LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)
Raspunsuri - Pagina 11
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
Vreau in primul rand sa o felicit pe gratiela pt copiii minunati pe care ii are, m-am uitat acum la pozele ei, Dudu este un scump si ce bine deseneaza el acolo tinand creionul perfect. Cu ocazia asta am revazut cele de la studio cu Ozi, este MINUNATA si daca mi-ar fi scris sa am o fata (prietenii stiu de ce
) mi-as dori sa fie ca Ozi a ta.
AM o veste proasta, pe 21 feb nu mai putem veni la intalnire, cineva ff apropiat si drag noua a fixat botezul fiului sau chiar atunci si nu se poate sa lipsim.
In primavara insa vreau sa ajungem neaparat la Dani la studio si cine stie, poate ne mai strangem odata atunci pe undeva????
Am vazut si slide-ul madalinei si mi-au dat lacrimile. SI am vazut poze cu toata lumea chiar daca din pacate nu am timp sa nomonalizez, dar voi stiti cum si in ce fel este Pupicu ca nu ma slaeste o clipa si ma iertati, da??? Oricum de citit va citesc, macar atat apuc sa fac si eu, chiar daca e mai greu cu raspunsul...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
Shose si laurici, despre ce cutiute vorbiti acolo care ii tin pe copilasi ocupati? Ca taare ma intereseaza si pe mine chestii din astea. Avem si noi cub din acela cum are Mathias de Ven dar mai mai mult de 3-4 minute nu se joaca cu el. Cu nimic, de altfel. Dar eu inca sper...
Inimioara mea
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
Shose spune:
Angi, sunt niste canutze, paharele nu stiu cum sa le numes, de 8 marimi diferite, intra unele in altele si se pot pune si sub forma de piramida. Ceva banal si ieftin, dar la noi e singura cu efect.
Daca gasesc pe net poza iti pun linkul.
Are si Lala pe blog poze cu ceva asemanator, dar de o marime mai mare.
Pupiku si mamika lui
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Angi, sunt niste canutze, paharele nu stiu cum sa le numes, de 8 marimi diferite, intra unele in altele si se pot pune si sub forma de piramida. Ceva banal si ieftin, dar la noi e singura cu efect. Daca gasesc pe net poza iti pun linkul. Are si Lala pe blog poze cu ceva asemanator, dar de o marime mai mare. Pupiku si mamika luiShose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Stiu acum!!

Inimioara mea

zicolorata
Ellenuta spune:
neata
poftiti de serviti!!
fetelor .. mie mi-e dor de cafeaua lalei .. o zbura pe partii acum .. ce frumos trebuie sa fie ..
azi am fost tare matinala caci am treaba multa la job .. revin.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
danutza vrem si noi pozute cu noua coafura si nuanta la par!! ma bucur ca te-a mai inveselit vizita coafezei acasa! 
grati eu nici nu i-as fi deschis vecinei .. ce
e .. las-o in boii ei si lasa copii sa se distreze. l-am vazut pe dudu designerul .. wow ce bine tine creionul .. cred ca o sa-i placa desenul!
mari esti foarte draguta dar nu stiu daca e o idee buna cu casuta ta .. a doua zi trebuie sa venim la smotru .. iti dai seama ce deranj e cu atatia copii si adulti .. eu merg inca pe lumea lui pitigoi .. zic ca se potriveste ptr cati suntem, nu?
ema am in ochi canapeaua si fotoliul ... sper sa-mi amintesc unde am vazut. jucaria lui ven e luata de la quelle.
honey
ce dulce e aj .. e mortal cu scaunul de masa .. ce-l plimba .. foarte simpaticy!
deiutz asteptam pozute cu printesa!
cynthia ce doctor
.. auzi tu sa-l interneze .. multa sanatate piticului.
shose uite du-te aici .. vad ca au produse de la gowi, poate gasesti casuta.
http://www.craiova-online.ro/firme/firma-prichindel-45
sau sa faci o intrebare aici
http://www.darurionline.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=191
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
fetelor .. m-ati lasat singura aici??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:

ANDREEA BIANCA

La multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa, sa fii vesela si fericita si sa ai parte de multa bucurie alaturi de cei care te iubesc!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
anca.b spune:
neata!
intru si eu la cafelutza Elenei! saru-mina! era nevoie ca mi se inchid ochii...doamne, eu nu stiu cum rezistati voi cu bebei care se trezesc in fiecare noapte...stefan imi face figura asta numai cind ii ies dintii (ca de ex azi-noapte, la ora 3) si sint capiata...
ma duc la studiat. va pup si mai povestim cind am un pic de pauza.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Anca sa ai spor la studiu (... notele decente sunt de la 9.99 in sus
)
Elle hai ca sorb cu nesat din coffe.
http://gradinitavirtuala.wordpress.com/melodii/
am pus melodii pt copii...noi de 2 zile ascultam la greu...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/