LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
acu m-am intors de un examen...mai am doua, saptamina viitoare. asa ca dau mai rarutz pe aici.

EMA

SOFIA

Elle, buzutza Evitei. saracutza!

Ali, bafta mare in continuare!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor!

Nu vreau sa va spun decat ca sunt in continuare absolut emotionata de mesajele care tot vin catre mine!!!! Intr-adevar, inceputul este extraordinar, inceputul unei sarcini, emotiile, asteptarea, incantarea, oboseala... totul! Iar faptul ca traiesc a doua oara alaturi de voi aceste sentimente, ma face extrem de fericita!

Monica, ieri oricum am sughitat toata ziua, ca i-am socat pe toti! Si, vrei si tu bebe2?

Oricum, de-abia astept sa vad poze cu Clara la carnaval! Va fi o papusica alba-ca-zapada!

Natalia, si la noi va fi complicat, poate iese mama mea la pensie... dar nu cred. Deocamdata nu stim exact cum vom proceda.

Am inteles ca de eritem ati scapat, in rest cum e?

Stancuta, multumesc de urari, sa speram ca asa va fi! O sa arunc si un ochi pe poze, mai incolo putin.

Stoisor, pupaaaam fetele!

Grati, deci pariezi pe Danut mic, a? Uokeii, sa vedem ce-o fi!

Ce alegeri a avut Tudoras mic! Sa il pup pe el de destept! Si acum realizez ca eu nu le-am urat clopoteilor care au implinit 1 an zilele trecute!!!!

Dragii mei, sunt o zuza nebuna, dar va iubesc de nu mai pot!

Ca atare... va voi dedica un mesaj separat!

Eliza, pupam si multumim!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!"

pentru Anna, Lulua, Tudoras, Razvan, Dariuta, Antonia, Cazimir si Sofiuta!!

Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii, sa aveti parte de noroc in viata si de realizari!

NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

In primul rand cate-un si-o pentru: Raluca, Mada, Helene, Ramo, Dany, Angi si iertare dak am uitat pe cineva.

Apoi, mi s-a facut parul maciuca cand am citit de Eva; off, credeam, c-au mai evoluat cu 'anesteziile' si pot face si 'pe rana'.
printzesa si dak ramane semn, o sa dea cu ruj si n-o sa se vada.

(off topic: filmulete au extensia 'avi'; eu le vad cu IRFAN; nu stiu sa schimb extensia)

[c]Carmen ce baiat mare ai; de asta vara, de cand l-am vazut, s-a transformat intr-un baietel dragalas

Silvia ma bag si eu la "prezicere" (desi la Ema n-am nimerit): tot o creatza o sa fie!

Si:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, SOFIA!
SA FII FERICITA SI SA-I BUCURI PE PARINTI!

LA MULTI ANI EMA! SA FII FERICITA ALATURI DE CELE DOUA BIJUTERII!

LA MULTI ANI ANDDRADA![/b]

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Sa continui cu cititul si cu raspunsul, ca ati avut spor de ieri, nu gluma!

Cristina de Anglia -

Alinus, am citit povestea relativ socata. Sincer, eu cred ca ii crapam capul, la propriu. Daca totusi ma stapaneam, nu mai lucram cu acea bona, oricat de buna si priceputa ar fi. O greseala grava este de ajuns ca sa imi sadeasca neincredere intr-o persoana.

Roli, pai se spune ca a doua oara terenul e pregatit si merge mult mai usor. La noi se pare ca asa a fost!

Stoisor, tu singura ai spus ca nu mai e mult cu examenele si o sa apuci sa te odihnesti cum trebuie. Astept poze, ca mor de curiozitate!

Elena, ceasul de seara e cel mai tare! Iar de acum incolo, odata cu inceputul insomniilor, o sa ma vedeti mai des pe aici noaptea!

Aoleu, si acum am citit ce a patit Eva!!!!! Nu-mi vine sa cred!!! A cusut-o pe viu??? Saracuta de ea!

Iar partea cu odorizantul de toaleta. Asta e unul dintre motivele pentru care am trecut la cuburi albastre, in vasul cu apa. De mizerie sau altceva nu-mi fac griji, ca efectiv la mine in bai ai putea sa mananci (sunt maniaca cu curatenia in baie!!!), dar odorizantele sunt foarte periculoase. Nu i-ai mirosit buza, sa vezi daca l-a bagat in gura?

Raluca, multumesc de urari!

NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Madalina, ai fata mare si frumoasa, sa-ti traiasca! Iti multumesc si tie de urari!

Larisa, pentru tortul de acasa, eu zic ca e super misto ideea cu martipan pe deasupra, ca il poate face orice culoare. O sa incerc sa pun pozele de la turta Mariucai, ca nici acum n-am reusit, si o sa vezi cum a aratat al nostru. Poate te inspira!

Iar ideea cu party la loc de joaca, mi se pare super cool, mai ales ca impusti 2 iepuri dintr-o data. Dar nu am inteles cand vor veni bunicii... la voi acasa, cu nasii?

Carmen, long time no see! Ma bucur ca ai revenit! O sa incerc sa vad pozele cu David pe dupa-amiaza, dar "datele tehnice" suna bine.

Kristina, si tu ai primit vestile bune la ceas de noapte. Si deja te-ai bagat ca o mica omiduta, sa zici ca va fi cretulin, hehehehe! Eu zic sa deschidem bursa sexului (copilului) cu vreo saptamana inainte de morfo fetala de trim. 2, ca nu cred ca voi afla mai devreme, adica peste vreo 3 luni jumate'.

Avem si doua mamici sarbatorite astazi, Ema si Andrada! "La Multi Ani!", sa fiti fericite si sanatoase, iar Ema sa ai parte de o sarcina usoara, un bebe sanatos si o nastere rapida!

NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Tocmai am primit un sms de la Miki din Finlanda. Mi-au dat lacrimile si ii multumesc!

Ramona, asta e tot ce imi doresc, sa fie sanatos!

Si cam gata... am ajuns la zi... ma duc sa termin ciorba pentru Mariuca si sa ma joc cu ea. Ca tot face ture pe langa laptop.

V-am pupat!

NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

un pupic si pt Ioanact ,sa fie totul ok si la voi,sa treaca repede cele 9 luni si sa fie linistite ,sa vina bb si sa va umple inima de bucurie....FELICITARI

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Multumesc mult.

ALBUM

Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

STANCUTA .

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LA MULTI ANI EMA, IUBITA NOASTRA MAMICA!
Iti doresc o viatza frumoasa si implinita alaturi de familia ta minunata. si

Vazut pozici de Carmen cu David baiatel frumos la aniversarea de 1 an. Ati avut o ptrecere pe cinste, cu copii asa dragalasi. L'am recunoscut pe Milan si ma si gandesc peste cativa ani c gashca frumoasa vor fi.

Elle, buna ideea ta cu tortul. Nu vreau sa fie soft, caci acasa nu mai avem copii invitati. Cel de joi, de la restaurantul de bblusi o sa fie cu fructe, special pt micii invitati.Pe cel de acasa vreau sa'l fac yummmyy pt noi, familia.
Cum e Bitzilina mea draga?? Mai doare buzitza?

Cretzulina astept pozici sa le savurez si sa ma inspir de la voi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput