vad si cu voi..sper ca o sa reusesc sa ma vad, macar cu o parte dintre voi...

Cuscri, nu scapi..da? Tre' sa le facem cunostinta "live" insurateilor...

Am si eu o intrebare...Aveti cunostinta, cumva, de cazuri (rude, prieteni) care si-au botezat copiii pe la 3, 4, 5 saptamani? Caci este o mare problema cu sora-mea...incerc sa o comving ca poate sa faca botezul copilului si cand acesta are 4-5 saptamani (ea o sa nasca pe la sf. lui Mai iar eu nu pot sa stau decat pana la sf. lui iunie)...As vrea tare mult sa prind si eu botezul dar ei ii este cam frica ..sa nu raceasca copilul..ca este prea mic etc..
I-am zis ca o sa fie vara, atunci...ca o sa fie cald si ca daca-l imbraca bine nu are ce sa se intample...Ca se poate incalzi biserica, apa este calda, oricum...Ritualul ortodox spune ca adevaratul botez se face intre 7 zile si 40 zile..acuma nah..oamenii s-au obisnuit sa-l faca si mai tarziu..De fapt, botezul se face oricand dar cel dupa carte este 7 - 40 zile...Si, inainte, copiii asa se botezau...
Personal, n-am auzit de cazuri de imbolnaviri de copii de la botez..decat daca nu s-au luat masuri atunci, ca lumea, ca acesta sa nu raceasca...
Ce ziceti?

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Roxana BRAVO pentru Adela. Ai vazut mami ca ai o fetita mare, care merge singura? Asa ca nu mai ai motive sa te stresezi... sau daca mai ai scrie-le aici si i le citim noi Adelutei, iar fata ta ti le va spulbera si pe acelea

AJ felicitari si tie pentru primii pasi singurel!

De asemenea, parca si Ioana a facut zilele trecute primii pasi, asa ca o felicitam si pe ea, iar pe mami o pe burtica!

Stancutza scuza-ma ca ma amestec si eu, dar acelasi lucru mi l-a spus si mie dr, ca si Monicai: in perioada cand ii dau calciu nu-i mai dau vigantol (sau vitamina D in cazul nostru). Sunt sigura ca Sofia nu are nimic, dar unii doctori sunt tareee prapastiosi (am mai auzit un caz de era sa faca infarct mama...)

Mergi la inceput

Elle am plans cand am citit de patania Evei... saracuta de ea ce a patimit. buzita sa treaca si mai repede. E bine, a trecut?

Grati am ramas cu gura cascata cand l-am vazut pe Dudu desenand. Cat de bine tine creionul...Si e mult mai baietel asa tunsulici.

Cati un de la noi. Ce mai face Matei? Nu stiu ce sa-ti spun despre "aventurile" cu avionul, dar iti doresc ca totul sa decurga cu bine si va asteptam cu drag in tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Am citit si de Sofiucul mic al Stancutzei! Sper sa se rezolve problemutele! Sa ne tii la curent cu rezultatul analizelor!
La Multi Ani pt. maine, Stancutza! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de realizari si multe bucurii de la delicata si frumoasa Sofia!

Alina023, am citit de patania cu Ana! Tu, da' ce spaima ati tras! Dumnezeule..cred ca eram turbata de furie si nu stiu ce-i patea pielea lu' tanti (buna sau nu)! Cum sa nu te gandesti ca pot suna parintii sa intrebe de copil si sa pleci asa...si la orele alea...la care, inteleg, ca nu iesea de obicei cu Ana afara..

La Multi Ani! Sa fiti sanatosi si iubiti

Lulua
Razvan Gabriel
Tudor Gabriel
Daria Maria
Antonia Izabela
Raducu
Matei Cazimir
Alexandru Cristian
Eric George

La Multi Ani! Sa fiti sanatosi si iubiti

Sofia
Ana Ilinca
Bianca Antonia
Bianca
Andreea Bianca

Wow cate Bianca sunt!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput