LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Shose back! Si eu sunt stres cu ziua lui Milan desi facem un party mic acasa, unde se simte fi-miu cel mai bine, aa, care era intrebarea ta?, tb sa ma uit in urma, eu ma laud ca fac acasa un bufet suedez dar oare nu l-as putea comanda de undeva, ca nu sunt inca la parametri si oricum nu pot face mare lucru cu el printre picioarele mele non stop.Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
depinde ce anume vrei la bufet .. te putem ajuta noi daca vrei doar sa-mi dai PM sau sa vb la tel (platouri cu branzeturi, mezeluri, oua umplute, pui shanghai, cartofi prajiti, salata de cruditati) ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
emabucuresti spune:
Elle suna bine! Pai vorbim cat de curand, te sun.
Am primit flori si iesire la restaurant, hihi, pt ca nu am avut idei(de obicei il trimit la sigur- magazinul cutare, cadoul cutare hihihi) si pt ca de fiecare data cand mi-a luat de capul lui am fost carcotasa. Dar mergem impreuna sa imi aleg ceva zilele urmatoare, n-am pututut zilele astea din motiv de bebe maraici dar acum e bine Milan.
Merci frumos din nou pentru urari fetelor!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Shose deci tortul is the question. Pai daca e tort pt adulti tb sa fie de ciocolata, parerea mea(foarte subiectiva)
emabucuresti spune:
Alina023 ce horror tb sa fi fost momentele acelea! of Doamne!
Shose spune:
Ema
pt LA MULTI ANI cu intarziere. De acum tzinem minte!
Si noi tot la ceva cioco ne gandeam ca suntem mortzi dupa asta. Si la botez a fost tot spuma de cioco si a fost delicios. Am in vedere si tortuletzul lui Bitzilina.
Cat despre bufet comandat ar fi minunat. Io inteleg mamicile care nu se pot ocupa de pregatiri. Nici daca m'as transforma in superwoman si nu as reusi. D'asta am ales sa fac la bunici partyul
. E loc mai mult si pregatirile le face tanti a lor sub indrumarea matusei mele. Cred ca o sa fie aperitiv clasic, fripturici la cuptor si ce'or mai vrea ele sa faca. Daca stau dupa ajutorul meu, mancam tort si atat
.
Nu sunt in stare, recunosc.
Ma bucur ca ai avut parte de seara frumoasa. Cat despre cadouri
nici pe mine nu ma prea nimereste. Dar in atatia ani a invatzat sa intrebe.
Milan a revenit la pasa mai buna? Sa inteleg ca nu mai e maraici?
Burtica ce face? Iti mai fac probleme greturile?
Te
muuult, muuult si sa mai pui pozici, ca imi e dor de voi.
LauriciD ce faci?????? Iar ai we full cu frumuseii tai?
Mi'am adus aminte de MikyBaby si vreau sa intreb ce e cu ea? Nu a mai intrat de ceva vreme si ne e dor de amandoua.
Ceska, sa vina mai rpd netul la noua casutza ca imi lipsesc povestioarele cu Benji!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Fetelor, sugaerati'mi si mie ce jucarie sa'i iau Iuliei (
cum suna!) de ziua ei. Vreau ceva cu care sa s joace, sa o tzina ocupata, s aii placa.... nu am gasit paa acum asa ceva.
Poate din ce ati facut voi cadou puiutlor vostri.
PLS
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Fetelor, sugaerati'mi si mie ce jucarie sa'i iau Iuliei ( Poate din ce ati facut voi cadou puiutlor vostri. PLS Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
shose, nu stiu ce sa-ti recomand .. eva e tare dificila din acest punct de vedere .. o jucarie care a avut succes (cam vreo 2 saptamani) adica statea si jumate de ora, 45' sa se joace cu ea a fost casuta de la gowi .. acum nu mai prezinta asa interes .. maxim 5 minute se joaca la ea ..
i-am luat si balansoar calut .. hmm .. il cam trateza cu flit .. si o gramada de alte jucarii .. in 5-10 minute se plictiseste de ele iar pe unele nici nu le baga in seama ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun