Topic ingrijirea copilului - CIC - (3)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
roxy29 spune:
Am primit si eu banii astazi,dar tot 600
Speram ca vin luna viitoare...
Cred ca depinde si de data la care am depus dosarul,eu am depus pe 25 ian.
Poate au primit banii mamicile care au fost cu dosarul mai pe la inceput de ianuarie.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Oana Stefana spune:
Si eu am primit azi tot 600 lei, si dosarul l-am depus pe 8 ianuarie au o viteza astia ceva de speriat; nici decizie n-am primit, si postarita zicea ca n-a venit nici una pe raza ei.
Offff
bertha spune:
Spunea cineva cu multe pagini in urma (scuze, nu retin userul) ca la sect 5 se foloseste o alta adeverinta... poate confirma cineva informatia? Ar fi chiar ciudat sa foloseasca un alt model decat cel din lege...
De asemenea, stie cineva daca in perioada CIC mai pot beneficia de asigurarea medicala platita de firma?
Multumesc mult!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Si eu am primit tot 6 mil si am depus dosarul pe 8 ianuarie. M-a intrebat postarita daca nu am depus dosarul ca ea a inceput sa dea banii recalculati, mi-a si aratat cupoanele marite. A fost soacra-mea din nou pe Hambarului sa intrebe, am crezut ca e ceva probleme cu dosarul si i-a spus cineva de acolo ca nu se iau dosarele in ordinea depunerii ci la nimereala si pot sa iau banii si in mai Nu e corect!
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de
Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
cami2003 spune:
Eu am depus dosarul in ianuarie cand nu era model de adeverinta in lege, dar ramane valabil ca formularul de cerere de pe site-ul min muncii nu ti-l primeste pt ca nici nu poti sa il compeltezi la cont. Sau poate daca nu ceri virarea banilor in cont nu sunt probleme. Nu stiu, dar intrebi.
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Spunea cineva cu multe pagini in urma (scuze, nu retin userul ![]() ![]() De asemenea, stie cineva daca in perioada CIC mai pot beneficia de asigurarea medicala platita de firma? Multumesc mult! Bertha, mamica a doua comori - ![]() ![]() poze Cum s-a nascut Ioana |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
ma intereseaza si pe mine subiectul... am primit si eu banii pe cont, la BCR, banii fiind virati din 16 martie, insa eu i-am putut vizualiza abia din 17 seara, iar azi i-am si scos ca astia de la BCR tare nemernici sunt cu miile lor de comisioane! abia astept sa inchid contul dupa ce se termina cu indemnizatia asta in iulie..... doar cei 600 ron din pacate! e clar ca astia nu au nicio regula dupa care au facut viramentele! la unii au dat recalculat, la altii inca nu! eu am depus dosarul inca din 14 ianuarie!
astept si eu sa vad luna aprilie... mai, iunie... da-le doamne minte celor care chiar tb.sa se ocupe de asta!
karligutza
sunt mamica Adelutei
madina71 spune:
Cazul: copii "suprapusi"
Am fost la directia de munca si am intrebat daca mi s-a aprobat dosarul cu recalcularea si daca indemniz pt cIC2 este in cuantum de 85%. DA, luna viitoare o sa primesc diferenta rezultata din recalculare pt CIC1, diferenta din recalculare pt CIC 2 si in sfarsit indemniz marita pt CIC2.... Abia astept!
DEci fetelor, nu disperati ca vin banii.... Eu am depus dosarul pe 12 ian.
Mi-a spus tipa de acolo ca programul este f f f prost, si ca probabil ca vor incepe sa tipareasca si deciziile ca sa inceapa sa le distribuie. Mi-a spus si valoarea indemniz mele, este cea corecta, asa cum se calculeaza, cu luna anterioara nasterii luata de 2 ori plus inca alte 10 luni din urma, impartit la 12 la care se aplica 85%. De fapt, a spus ca sumele se introduc in program si acesta calculeaza....
M-am linistit!
Oana Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madina71 Cazul: copii "suprapusi" Am fost la directia de munca si am intrebat daca mi s-a aprobat dosarul cu recalcularea si daca indemniz pt cIC2 este in cuantum de 85%. DA, luna viitoare o sa primesc diferenta rezultata din recalculare pt CIC1, diferenta din recalculare pt CIC 2 si in sfarsit indemniz marita pt CIC2.... Abia astept! DEci fetelor, nu disperati ca vin banii.... Eu am depus dosarul pe 12 ian. Mi-a spus tipa de acolo ca programul este f f f prost, si ca probabil ca vor incepe sa tipareasca si deciziile ca sa inceapa sa le distribuie. Mi-a spus si valoarea indemniz mele, este cea corecta, asa cum se calculeaza, cu luna anterioara nasterii luata de 2 ori plus inca alte 10 luni din urma, impartit la 12 la care se aplica 85%. De fapt, a spus ca sumele se introduc in program si acesta calculeaza.... M-am linistit! mami de Adrian (20.01.2007) si Lucian (05.07.2008) |
Bravo Madina
![](floare.gif)
monjum06 spune:
buna,
si eu am primit pe card tot 600 in 17, cu cererea depusa pe 12 ianuarie.
Dimineata reusisem sa prind pe cineva la telefon la HaMBARULUI si am intrebat daca sew stie ceva de dosarul meu. Mi-a spus doar ca nu primesc luna asta recalculat, ca sunt doar 10 oameni care calculeaza si recalculeaza pt tot Bucurestiul si ca nu au ce face. Am intrebat daca sa sper la aprilie si mi-a spus ca nu stie nu poate spune....
Am intrebat daca sunt ceva probleme... mi-a spus ca inca nu au ajuns la dosarul meu.
Mai asteptam...