LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
hello
cate o
zuzicilor ca au intrebat de buzita evei .. e vanata acolo si pe interior are hematom .. am fost la dr cu ea si mi-a spus ca nu e nevoie de antibiotic .. sper sa fie totul bine.
cretzule uite ca nu mi-a venit ideea s-o miros .. eram ocupata sa-l bestelesc pe sot ..
shose da, e ok asa .. la locul de joaca un tort soft si acasica unul mai cu cioco asa pt voi ... 
roxanici ma uit maine de la job la filmulete .. imi pare rau ca nu le pot vedea de acasa .. 
u all
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
emabucuresti spune:
am rasfoit un pic pe aici in mare graba si am prins din zbopr o veste super frumoasa
Creata felicitaaaaaaaaari!!!!!
hihi, acum cateva zile te intrebam -la pov. nasterii Mariucai -daca a fost asa usoara sarcina cu ea si nasterea , ce mai astepti? Hihihi 

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Miha triple feicitari pentru cele trei minuni ale tale!!!
Ginette ti-a venit mami inima la loc acum? Bravo Adela!
emabucuresti spune:
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea
RADUCU
MATEI CAZIMIR
ALEXANDRU CRISTIAN
ERIC GEORGE
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!
emabucuresti spune:
Carmen am vazut pozele
Elle si Carmen, of, sa treaca repede bubitele, pupici multi!
Multumesc frumos fetelor de urari, de fapt ieri fost ziua mea, dar de lene cand vine vorba de completat forms pe net, nu dau scroll pana la 31 si uite asa apar cu 1 feb, hihi, nu stiam ca o sa ne sarbatorim asa dragut pe aici.
Sunt o zuza,ia sa urez eu la multi ani cu sanatate , fericire si noroc mult Sofiei grasunica si dulcica!!
La multi ani de asemeni Andrada!
emabucuresti spune:
Shose
back! Si eu sunt stres cu ziua lui Milan desi facem un party mic acasa, unde se simte fi-miu cel mai bine, aa, care era intrebarea ta?, tb sa ma uit in urma, eu ma laud ca fac acasa un bufet suedez dar oare nu l-as putea comanda de undeva, ca nu sunt inca la parametri si oricum nu pot face mare lucru cu el printre picioarele mele non stop.
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Carmen am vazut pozele ![]() Elle si Carmen, of, sa treaca repede bubitele, pupici multi! Multumesc frumos fetelor de urari, de fapt ieri fost ziua mea, dar de lene cand vine vorba de completat forms pe net, nu dau scroll pana la 31 si uite asa apar cu 1 feb, hihi, nu stiam ca o sa ne sarbatorim asa dragut pe aici. Sunt o zuza,ia sa urez eu la multi ani cu sanatate , fericire si noroc mult Sofiei grasunica si dulcica!! La multi ani de asemeni Andrada! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
mai ema .. ne bagasi in eroare .. sper ca primesti urarile noastre intarziate ...
acum imi amintesc ca tu ai spus la un moment dat ca e ziua ta sambata, da uite ca abia acum imi pica fisa ..
apropo .. ce ai primit de la sotior??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
emabucuresti spune:
Creata ia sa ma repet eu putin, ce veste frumoaaaaaasa! Ma tot bucur pe aici!
Miky finland e o dulce foc, si pe mine m-a sunat cand a aflat.Miky
ce mai faceti frumoaselor?
SI Jelimoni, voi ce mai spuneti mami scump?

pt toate.
Pipetzica (12.02.2008)