Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 23
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Tocmai m-am intors de la biserica, am fost de mi-a citit molifta, dupa 3 luni de la nastere , dar ce bine ma simt acum ca am fost. Si cand am terminat am vazut ca incepea un botez....siiii...era BraveGirl cu zanica ei . Super tare ...o mamica frumoasa rau si o bebelinaaaa delicioasa . N-am stat si la ceremonie ca ma astepta barbatul acasa ofticat rau ca l-am lasat singur cu bebicu ...ca e iara marait tare bebicu din cauza bubitelor.Mav, Spiridus, Mirtha, Amalia, Alra, Ginye un mare de la mine...asa-mi veni mie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Ce dulcica esti!
Iti intoarcem cu drag pupicii!Corina, Laura, sa va traiasca fetitele crestine!

Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Am ajuns cu bine, Ana la socrii, bb doarme acum si sotul incalzeste papa dar deja m-a chemat la masa, fug, va si sper sa intru repede pe aici sa vad ce faceti ca e mult de munca prin casa, de abia ce am desfacut tona de bagaje.Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, in RO!

Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Daca e vorba de agitatie, ne inscriem si noi. De vreo 2 saptamani a inceput actiunea: "daca nu esti cuminte, iti dau un cap un gura" Deci v-ati prins, nu? ![]() ![]() GLUMESC! Tare dulce mai este, s-a schimbat enorm si-mi aduce din ce in ce mai mult aminte de David cand era la varsta lui. Diferenta este ca acum nu mai am un stres cu privire la dezvoltarea lui...intrebari de genul daca isi tine capul, daca se ridica pe manute cand sta pe burtica..si asta pentru ca am vazut ca fiecare copil are propriul ritm...ca unii merg de-a busilea la 6 luni..altii abia dupa ce merg in picioare...ca unora le iese primul dinte la 5 luni...altora la 11...si tot asa. )Eu va doresc sa reusiti sa fiti cat mai relaxate si sa gustati din plin aceste luni alaturi de minunile voastre! Timpul trece repede, nici nu va veti da seama cand va veti agita sa-i inscrieti la gradinita!![]()
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
mamica minunata!Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
mav spune:
Vad ca numai io mai scriu pe aci....
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
linkul catre CAPITOLUL URMATOR
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS

, dar ce bine ma simt acum ca am fost. Si cand am terminat am vazut ca incepea un botez....siiii...era BraveGirl cu zanica ei
. Super tare
...o mamica frumoasa rau si o bebelinaaaa delicioasa
. N-am stat si la ceremonie ca ma astepta barbatul acasa ofticat rau ca l-am lasat singur cu bebicu
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
De vreo 2 saptamani a inceput actiunea: "daca nu esti cuminte, iti dau un cap un gura"
)
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1