LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)
Raspunsuri - Pagina 11
stoisor spune:
ooo si inca una care merita un pusic mare de tot.....Adeluta care a luat-o la picior si a umplut inima mamei de fericire......BRAVO ADELA BRAVOO
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
NataliaS spune:

Matei Cazimir, Alexandru Cristian si Eric George 

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si norocosi! si soptiti usor mamelor voastre sa mai vina sa ne mai spuna si noua cate ceva despre voi!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
aurel_cris spune:
Am vrut sa verific daca a aparut mesajul si ce-mi vazura ochi niste felicitari cu rosu scrise si ce citesc....Creata noastra este insarcinataaaa
,felicitariiiii.Ma bucur enorm pentru voi,sarcina usoara si la termen iti doresc.
Si mi-a sarit in ochi deasemenea ca Adeluta a inceput sa o fugareasca pe mami
,felicitari buburuza mica.
Acum gata ma duc sa imi culc fetita,maine poate citesc mai mult,sper.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
stancutza spune:
Multumesc Roxana, si pt incurajari si pt complimente...in fata braului nu a ramas chiar fara cuvinte, cel putin nu pt mult timp...l-a atacat repede :-)
Miha74, ai si tu un plimbaret, felicitari! Poate ne mai pui si noua poze cu familia cea frumoasa...si, in curand, cu burtica!
Nati, uite ca ma plangeam ieri, dar azi Sofia s-a dres bine la burtica, doar un k fata de 4 ieri
. Aseara i-am dat 3 ml debridat, iar la bibele de seara i-am pus in loc de apa 60 ml ceai de menta cu fenicul. Cred ca ala ii face f bine, si Cati zicea ca Matei s-a dres repede dupa ceai cu fenicul. Din pacate ziua nu il bea asa gol, decat cateva guri cel mult. In schimb, au mare succes bucatele de covrig uscat, inmuiate in acelasi ceai!; ori le apuca ea, ori i le dau eu, ar manca in prostie din alea. Sau banana facuta bucatele, i le dau eu. Si in perioada de regim a mancat de doua ori pe zi lapte Milupa HN25 cu cateva masuri de cereale de orez sau orez cu morcov.
Sper sa gasesti ceva sa ii placa lui Stefi, e nasol sa fie bolnaviori dar si sa nu pape - parca te dispera.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
kalosalina spune:
Adeluta ce fericita ai facut-o pe mamii!!!
Felicitari, sa fi sanatoasa si sa o ti tot asa!
Monica abia astept sa o vad pe Clarita imbracata in Alba ca Zapada! 
Miha felicitari lui Mateias pentru primii pasi!
Sa o tina tot asa si fara cazaturi!
Gratiela ma bucur ca a iesit petrecerea asa cum v-ati dorit voi! Si un
lui Tudoras ca a stiut ce sa aleaga...designer de moda se va face!
Asteptam si poze 
Am vazut pozele cu Sofiutza si ca de obicei mi-au mers la suflet...o fetitza superba, foarte expresiva si dulcica! 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
In seara asta am cantarit-o pe Daria si a ajuns iar la 10,2 kg, cat avea acum o luna, inainte de a se imbolnavi...adevarul ca a mancat ca sparta de cand ne-am externat...a stiut ca trebuie sa recupereze (slabise vreo 600 g)...
Insa tot ne mai chinuim cu un harait care se aude din piept...i-a dat dr 7 zile Rinathiol si 5 zile Ventolin si e ceva mai bine, dar din cand in cand tot mai haraie (cam de 2-3 ori pe zi). S-a mai intamplat cuiva asa? Nu stiu ce sa fac...sa merg iar la dr?
Asa m-am saturat...
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Alina cu Kalosu', Ioanact, Alina si Simona, mi s-a facut pielea de gaina pe mine si va multumesc! Alinus, da, tocmai l-a sunat o viitoare doamna pentru octombrie. Se vor vedea saptamana viitoare. Saru' mana, dau o bere! Suntem in mari emotii de cand mi-am facut testul, primesc telefoane si sms-uri (multumesc si lui Dani), dar ne si gandim ce facem, cum aranjam, ne bucuram ca eu am lucrurile atat de proaspete in memorie, avem lucruri si biberoane si o gramada de nimicuri de care ai nevoie.... Oooof, e o mare bucurie si realizare, dar naste niste multe idei si decizii de luat pana atunci. Simona, da, asa e, iti aduci aminte bine... la Mariuca am asteptat ceva vreme si ne-am dorit-o foarte mult. Ne doream si un al doilea bebe, dar am zis sa incepem sa incercam din ianuarie, poate avem noroc pana in martie-aprilie, si raman insarcinata. De data asta, prima incercare a fost si castigatoare! Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Creata felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos la termen!
Asa mi s-a intamplat si mie. Marc s-a lasat mult asteptat si atunci am inceput incercarile pt bb2 inainte ca Marc sa faca 1 an (aveam restrictie din motiv de ceza). Insa dl. Andrei s-a infiintat la prima incercare, grabitul mamii.
Cat despre trusoul Mariucai, o sa vezi ce bine iti prinde, n-o sa mai ai mare lucru de cumparat pt bb2, decat ceva hainute de n-o fi tot fetita.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
danonique spune:
ROXANA felicitari ptr ADELA.Am vazut filmuletul si Adela merge foarte bine.Nu s-ar zice ca sunt primii pasi.
STANCUTA v-am admirat pozele.Tot respectul ptr ca inca mai alaptezi iar pozele cu voi doua mi-au mers la suflet.Sunteti foarte frumoase amandoua si se vede ca aveti o relatie speciala.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
30+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ginnette spune:
Cristina, Alina (stoisor), Alina (kalos) 
Un
pentru Bianca; si noi avem aceleasi pb - mai putin cu nemancatul; de mancat, mananca, dar noaptea e cosmar.
O sa treaca si asta.
Ali - stoisor, miss you; ce mai face printesa Sara? Ceva poze?
Nati, dak n-o coovingi cu ceai de menta - Adela n-a baut - incearca si cu suc de morcov (stii tu, apa in care fiert morcovul + zdrentze de morcov fiert)
Bravo Tudor pentru alegeri!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PENTRU CEI TREI CRAI:
MATEI CAZIMIR
ALEXABDRU CRISTIAN
ERIC GEORGE
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stancutza Zuzici, mi-a fost dor de voi... V-am mai citit cu un ochi de la serviciu, ca de acasa nu-i chip! Sunt fericita ca am obtinut aprobare sa lucrez tot 6 ore si anul asta. De fapt, nu ar trebui sa fie cine stie ce realizare, pt ca asa e precizat in Contractul Colectiv de Munca, dar oricum a trebuit sa fac ceva valuri...si o cerere. Cred ca sunt prima mamica de la mine de la job care obtine acest "privilegiu"...oferit prin lege...ma rog, paradoxuri a la Romanica. Ven, frumos ai spus. Nici mie nu-mi plac generalizarile... Si daca tot vorbim de generalizari, ma mananca palma sa scriu ca nu toate bonele sunt criminale sau sadice :-) altfel nimeni nu si-ar mai lua bona :-) Sunt femei ca si noi, cu copii deja mari, sau fara copii, care castiga un ban intr-un mod frumos. Cum se achita fiecare de obligatiile ei, asta e alta problema... Dar si pe mine ma atrage ideea de cresa, cu doua exceptii: bolile cu care se procopseste copilul la inceput si faptul ca nu ii tin in aer liber atat de mult cat ar sta daca ar fi acasa (cu mama/ bunica/bona). Pe la doi ani jumate ne gandim si noi la cres, si de la 3 ani jumate la gradi. Imi plac mult gradinitele Arc-En-Ciel, si mai sunt si altele, bine ca mai e timp sa ne hotaram. Fetele, ieri am experimentat pe fata mea si i-am dat cateva picaturi de suc de portocala, a supt ea dintr-o feliuta. Cine credeti ca a facut k de 4 ori azi, din nou??? Deci portocala e de vina, bat-o s-o bata, asa cum am banuit si in decembrie cand s-a declansat toata nebunia cu burtica deranjata. Prin urmare, iar am revenit la laptele fara lactoza, regim de morcov cu orez, cereale etc. Bine ca-i place, de aproape o luna manaca micuta foarte putin variat, dar ce sa fac??? Luni mergem la dr si poate ii repetam analizele, prima oara a iesit totul ok. Cica...Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Stancuta tu esti un caz fericit care a gasit o bona asa cum trebuie, insa din catge povesti de groaza cu bone am auzit (un exemplu viu l-am avut chiar in familie), eu cred ca bonele ok sunt raritati, cel putin in Bucuresti. Drept pt. care nu am avut curaj sa iau bona si ce-i drept am avut si noroc de o gradi exceptionala pt. Marc, unde in jurul varstei de 2 ani cand imi voi relua jobul, va merge si Andrei.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Maria Ilona
pe fata mea si i-am dat cateva picaturi de suc de portocala, a supt ea dintr-o feliuta. Cine credeti ca a facut k de 4 ori azi, din nou??? Deci portocala e de vina, bat-o s-o bata, asa cum am banuit si in decembrie cand s-a declansat toata nebunia cu burtica deranjata. Prin urmare, iar am revenit la laptele fara lactoza, regim de morcov cu orez, cereale etc. Bine ca-i place, de aproape o luna manaca micuta foarte putin variat, dar ce sa fac??? Luni mergem la dr si poate ii repetam analizele, prima oara a iesit totul ok. Cica...