LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sincer? Nu vad diferenta, hehe! Si nici nu mi se parea ca ar fi avut par lung. Dar e frumos si neschimbat! Deci ii sta bine!

Si eu tot cu Mark Alexander votez pentru Dana!

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Dana ... Marc Alexander!

fetelor l-am tuns pe Dudu! am pus 4 pozici...dak vreti sa-l vedeti va poftim!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nati, am paralizat de frica cand am vazut-o sus acolo. In poze. Nu stiu cum as fi reactionat daca as fi fost de fata. Si Mariuca are dorinte de indepedenta, adica vrea sa manance si sa se imbrace singura, incat sunt in perioada de acomodare cu aceste dorinte. M-am trezit de vreo 2 ori cu niste mancare inclusiv in living, pe hol, ca sa nu mai vorbesc in bucatarie, ea fiind intr-un singur loc, in scaunul de masa. Cred ca trebuie sa ne asteptam din ce in ce mai des la sotii de-astea.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Ce parere aveti despre urmatoarele nume ptr bebe:Darius EdouardMatteo GabrielMario AdrianMark Alexandru.Noi ezitam intre cele 8 prenume si m-am gandit sa le grupez cate doua.Astept si alte sugestii ca incep sa intru in panica.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mie -mi place Mark Alexandru sau Alexander ca e international, avand in vedere ca nu va trai in Romania. Dar Vanessa si Albert au cate 2 nume, sau vreti voi sa aiba bb3 2 nume?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

NemaryNataliaCreataRoli.Natalia mi-a stat inima in loc vazand unde s-a urcat printesa.Doamne ce curajoasa e!Gratiela,Alina ,Elenuta multumesc ptr ideile de papica.I-am dat mamei lista cu noile"pofte".Roli eu vreau sa ii pun samburelului 2 nume.Si cei mari au cate doua.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MIHA felicitari pt primi pasi ai lui Matei,ma bucur ca samburelul este bine acolo la caldurica.
DANA ma bucur ca bebe este ok si cresteti mari,o sa ajungeti cu bine la termen.
GATTA ce vorbareata mica ai tu acolo,imi pare rau ca v-ati fript la limbuta.Sincer eu nu ii incalzesc mancarica la microunde de frica asta,m-au atentionat la surgery.Mai nou ii coc cartofiori la cuptor ca ii plac la nebunie cu cascaval dar ii las putin la racit.
STANCUTZA ce frumoasa este Sofia
ELLENUTA imi pare rau ca a cazut Eva asa de rau,cred ca acum ii este mai bine si nu ii va ramane semne.
CARMEN ce frumos este David,ce a crescut si ce mandri sunteti voi.
GRATIELA ,Tudoras este un scump,sunteti frumosi toti 4,ai o familie superba,felicitari.
GODZILA ai niste copi frumosi foc,felicitari.
IOANACT felicitari pt primi pasi ai Ioanei.
EMA felicitari pt primi pasi ai lui Octi deasemenea.
NATALIA sper ca ati scapat de raceala pana acum.
NEMARYce idee frumoasa cu poza accea de la o luna la un an,are niste falcute Daria,e frumoasa foc.
MADA ce sa zic super filmuletul,ai inclus totul acolo pana si primul pupic de la un flacau
Gata trebuie sa merg la bucatarie,ma bucur ca mai am putin si sunt la zi.O adevarata placere sa vezi atati copilasi frumosi,am avut o dupa amiaza placuta.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Am intrat special sa-i vad pe Tudor - din pacate, cand deschid pozele, le vad doar pe cele cu Maria (de Danybv); trebuie sa 'apas' pe ceva 'new'? sau te pomenesti c-am acces 'restrictionat' ) - si cu printesele Nataliei.
Moatza mica, m-a dat gata din varful mesei, iar in pozele in care se ruja... ce mai, de milioane; si nici Ana nu e mai prejos.

Cristina (de UK), pt vizionare.
E bine ca Bianca e fan apa; e cel mai bun lichid.

Adela nu mananca singura, desi eu ii mai pun lingurita in mana; ea, ii da drumul jos. Isi mai baga mana in castron, dar o data, dupa care mi-arata palma la genul :" m-am murdarit, sterge-ma".

Silvia cum mai merge Mariuca cu 'escaladatul' scarii? buburuza a invatat si sa coboare (cum coboara din pat, cu spatele) darmie tot imi e c-o sa vina de-a rostogolul, odata !

(m-am bagat ca 'musca...stim noi unde', si la odiseea ta; sper ca nu te-ai suparat )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Feteleeeeeeee!!!!Feteleeeeeeeeeeee!!!

Andrew-John, aka Galushca a facut azi pasi singurel!!!Tot cate 2 pasi. De vreo 3-4 ori. A 5a oara a picat in fundulet si a luat-o la fuga dupa pisica, in 4 labe.
Dar a mers!!!

Eram si cu maica-mea online, pe mess si cu webcamu. L-a vazut si ea!!!
Eu am plans.
De fericire, normal.

Are mama baiat mare!!!!

Va pup.

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor nu stiu cum sa va anunt....

[b]SUNT INSARCINATA!!!!/b]

MOMENTAN NU MAI AM CUVINTE...

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

oau! FELICITARI GABRITZZA!!!!!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Felicitari, Gabrittza!!!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos.

Ce-mi place ca se mareste gascha gravidutelor.

Acum 2 seri, ii bateam apropouri si eu sotului,desi...stiu ca nu e timpul.Ar trebui sa asteptam macar 2 ani, ca sa ne mai revenim cu cheltuielile.

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput