Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
anca81 spune:
Vazut poze & filmulet cu bebe scump si grasun de Ada balacindu-se in cristelnita
. Ce misto i-a protejat preotul urechile 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
dyanira spune:
LA MULTI ANI!!!!TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI MAMICI SI BEBEI!!!
Dididi nu mi-ai spus daca ai incercat cerealele Novalac cum sunt pt constipatie????
Anca eu ii pun in piure cartof dulce cu cartof alb nu am incercat si am zis ca nici nu o sa ii dau pana la 7-8 luni.Poti sa incerci poate ii place e bun la gust.
Ce sucuri se pot da pt constipatie in afara de portocala ca nu vreau sa ii dau citrice pana pe la 8 luni mi se par tare acide.?Para merge?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
JulyMorning spune:
Fetili, incerc acu' sa le incarc, sa vedem cum merge. Pe un site romanesc, sa mearga mai repede dounwload-ul. Cand reusesc, va anunt.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
anca81 spune:
Dyanira, Carla face bine kk de la sucul de morcov crud, maxim 30-40 ml. Daca nu-i dau suc intr-o zi, face "bolovani". Nici eu nu-i dau citrice pana mai incolo.
V-am pupacit pe toate, s-a trezit piti si mergem afara, e soare.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
luminita2008 spune:
Gata, m-am lamurit! Am vazut pozele de la botez Ada, sa-ti traiasca micul crestin! Am vazut si filmuletul.
Sa stii ca pe de o parte e mai bine ca nu au fost copiii la restaurant. Mai bine pentru ei, in primul rand, si apoi si pentru voi. Nici ai mei nu au fost la restaurant decat vreo 30 de minute, dar noi am gasit cu cine sa ii lasam acasa... ai numarat cate fire de par alb i-au aparut lui tati cand te-ai intors?![]()
In alta ordine de idei, ma bucur ca a iesit totul bine. Sora ta e o dulce, si iti seamana, restaurantul este tare dragut si cochet... cat despre popa Vasile, m-ai amuzat teribil! Dionisie auzi...![]()
Acum astept si bozele de azi de la baita.
Si da, si pe mine m-a mirat cum inca miroseau bebeii a mir dupa botez, si scutecele si hainutele parca...
{pup]!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
luminita2008 spune:
Babytza, multa sanatate mamei tale!
Imi pare rau sa aud ce spui, dar... din pacate prin spitalele de la noi cam asa e peste tot... sigur, mai sunt si exceptii, dar... e inadmisibil, am patit-o si eu de cate ori, nici nu vreau sa imi amintesc.
sa uitati repede de ziua de azi!
Nerantula, multa sanatate!
Fetele care ati inceput diversificarea, vroiam sa va intreb: cantar pentru mancarica lui bebe aveti? si borcanase gradate? daca da, de care? de unde? ca trebuie sa ma aprovizionez.... gasesc si in hypermaketuri sau pe unde? giulianna, parca tu aveai cantar, daca imi amintesc bine...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
nikolici spune:
Ada Ma rugase i mai de mult sa-ti dau ce s-a rostit la baia de mir la Karina.Insa nasa arunca-se foitza ..dar toate informatiile le luase de pe net.Am gasit ceva poate te ajuta:
1. petale de la florile de botez, de la lumanare - pentru a ii fi pielea parfumata;
2. miere sau zahar - vorba dulce ca mierea;
3. o pana - sa treaca peste necazuri usor ca pana;
4. fasa de botez;
5. aur - verigheta, daca nasa este casatorita - sunt daruri aduse de magi;
6. argint - banuti;
7. orez, grau - pentru a fi bogat, rodnic;
8. ulei;
9. busuioc;
10. lapte;
11. coaja de mar rosu;
Se zice ca apa trebuie aruncata la un pom roditor, noi nu am gasit pomul roditor si am aruncat apa la un brad.
botez Karina
Nikole mami de Karina
JulyMorning spune:
Iaca un link, sa-mi spuneti daca e ok, sa pun si restul in aceeasi forma: http://www.filehost.ro/422991/povesti_2_rar/
Si voiam sa mai zic ceva: am gasit la o farmacie Dona, cereale din faina integrala de orez organic, de la Topfer, care se dau de la 4 luni. Pot fi facute si cu lapte sau cu apa si adaugate la piureul de fructe. Si pe deasupra sunt si mai ieftine decat Milupa (d-astea luasem eu) care contin si fructoza si dextroza, de m-am tampit cand am citit ce au. O sa vad azi ce parere are buburuza despre ele, desi la cum o stiu eu nu va face figuri.
Lumi imi dau si eu cu parerea: daca ai cantar pentru bebelusi, eu cred ca poti cantari pe el mancarea, n-o avea precizie de 1 gr, dar cred ca merge. Eu borcanase am de la avent cateva, au fost set cu pompa, dar cred ca gasesti si in farmacii. Daca nu te grabesti foarte tare, am inteles ca in februarie pe la sfarsit e iarasi targ pt copii si iei de acolo, au preturi ceva mai ieftine.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
dyanira spune:
Eu am cantar electronic de bucatarie.E super bun!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR