**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (202)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

La noi incet si sigur se pregatesc dintii de sus, e tot mai umflata gingiuta, oare tot pe dinti sa dau vina ca nu-mi doarme noaptea k lumea?
Daca stau bine sa ma gandesc, mai bine dintii decat o viroza, ca vad ca aici pe forum, puiutii is la carantina
Kitzy sa le treaca repede!

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

detaliez dupa ce adoarme..

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Cuscra ce a patit piticul? si santate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

randunimea

Maria, imi pare rau de puiu mic, , sa treaca repede. osafiebine osafiebine osafiebine

tuchi, si la tine, nueurechea nueurechea nueurechea
si unde-s pozele de la marea sarbatoare?

zoze, ma bucur de reusita voastra!

am vazut o americanca mica cataratoare/coboratoare indemanateca tare!

luny, FORZA spiritului sa fie cu tine! ca trebuie multi nervi!

bubu, salvatoare de familii cu bucataras-ul tau! ca m-a prins si pe mine din nou inspiratia la gatit! premiu primesti de la toti randunoii!!!

sovi, sa treaca repede starea, sa fii zen!

adriuta, n-am apucat sa zic, dar m-ai terminat cu remember-ul pentru sarbatoriti!

roxana spor la referat! sper sa mearga usor lucrul la el, si sa aduca nota mare.

gudinde draga, vad ca ne-am adunat pe craca asta toate de-un leu! uitam de noi pana-om claca. ai grija de tine

eu trebuia sa intru in concediu...ciu-ciu. se opereaza purtatorul de cuvand si raman in locul ei. la "n-am in altcineva incredere" zis de sefu' ce sa mai zic... ca nici Luca?! sper ca nu citeste cineva pe aici paranoica

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Vad ca tot mai multi puiuti se chinuie ca si noi.
Simo, asa a inceput si bb cu varsaturi, apoi dupa o zi diaree si acum greva foamei. Ce ma mira pe mine e ca nu a facut febra, i-am prins o sg data 37.8, dar si vomitase inainte, ii ies si dinti, asta nu e fb de boala zic eu. Sper ca voi sa fiti bine, sa nu va luati dupa noi.
Maria, si mie imi venea sa plang cand l-au branulat pe Dalut, ca i-au schimbat 3 branule in 6 zile si i-au luat si sange de 2 ori in sp, tine-te tare, ca dc picam noi de ei cine mai are grija? Multa sanatate, sa se faca toti puii bine!
Ma inscriu si eu in clubul dependentilor de tzitzi, dar ma gandesc ca daca mai face vreo faza ca acum cu greva foamei ce fac, ca el ca si ceilalti, nu prea serveste apa si ceai decat de distractie ca nu se impaca deloc cu tetina si suzeta. Asa a fost si Antonia care din cauza deficitului de crestere a primit si lp in maternitate si apoi acasa 2 luni si il lua cu mare greutate, intotdeauna inainte de tzitzi cand era moarta de foame altfel nu punea gura pe bibe.Apoi pe la 2 luni nu am putut sa o mai fac sa puna gura pe el si ii dadeam cu lgta...
Imi pare rau ca aud si de alti pui bolnaviori, noi ramanem in greva foamei, fideli principiilor noastre, pacat ca nu stiu care sunt revendicarile, ca poate le rezolvam si scapam.
Gecko, si noi am intrat in sapt.2 de tzitzi, am inteles ca voi ati fost raciti, dar la noi in afara de voma si diareea de inceput carora nu le-am aflat cauza, nu avem nimic, so ne luam cu mainile de cap si ne rugam sa treaca...
Sper sa revenim mai tarziu cu vesti mai bune, acum doarme atarnat de tzitzi.

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca 02.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce dulce e Andraaa! acum am vazut is eu filmuletele!!

So...nu merge frate...Stef si Vlad se hlizesc unul la altul de o ora...de cand i-am dus la nani...acum Stef urla...Vlad nu doarme
mda...ma duc la ei...

Aaa, Tuchi, a iesit painea super si coapta la masina, dar o sa incerc data viitoare la program lung. Vreau si eu reteta cu cartofii fierti! Asta nu a crescut asa mult ca cealalta coapta la cuptor...dar e pufoasa si buna.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Suntem la mama, am mancat mult si bun, imediat urmeza desertul, si intre timp ne-am uitat al poze de cand cu istoria, adica de cand eram eu bebe, si toata lumea tanara.
Azi mi-am rochitat fata, e in lochita losie, sa vad daca o sa pot pune poze.

MAAAAAH, da ce slaba e miscarea pe crengutza!

Maria, nu ne povestesti ce probleme are bebe???

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Am pus trei pozici de acuma , uite aici:
http://community.webshots.com/album/569298709BqFrhV?start=24

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Clau, Lyvy, Miha, Bubu multumim de laude! creste inima in mine cand va aud!

Ela bv cu progresul de noapte.. o sa trebuiasca sa fac si eu asta.. dar inca mai aman .. sper sa fie bine cand va veni momentul..
Sovi se incarca filmul..
Maria, Nicoleta multa sanatate!
Tuchi bietul Surubel! off.. ce nu imi place cand citesc de pui bolnaviori..
Tonic sanatate si tie la puiutz!
Miha imi pare rau ca se amana concediul.. se putea sa nu apara ceva.. off...
Lyvy LMA mamei si chefuiala placuta!
aa.. chefuiala placuta si lui Clau la socrela!

ce dragutza e iris in lochita losie!

Naty v-am visat azi noapte... cred ca tot gandindu-ma la ce o fi ales Iulia.. o ciudatenie de vis am avut.. cum ca hodoronc-tronc Iulia a ajuns la mine si era asa cuminte.. in acelasi timp tu o cautai si nu stiu cum nu intrasem pe forum sa iti spun ca e la mine si sa nu iti faci griji.. in fine mult elaborat pe tema asta.. ciudat rau visul...
abia astept sa ne spui cum a fost la petrecere!

si restul fetelor!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi tocmai am vazut filmuletul!e ffff frumos!multumesc
Cata,am vazut pozele:sunteti tare frumosi toti 4!iar tu arati minunat

Samuel a dormit mai bine noaptea trecuta,dar doar in carucior..doar acolo vrea sa doarma,cum il pun in pat ,cum plange...ce o sa ma fac???nu a mai vomat decat 1 data pe la 6 putin ceai,acum i-am dat 60 de lapte si a adormit plangand ca vroia mai mult!offf-mi-e mila de el,dar nu am ce-i face!
Va multumesc mult de sustinere
Sunteti niste scumpe
sper sa ajung sa mai citesc din urma si la noapte sa mai revin

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput