Topic ingrijirea copilului - CIC - (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Voi va agitati care aveti CIC inca de anul trecut? Eu am intrat in CIC din 4 februarie si mi-am facut dosarul direct cu 85%. Ia ghiciti cat am primit??? 600 fara cativa lei!!! si decizie cu 600 lei!!! Desi 85% e cu mult mai mult de 600 lei. Am sunat, mi s-a spus telefonic ca da doamna aveti calculata suma de.... dar nu am avut program de calcul pana acum si am trimis decizii cu 600 lei iar luna urmatoare veti primi si diferenta din luna asta. Pe de alta parte decizia e decizie, si nu s-au tinut de cuvant sa le retrimita pana in 15 martie, asa ca le-am trimis cu confirmare de primire, o contestatie. Sa vedem ce raspuns imi dau sau daca imi dau vreunul. Mai sunteti careva in situatie?Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am fost in Hambarului si am biruit sistemul.Informatii obtineti la et 2, la camerele 8-9.
O sa primesc banii in apr, dar, caci trebuie sa existe si un dar, mi-au gresit suma, de data asta in plus si mi-au virat vreo 43 de mil in plus, drept pt care vreo 2 luni nu o sa primesc nimic, ca sa imi regleze contul. Intrebarea mea este: daca eu nu mergeam, cat primeam banii astia? Se prindeau vreo data? Acum parca imi pare rau ca am fost, ca se tepuiau si ei putin
In alta ordine de idei, am cautat si dosarele a 2 prietene, una care a depus pe 7 ian si nu era inca procesat, era intr-un maldar mare cat biroul (de la podea) si astia habar nu aveau ca mai sunt acolo multe din ian. Am inteles ca s-ar fi procesat cererile pana la 15 ian, eu zic ca sa va duceti sa intrebati, sa nu va treziti ca o sa primiti banii peste vre 10 luni.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Am fost in Hambarului si am biruit sistemul.Informatii obtineti la et 2, la camerele 8-9.
O sa primesc banii in apr, dar, caci trebuie sa existe si un dar, mi-au gresit suma, de data asta in plus si mi-au virat vreo 43 de mil in plus, drept pt care vreo 2 luni nu o sa primesc nimic, ca sa imi regleze contul. Intrebarea mea este: daca eu nu mergeam, cat primeam banii astia? Se prindeau vreo data? Acum parca imi pare rau ca am fost, ca se tepuiau si ei putin
In alta ordine de idei, am cautat si dosarele a 2 prietene, una care a depus pe 7 ian si nu era inca procesat, era intr-un maldar mare cat biroul (de la podea) si astia habar nu aveau ca mai sunt acolo multe din ian. Am inteles ca s-ar fi procesat cererile pana la 15 ian, eu zic ca sa va duceti sa intrebati, sa nu va treziti ca o sa primiti banii peste vre 10 luni.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

inainte de a fi virati banii, a sosit decizia?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Am sunat acum in Hambarului,dar nu pot spune ca m-am lamurit.
Am sunat sa intreb daca o fi ceva in neregula cu dosarul meu,daca n-am primit nici banii, nici decizia...doamna care a raspuns a zis ca daca ar fi fost vreo problema, cica m-ar fi sunat pana acum.
Mi-a spus totusi ca vom primi banii in aprilie sau cel tarziu mai.

Ufff,sper sa fie aprilie ca nu mai pot.

Toate cele bune!
Roxana si Maria(25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

buna fetelor!

eu am intrat in CIC1 pe 16 februarie 2009, direct cu 85%, cu dosar depus in 19 ianuarie.. Am primit pe 17 martie banii.
Problema este ca la mine au gresit calculul, in sensul ca mi-au dat mai putin cu vreo 8 milioane.
am sunat in Hambarului, dar asa cu o scarba ti se vorbeste, si mi-au zis sa sun la juridic...pentru ca eu intrebam de decizie...iar tipa de la juridic dupa ce i-am explicat ce si cum....mi-a inchis telefonul. tipic romaneste!

o sa ma duc si saptamana viitoare personal, si am mai scos inca o adeverinta in original, ca sa pot sa ma razboiesc cum trebuie.

am inteles ca mai sunt fete carora li s-a gresit calculatia...ati reusit sa rezolvati????

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

cristi07 - nu nu am primit decizia, dar banii i-am primit!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Nici eu nu am primit nici decizie si nici indemnizatie recalculata. Asa ca am sunat in Hambarului sub pretextul ca poate lipseste ceva la dosar si mi s-a spus ca in aprilie primesc banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Jonika spune:

Am fost azi in Hambarului si nu m-au lasat sa intru sus, au zis ca trebuie sa intreb la informatii jos.Acolo desigur aglomeratie iar cand am ajuns si eu sa intreb de ce nu a venit nimic, cu toate ca cererea a fost depusa in 15 ian. a spus ca s-au procesat ultimele venite si ca s-ar putea ca in aprilie sa primesc banii, dar nu e sigur. Eu ma intreb cum poate sa faca un calcul gresit? Nu se calculeaza in baza adeverintei pe care am depus-o asa cum a fost intocmita si calculata de catre angajator? Ce mai calculeaza ei? Romania a devenit tara tuturor posibilitatilor

mpopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Am fost si eu in Hambarului, bodyguardul m-a trimis la registratura unde o functionara acra s-a rastit la mine ca sa astept 90 de zile si dupa aia sa vin cu intrebari, si ca s-a saturat de placa ca "dar vecina, prietena, colega a primit deja" etc. Cred ca avea impresia ca-mi da din buzunarul sau din mila domniei sale, in mod cert uitase ca, de fapt, eu si toti ceilalati contribuabili o platim i-am spus ca are noroc ca-s o persoana calma, m-am intors la bodyguardul de sus si l-am anuntat ca de la registratura m-au trimis la etajul 2, camerele 8-9 ( Iriss) si acolo era o doamna draguta care a verificat in calclator si in aprilie o sa primesc marit.
Acum mai am un hop, ca mie in martie mi se termina CIC 1, si intru in prelungiri...sper sa nu fie nevoie sa mai merg pana in Hambarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu cred ca inebunesc de nervi .. am dat mail sa intreb cum anume mi se va calcula indemnizatia si iote ce primesc ..

Referior la intrebarea dumneavoastra va informam ca potrivit Hotararii Guvernului nr. 1025/2006 art. 8: Art. 8. -(1) În cazul în care persoana îndreptaita, beneficiara a concediului si a indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului în vârsta de pâna la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copiilor cu handicap, naste în aceasta perioada unul sau mai multi copii ori i se încredinteaza spre adoptie, i se încuviinteaza adoptia, i se dau în plasament unul sau mai multi copii ori este numita tutore, concediul pentru cresterea copilului, prevazut la art. 1 alin. (1) din ordonanta de urgenta, se prelungeste corespunzator pâna la încheierea duratei de acordare pentru cel din urma copil, conform legii, a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului. (2) În situatia prevazuta la alin. (1) se acorda o singura indemnizatie. Veniturile luate in calcul la stabilirea indemnizatie vor fi cele realizate in ultimele 12 luni anterior datei nasterii primului copil conform Prevederilor Hotararii Guvernului nr. 1682/2008 art. 30-1 lit. b) si art. 30-2 alin (2):

Nu e corect! pai eu am renuntat la CIC, am avut activitate ... cred ca ma duc sa ma iau cu ei de gat ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 12+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput