LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)
Raspunsuri - Pagina 20
cati_magureanu spune:
BRAVO pt. Adeluta, pt. primii pasi!
BRAVO pt. AJ-ul mic..he, he..
BRAVO pt. Ioana!
Sa va tineti, acum, mamicilor...![]()
Nicole muuuah! Matei este bine, multumim de intrebare..mananca de sparge..a luat 2 kilograme in ultimele 2-3 saptamani...bodoganeste pe limba lui...
Cu avionul...bleahh..daca s-ar putea sa ma teleportez..ce bine ar fi...Imi mai este si o frica de mor...Si, ca un facut, prind pe National Geographic, in ultimele zile, nuai documentarele cu dezastre in aer!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Am tot vrut sa te-ntreb, Roli: cum a reactionat Marc, cand v-a vazut, duminica? Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
[b]Ginette revederea a fost asa. De fapt tabara s-a terminat azi, directoarea zicea ca sa-i luam pe astia mici pana in 3 ani duminica daca nu se adapteaza, daca sunt probl, etc...dar duminica ne-a zis ca toti se simt excelent si vor sa ramana. Bun! Azi sotul nu putea sa mearga dupa el, iar directoarea a decis sa vina cu cei mici (vreo 3-4 la numar), impreuna cu o educatoare cu trenul. Noi parintii am zis, daca e sa vina cineva cu trenul sa vina ei. Noi preferam trenul, microbuzului prin traficului nebun de pe sosele. Microbuzul trebuia sa aduca muuulte bagaje, jucarii duse de la gradi, vesela, alimente...ma rog chestii duse in 2 ture acolo.
Ne-au zis ca de la gara ii ia masina direct la gradi. Cand s-a dus sotul sa-l ia da-i urlete ca el vrea la munte, a ajuns acasa, da-i urlete ca el vrea la munte si a urlat pret de vreo jumate de ora. Apoi a inceput sa ne povesteasca ca ce frumos a fost!

Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
| citat din mesajul lui gabrittza fetelor nu stiu cum sa va anunt.... [b]SUNT INSARCINATA!!!!/b] MOMENTAN NU MAI AM CUVINTE... LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui cati_magureanu Am si eu o intrebare...Aveti cunostinta, cumva, de cazuri (rude, prieteni) care si-au botezat copiii pe la 3, 4, 5 saptamani? Caci este o mare problema cu sora-mea...incerc sa o comving ca poate sa faca botezul copilului si cand acesta are 4-5 saptamani (ea o sa nasca pe la sf. lui Mai iar eu nu pot sa stau decat pana la sf. lui iunie)...As vrea tare mult sa prind si eu botezul dar ei ii este cam frica ..sa nu raceasca copilul..ca este prea mic etc.. I-am zis ca o sa fie vara, atunci...ca o sa fie cald si ca daca-l imbraca bine nu are ce sa se intample...Ca se poate incalzi biserica, apa este calda, oricum...Ritualul ortodox spune ca adevaratul botez se face intre 7 zile si 40 zile..acuma nah..oamenii s-au obisnuit sa-l faca si mai tarziu..De fapt, botezul se face oricand dar cel dupa carte este 7 - 40 zile...Si, inainte, copiii asa se botezau... Personal, n-am auzit de cazuri de imbolnaviri de copii de la botez..decat daca nu s-au luat masuri atunci, ca lumea, ca acesta sa nu raceasca... Ce ziceti? Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! Intr-o zi de 13... ---------------------------------------------- www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! ---------------------------------------------- |
E bine la 4-5 sapt. sa ii faca botezul, si ai dreptate ca se face pana in 40 de zile, dar banuiesc ca vrea sa fie si mama la botez, si pt a intra in biserica tb sa treaca 40 de zile (asa a fost la noi, imediat dupa 40 de zile i-am facut botezul, ca sa fiu si eu prezenta la slujba botezului).
Si ca o paranteza, botezul se face cat mai repede.
Poate reusesti sa o convingi sa fii si tu prezenta.

ALBUM
Primul
de sus - 18.01.2009 , Al doilea
de jos - 28.01.2009 ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
IUSTIN sau
IUSTINA
aweya spune:
Dana si mie tot Mark Alexandru imi place. Si vroiam sa te intreb care este cel de-al doilea nume al Vannesei si Albert?... Pupam burtica si-ti doresc ca totul sa fie bine pana la nastere.
Nati ti-am vazut printesele si am inghetat de frica... acolo s-a urcat singurica?... Si cele cu chilotii sunt tari. Pupici pentru 3 fete frumoase!
Vera ai doi copii minunati! Sa-ti traiasca!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui aweya De asemenea, parca si Ioana a facut zilele trecute primii pasi, asa ca o felicitam si pe ea, iar pe mami o pe burtica!Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
Multumim.
ALBUM
Primul
de
IUSTIN sau
IUSTINA
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui gabrittza fetelor nu stiu cum sa va anunt.... SUNT INSARCINATA!!!!/b] MOMENTAN NU MAI AM CUVINTE... LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
FELICITARI!
[b] si sarcina usoara fara greturi.Te aspteptam la odiseea noastra. In cate sapt esti?
ALBUM
Primul
de
IUSTIN sau
IUSTINA
grati.ela spune:
Gabi felicitari penru samburici! Sa fie intr-un ceas bun!
fetelor va
pt ca ne-ati vizionat pozicile...Live Tudor pare mult schimbat...Cretule ai fost mortala! Cati, Tudor seamana cu soacra mea (cea cu parul permanent si mai micutza) iar Ozi are mai mult din mama mea (tenul, guritza...). Barbitza amandoi o au de la socrul meu, ochii-s o combinatie intre ai mei si ai socrului, pometii Ozanei sunt de la soacra mea, nasul Ozanei de la bunicul meu din partea mamei, urechile ei de la soacra, sprancenele de la socru, parul o combinatie intre al meu si al tatalui ei...Dudu a fost mai selectiv...a ciupit de la mai putini...
AJ si Adelutza felicitari pentru primii pasi! Mamicilor cred ca v-au dat lacrimile!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Eseea spune:
hei Grati, am vazut intamplator numele tau si am intrat aici!! scuze de intarziere, La multi ani pt Tudor!!! sunteti bine, da?! Doamne ce a trecut timpul!!
edit : am vazut pozele, maaaaaaaaaaaaaamaaaa ce tort superb!! De la ce cofetarie e??
Mami de fetita
si de baietel
32+ ( real 34 + )
grati.ela spune:
"La multi ani!" ureaza Tudorash domnisoarei Bianca si domnisorului Mateiash!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!