Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza!
Daca intereseaza pe careva, am facut rost de aproximativ 3,5 GB de povesti, in format audio.... de la povesti pop'ulare pana la Jules Verne si fratii Grimm. Si eventual o idee unde sa le incarc, astfel incat sa le descarce cine si cand vrea.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

La multi ani Codruta!
La multi ani Babymom!
Sa fiti iubite, sanatoase si fericite!

Eu inca nu indraznesc sa ma bucur dar Mara iar doarme de la 12 noaptea la 8, papa si iar somn pana pe la 11-12. Doamne-ajuta sa o tina! In rest raportam mucii de rigoare dar fara febra sau tuse. Mara s-a facut smecheruta, a invatat sa tuseasca sa atraga atentia Adica tuseste si cand ma uit la ea ma priveste fix si apoi rade. Daca intorc capul tuseste iar si tot asa. Daca nu mai vede reactie dupa 2-3 incercari se opreste.

Babytza mortal Davidutzu!

Julymorning daa, vrem si noi. Ar fi bine sa punem link-ul pe prima pagina. Multumim!

Didididi 200 e cam max sin cate stiu. Serban manca la 6 luni juma' cam tot ata ( 180-200 ).

Noi incepem diversificarea pe 15 februarie, adica incep sa-i dau sa guste de pe deget. Ups ce galagie se aude - s-a trezit fi-mea si se cearta cu cineva - ma duc sa vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

JulyMorning, da, da, da, vreau povesti!!!!

Am scris aventurile cu botezul pe blog (link la semnatura) si am incarcat si pozele. Pozele au link permanent in blog, in dreapta.

In afara de povestea de pe blog, as mai adauga:
- darul la nasi, o sa le dau 10 mil, sa isi ia masina de uscat rufe, ca asta si-ar dori ei.
- la biserica abia a acceptat parintele banii, i-au dat cred 500ron daca nu mai mult.
- imi pare rau ca nu am ajuns cu copii la restaurant (si nici cu tati ) dar pana la urma mai bine asa pentru toata lumea, Teo nu s-a linistit nici acum.
- nu am avut decoratiuni speciale, sala e asa cum a oferit-o restaurantul. Totul a inceput la 2.30, s-a stat pana la 9 seara, si muzica a adus-o un prieten, pe laptop + boxe.
Unii s-au plans nitel ca nu a fost DJ, dar nu terminam nici pana la miezul noptii daca se puneau pe dans... si pe mine ma astepta tati acasa ca pe o minune.
- am platit cate meniuri am anuntat, desi nu mi-au venit toti 32 de invitati. Pacat ca nu am fost pe faza sa ii zic sa gateasca toate portiile pana la 32 si sa mi le puna la pachet. (adica vreo 4-5)... Mancam o saptamana.
- ne-au servit 4 chelneri, a mers totul snur, si le-am lasat 10%.

Cam asta, enjoy pictures si va pup pe toate.
Mama lui Gruia, imi place pediatra voastra! Succes cand incepeti diversificarea!
Asa deci... la aburi nu se fac nitrati? Ce bine!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Aaa, si carnita se introduce dupa 3 legume si 2 fructe

fetelor, mi-e rau tare, am ameteli si senzatie de voma, de la ce poate fi si ce pot lua??

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hello!
Va multumesc tuturor de urari!

Nerantula schema de diversificare pe care ti-a dat-o pediatra e PERFECTA; astea sunt ideile pe care le am si eu despre diversificare si asa ca doar am sa mai completez ce ai spus te deja:
- o portie de mancare = 120-180g./ masa ( nu mai mult pt. riscul de obezitate - un copil care se obisnuieste sa manance mult de mic asa va manca toata viata, pt. ca i se destine stomacelul );
- o bucata de carne/portie = aprox. 10g.;
- carnea rosie de peste ( ex. somon, ton ) doar dupa un an;
- la copiii cu istoric familial de alergii/astm nu se da nici galbenusul, nici produsele lactate ( branza, iaurt)decat dupa 1 an;
- sa nu cadeti in ispita Danonino!;
- intoleranta la gluten se numeste CELIACHIE si e foarte nasoala - nu e de glumit cu glutenul.
- cartofii albi nu se dau decat dupa 8 luni ( majoritatea copiilor nici nu ii accepta mai devreme - stiu ei ce stiu )

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

fetelor, mi-e rau tare, am ameteli si senzatie de voma, de la ce poate fi si ce pot lua??

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39837&type=show&item=102" target="_blank"> Gruia la teveu

O fi de la colecist? Incearca sa iei un Metoclopramid ( nu e contraindicat in alaptare ). Sper sa nu fie vre-un pui de gripa.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii sarbatoritilor de azi:
Babymom, Codruta
si
Sebastian de Aly_c
Dimitri de Muuh
Vlad de Zambetmic
Anna-Rebeca de ala77
Cipri de alexasimami

Claudinna, bine ai revenit! Vazut poze de la munte!!! Si Razvanel e un scump! Ce-mi doresc si eu sa vad muntele.... nush cand voi ajunge, ca e cam greu cu amandoi si nici n-am cu cine sa ii las... de fapt, sa plecam singuri cred ca e deja vis....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Didi m-ai intrebat de ce imi pare rau ca nu l-am lasat pe Victor sa-si bage mainile in mancare. Pe scurt: pt. ca si acum la 5 ani il hranesc tot eu, nu manaca singur!

Si pe larg: cand sunt mici sunt ciuriosi si dornici sa faca si ei cum ii vad pe cei mari ca fac. Doresc sa apuce ei lingurita, sa bage mainile in macare, sa "manance" singuri. Eu cred ca trebuie lasati, chiar daca fac o mizerie ingrozitoare - castigul e mai mare decat mizeria.

Daca nu-i lasam acum, cand vom vrea noi sa manance singuri ei deja si-au pierdut interesul, pt. ca si-au dat seama ca daca tot primesc mancare de la mama, ei pot face altceva mai util cu manutele - sa se joace adica, si nu vor mai accepta decat f. greu sa manance singuri.
Nu sunt singura care am patit asa; am multe prietene care au copii de 5 sau 6 ani in aceeasi situatie. Copiii sunt destepti si profita de slabiciunile noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sa felicit mamicile sarbatorite de azi:
Codruta
Babymom
Sa fiti sanatoase si sa veti parte de tot ce va doriti!!!

Si pentru puiutii de azi :

Sebastian de Aly_c
Dimitri de Muuh
Vlad de Zambetmic
Anna-Rebeca de ala77
Ciprian de alexa si mami La multe lunite !!!

Imi place schema de diversificare , e foarte ok din punctul meu de vedere. La noi e cam la fel, doar ca la noi se incepe cu piureul de fructe in loc de legume.A zis sa mai asteptam cu asta. In rest e identica.

Cosmy la fructe mi-a zis sa ne ferim de fructele de padure, capsuni si zmeura ca dau alergii in primul an . Apoi la David nu incepem inca cu banana , pentru ca el face kk la 4 zile , deci inca nu banana. De piersici nu stiu sa nu fie voie. Nici eu nu eram sigura si m-am uitat in farmacii pe borcanasele de la hipp de la 4 luni si piersica e bagata in prima etapa de diversificare. Deci pare ok.

July eu as vrea povestile , dar nustiu unde sa zic sa le incarci....

Am fost si eu dimineata cu mami la spital pentru echo si sa scoatem firele de la operatie si m-am oripilat ce de vaci pe acolo.....ma scuzati ca folosesc acest limbaj, dar nu mi se pare normal sa stea 10 pacienti ca prostii in fata cabinetului degeaba ca doamna dr nu si-a terminat cafeaua....era ora 10 si ea inca nu deschisese usa...apoi , ca si cand nu era deajuns cat s-a asteptat , ea fuma cu nesimtire in timp ce facea ecografie Si te gandesti sa faci scandal, dar cui ? CA nu intereseaza pe nimeni.....Nu mai spun cum se vorbeste pacientilor proaspat operati care nu au foarte multi bani , ca va dati seama si singure.... Ar trebui trimisi unii dintre ei la abator , ca medici nu pot fi numiti... Uoffff , mai avem mult pana sa fim tratati ca niste oameni....

Fug la soricel ca a facut ochisori

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Julymorning, si eu vreau povesti!!! Poate ne spune Ramo unde a incarcat ea Cutiuta muzicala, si faci si tu la fel! Sar'na anticipat amandorura.

Ada, acum ma pun pe citit si vizionat... inteleg ca tati si Teo au lipsit??? Las' ca citesc, sa ma lamuresc. Revin.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput