LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

Multumim din suflet pentru toate urarile! Va !!!

Desi nu am mai scris de foarte mult timp, sa stiti ca va citesc din umbra, de citit mai apuc, dar de scris greu... Eu m-am intors la munca...deh, criza financiara, bani putini, bla bla bla, cand ajung acasa repede mancare, plimbare, baie, somn si gata...nu mai apuc sa fac nimic pt mine.

Despre domnisoara sarbatorita ce sa va spun?... Este bipeda de vreo 4 zile, merge cu burtica inainte si cu funduletul inapoi si se hlizeste cu cei cinci dinti din dotare, basca un canin pe drum... Mananca tot ce prinde, dar nu vrea sa renunte la laptic inainte de cele doua reprize de somn de pe zi neam! Iar noaptea inca un bibe, ca deh, burtica mare foame la greu.

Va pup, si mai intru dupa data de 15 (atunci ii luam motul) sa va spun ce a ales si sa pun poze.

La Multi Ani Bianca Antonia si Bianca! Sa fiti sanatoase si cuminti si sa va bucurati parintii!

Deiutz, mami de Ana Ilinca (02.02.08)

http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Roxanici, mea culpa...mesajul special era cel pentru Cretzulina si.... urarile de LA MULTI ANISORI!! pentru clopotei...
Am crezut ca se subintelege...dar uit trebuia totusi sa mentionez si eu.

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Si alea sunt speciale, dar mai special anuntul cu filmulete

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Sunt fericita ca am reusit sa ma vopsesc si sa ma tund.Nu e mare schimbare dar face bine la moral chiar daca operatiunea a avut loc la mine acasa si nu la un salon.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Azi plec mai devreme!

Intru mai pe seara sa vad poze.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

Si in incheiere, va las un filmulet cu piticotul meu, Andrew, aka Galushca.
Daca aveti timp si placere, il uteti vedea aici:

http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=Andrew11-1.flv

Eu ma pregatesc sa plec la scoala unde am azi 2 examene, la unul din ele batzaindu-mi fundu', caci ma cam incurc in termeni.

Cum crestem

Vali

ce m-a distrat cum se plimba el cu scaunul de masa si cum impinge lucrurile.Ordine face!
Cum mai e?V-ati hotarat cu operatia?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:

Si in incheiere, va las un filmulet cu piticotul meu, Andrew, aka Galushca.
Daca aveti timp si placere, il uteti vedea aici:

http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=Andrew11-1.flv

Eu ma pregatesc sa plec la scoala unde am azi 2 examene, la unul din ele batzaindu-mi fundu', caci ma cam incurc in termeni.

Cum crestem

Vali

M-am distrat pe cinste!! Cum merge el cu scaunul de masa si cu ladita!

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

sarbatoritelor de azi!!!

Am citit din doi in doi dar am vazut toate pozicile cu clopoteii minunati.

Azi am umblat prin doctori, mai inatai la medicul de familie ca sa vedem cum stam dupa antibiotic...si stam mai rau cu tuse plina si febra, care nu le aveam la inceput, l-a chinuit o gramada doctorita ca sa-i deschida gurita sa se uite in gat, nu a reusit, a plans mai tare ca la vaccin. Concluzia ei: internare, am vazut negru in fata ochilor, a sunat la pediatrie si nu i-a convenit medicul de garda si m-a trimis la un cabinet particular. Am ajuns acolo o doamna invarsta tare de treaba care ne-a zis ca asa este evolutia normala a bolii si ca sa continuam tratamentul si sa revenim vineri...nici decum ca suntem asa de rau cum a zis dr de familie...am multumit cerului ca am scapat de internare...si sper din tot sufletul ca vineri sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANA ILINCA
BIANCA ANTONIA
BIANCA
Sa cresteti mari sanatoase si sa va bucurati parinti in tot ceea ce faceti.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

felicitari Adeluta pt.primii pasi facuti singurica. ai facut-o pe mami fericita.

grati, sa-i pastrezi desenul lui Tudor. o sa fie tare mandru de prima lui capodopera.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Hello zuzici!
Culcat Pipet si acum sunt libera la chat.
Vreau sa zic ca am vazut niste pozici de la Dariuca bucalici, Dudu care m'a dat gata cu desenul!!! Ce frumos ii sta strengarului intre cele dou bunici. Si vazut un montaj cu Sofiuc de mi'au dat lacrimile.
Mada ce mica a fost si ce minunatzie s'a transformat acum!

Laurici, pai tu de ce crezi ca am trimis io nebuniile alea, asa banale si cu asa efect la Pip. M'am gandit io ca si surioara Eleni e acelasi gen
Sper sa iti fi facut jumatate din surptiza pe care mi'ai facut'o tu cu suzele.

Saru'mana fetelor de sugestii. Io tre' sa aleg mai multe cadouri, si din partea bunicilor care nu se pricep, asa ca ma inspir de la toate.
Ven si Elle, inafara de Quelle unde e cam tarziu sa comand, ca face mult pana la livreare, de unde as putea lua minunatziile voastre??
Cubul si casutza?

Noi azi am fost intr'o continua alergare si invarteala in casa. A fost frig si nu am iesit...asa ca numai plimbarici si ture de manutza am facut. ma doare spatele de nu mai pot. Sper sa mearga mai rpd singurica sa scap

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput