Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

mi-e raaaaaaau,
ma doare burtaaaaaa
nu mai fac, nu mai vreau
de maine sunt cumnte: fara paste cartofi, paine....

eli, io cred ca semnatura nu e "dinamica:
adik ce e scris, acolo ramane

maine dau de baut, va astept pe la mine...

kiar, nu facem si noi o intalneala?

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

eli, ti-am lasat un mesaj pe messenger

cre' ca o sa ma injuri.... e posibil sa te incurci in el
promit ca revin maine, k amu' sunt avariata rau.

mah, maine nu spalatzi ca e sarbatoare mare... nu's ce sarbatoare da' stiu ca io am nascut copii numa' in zile de sarbatoare.

aoleuuuuuuu, ce rau imi e ... fir-ar- ele de fursecuri... cred mi s-a aplecat, k am mancat ca haplea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fac eu capitol nou dar asteptati putin va rog. Si sper sa nu se trezeasca bb repede ca a adormit tare frumos dupa baita.

Mirtha, chiar ma intrebam daca nu te superi ca i-am spus sumo, dar asta mi-a sugerat imaginea ei. Mie nu imi pica bine cand ii spunea editra Anei obeza, in schimb imi placea cand unii cunoscuti au inceput sa-i spuna gogosica .
Am vazut ca vorbeati de semnul de la ceafa, multi copii au asa semn, eu am si fetele mele au si am inteles ca se spune ca de acolo a prins barza cu ciocul, asa mi-a spus o colega englezoaica .
Alra ma bucur ca te suge fata des. Cred ca se pregateste pentru biberonul plin in cinstea lui Stefanut
Ramo, incearca totusi cu umidificator si sa scadeti la 20-22 de grade temperatura in camerele unde sta fata, parca spuneai ca aveti 25 de grade in living.
Babyzapi, ce mica este lumea, deci tu stai aproape de Corina. Tinem pumnii sa nu mai apara bubite.
Mirela, esti puternica mami daca inca mai ai laptic dupa asa stres.

Edit: bb s-a trezit, a supt, acum iar doarme.
Spiridusule, tinem pumnii, ceva doctorat ai marti ?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Amalia, f draguta descriere, cum de-ai stiut ca asa facem?! Serios, e catelusa mea baloasa si nervoasa de zici ca-i ies caninii

Spiridus, m-am interesat, Intampinarea Domnului e mainie, cruce rosie. Io ma vait de kg si tu vii cu fursecurile alea senzationale Acu' trebuie sa le fac si eu, ma sacrific, adica Fa-ti un ceai cu lamaie, poate mai taie greata.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nu are link capitolul 16...
o sa scriu mai multe cand incepe capitolul urmator.

Am scris si ieri un mesaj, nu stiu de ce nu s-a incarcat, in care ii uram lui ginye Drum bun si sa o ajute Dumnezeu pe ea si pe Stefan

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Aaaa....nu nici vorba sa ne suparam.Stiu ca e suncoasa. Pediatra mea e incantata de sunculitele ei. Imi confirma periodic , cind ii mai povestesc din temerile mele , ca atita vreme cit suntem pe san nu exista pericol de obezitate.Chiar m-a distrat denumirea. Mai nou o strigam Sumolitza.
La tine si la Ana semnul si-a modificat dimensiunile , s-a micsorat in timp ? Oricum nu se vede decit daca o vom tunde vreodata cheliutza.

Deci barza-i vinovata ? Mama era convinsa ca mi-a aparut din cauza ca a furat ea un mar cind era gravida si apoi s-a frecat la ceafa.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mirtha, chiar ma intrebam daca nu te superi ca i-am spus sumo, dar asta mi-a sugerat imaginea ei. Mie nu imi pica bine cand ii spunea editra Anei obeza, in schimb imi placea cand unii cunoscuti au inceput sa-i spuna gogosica .
Am vazut ca vorbeati de semnul de la ceafa, multi copii au asa semn, eu am si fetele mele au si am inteles ca se spune ca de acolo a prins barza cu ciocul, asa mi-a spus o colega englezoaica .

Edit: bb s-a trezit, a supt, acum iar doarme.
Spiridusule, tinem pumnii, ceva doctorat ai marti ?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Drum bun maine, Ginye!
veti fi in gandul meu.
Ai incredere!
sa iti dea Dumnezeu putere multa.....

Stefanut este cel mai norocos copil, pentru ca TU ESTI MAMA LUI.
iti trimit multi pupici, sa iti tina de cald, sa iti lumineze drumul.

..Azi n-am reusit sa deschid calculatorul pana la ora asta....
Si eu ma gandesc la Stefanut de ginye! Doamne ajuta sa iasa totul bine maine!!!!!!!!!!!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Mav, nu am reusit sa citesc din urma... sper din tot sufletul ca sunteti mai bine. Pup Anto dulce

Steli .....nici nu stiu ce sa mai spun. Cand accepta tzsss, cand nu... si il pisez cu biberonul... Ma chinui tot asa... mi-e teama ca ma 'lasa' o tzatza... nu se mai umple si nici nu prea pot s-o mulg... Partea buna e ca a trecut in sfarsit de 6kg.... (6200g nu-i mult; dar de fapt e f bine... 300g in sapt. asta, e incredibil pt noi, bine ca a reinceput sa creasca!)....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mav am citit unde ai postat nazdravaniile lui Sebi....Doamneeee m-am tavalit de ras suuuper tare si scumpic si dragalas si haios...cu ketchup-ul pe ochelarii lui buni si faza cu preze, si cu putza mare....si etc...toate sunt mortale. dulce un Sebi nazdravan. Anto ce mai face?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Isa multumesc! Uitasem... si mi-ai adus aminte... si m-ai facut sa zambesc!

Mergi la inceput