Pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
Gini75 spune:
Buna fetelor!
Vad ca unii din bebelusi se trezesc de multe ori noaptea. Irina mea se trezea de vreo 4-5 ori pe noapte, manca de vreo 2 ori si adormea, la celelalte treziri o pacaleam cu suzeta. Dar de vreo saptamana nu stiu ce are ca se trezeste noaptea si nu mai vrea sa adoarma. Acum 2 nopti s-a trezit la 3 noaptea si pana pe la 5 s-a jucat, a marait si abia, abia a adormit pe picioare. Noaptea trecuta a fost mai bine, desi s-a trezit de vreo 5 ori a adormit relativ repede la loc. Trecem noi si peste asta.
Sa va zic ce-am facut cu Irina sambata seara, cand am mers la petrecere. Dupa ce ne-am framantat vreo 2 saptamani cu cine sa o lasam, s-au oferit mai multe persoane sa stea cu ea, am hotarat sa vina soacra mea, ca tot nu a mai fost pe la noi de la botez. Asa ca vineri seara o sunam sa stabilim cu ce vine si am observat ca era asa in dubiu si ne-a marturisit ca ii e frica sa stea cu ea, ca nu stie ce sa-i faca daca plange. Deci vineri noapte am revenit la cautarile esentiale si pana la urma a venit fina mea la noi, a lasat-o pe fetita ei de 2 ani cu mama ei. Vad ca a facut fata situatiei, ca am gasit-o pe Irina dormind.
Tot citesc ca voi va lasati bebeii cu bunicii. Cum ati facut de ii accepta, ca a mea nu vrea sa stea decat cu noi? Ce-i drept nici nu am lasat-o cu altcineva, pentru simplul motiv ca nu avem cu cine, dar in anumite situatii e nevoie. Voi i-ati lasat de mici si s-au obisnuit cu ei?
Am citit ce-ati scris, nu am retinut prea multe. In orice caz:
Carmenela, sunt cu gandul alaturi de voi. Va fi bine, o sa vezi.
Mada_mxm, ma bucur ca ai trecut pe la noi. Nu pui niste poze cu fetele?
Maitreyi, foarte frumoasa casuta, sa o stapaniti sanatosi.
Anaxena, ce mai face Maria? Sa-ti zic ceva: nu-mi mai cade parul asa de tare. Pe langa tratamentul de la tine, am inceput sa iau si vitamine si rezultatul e unul bun.
Didi, nici a mea n-are nici un dinte la 7 luni.
Anna, eu i-am luat iaurt cu 3% sau 4% grasime.
Ella, mi-e mi-a zis pediatra ca pot sa-i dau peste de la 8 luni.
Biribu, Sursula

Si sa nu uit, a luat cineva Dostinex? Daca da, cate pastile si la ce interval de timp?
Pupam fetele si pepenasii.
dara_d spune:
Gini denisa sta cu mama mea fara probleme, dar mama vine de cand s-a nascut la noi destul de des, deja o stie dupa voce si rade cand o vede , mama reuseste sa ii dea papa, o scoate afara ,o adoarme, dar avantajul cred ca e ca o stie denisa de cand era mai mica,mama venind mai des sa ne mai gatesca sau sa ma ajute la curatenie.
ANNA Iaurt eu ii dau zuzu de 3% grasime si tnuva de 4 %.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
Caprioara spune:
Helau fetili,
In sfarsit am avut o noapte oleak mai buna
. Adica s-a culcat pe la 1:30, cu trezit la 15 min de control asa
, apoi pe la 4:30 sculat pentru papa. Aici a fost un moment nasol, ca o puneam in patutz si in cateva minute se trezea si plangea, asa ca am luat-o cu mine in pat si a adormit pe la 5:30. S-a trezit pe la 8, a papat si am pus-o la ea in patutz, si apoi pe la 10 a inceput sa se foiasca, dar adormea si se trezea. Asta a durat pana pe la 11 si ceva.
In plus, azi dimineatza Matei a plecat cu tati la socru-meu care are un baiat care face azi 9 ani, deci s-a dus la party si si-a luat bagaj sa mai ramana cateva zile pe acolo
. Asta inseamna ca sunt scutita de o parte din treaba de zi cu zi, si imi fac programul doar dupa 1 cupil
. Sanse mai mari sa ma odihnesc
.
Acu scriu linistita pentru ca am facut si eu ce ziceti voi: am pus doua paturi pe jos si am lasat-o acolo cu jucarii
. La mine insa e mai nasol cu faza asta ca stau la parter si e cam rece. Noroc ca nu e foarte frig afara acum, de aia mi-am luat inima in dintzi si am incercat. Sper sa nu raceasca. Ei ii place tare, se tot taraste de la o jucarie la alta, doar trebe sa fiu atenta sa nu iasa din perimetrul detinat ei, sa nu patzesc si eu ca Flo cu planta
. Inca nu merge de-a busilea, dar se deplaseaza foarte repede tarash.
In schimb am inceput sa am ceva probleme cu mancarea, mananca mai putzin decat putinul ce-l manca. Ankule, trebe sa-ti spun ca am aplicat si eu metoda ta cu seringa de nurofen
. Cand nu a mai deschis gura la linguritza, am luat deviceul cu pricina si macar am mai indesat in ea cat s-a mai putut, ca sa fie masa pe aproape de cat manca inainte. Asa ca
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
kamelya spune:
Anka multa bafta cu actele
Tecky sa va fie de bine minivacanta
Gini eu stau cu socrela ,asa ca Daria este obisnuita cu ea dar daca ma vede pe mine in preajma ei nu mai sta cu ea ;incepe sa maraie si intinde bratele sa o iau;mai nou daca vreau sa ii prepar laptele o chem pe mamaie sa stea cu ea si cand o vede incepe sa o certe sau daca e la mine in brate si vreau sa io dau pe Daria in brate incepe sa se intoarca si se incordeaza;
Capri ai incercat sa o pui sa doarma pe burtica?eu asa o pun pe Daria sa doarma ca daca e pe spate se trezeste mai des ca tresare
pe mine ma ajuta sotul doar cand nu este socrela (adik mama lui)acasa;i-am spus ca daca adun cat a stat el cu Daria in 6 luni jumate nu ies nici 24 h 
eu astept sa se trezeasca Daria ca i-am facut spanac cu morcov dovlecel si ardei
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Tecky spune:
Salutare!
Gini eu o las pe Raluca numai cu mama mea pt ca mi-a fost alaturi din prima clipa de cand am adus-o acasa.Eu stau in acelasi bloc cu parintii mei la distanta de un etaj.
Mama i-a facut prima data baie,a stat pe langa mine si a invatat sa o schimbe sa o hraneasca.Nu am nici cea mai mica retinere cand Ralu ramane cu mama.In schimb numai cand ii vede pe socrii incepe sa planga si e agitata,simte fata ca nu e iubita.![]()
Caprioara ce bine ca Ilinca te-a lasat sa te odihnesti.Profita de faptul ca Matei e plecat si rasfata-te si tu.
Flo,Ileana 
Fug sa ma pregatesc ca tb sa plec la coafor sa ma vopsesc si scriu mai mult cand ma intorc
flo1980 spune:
Multam ooka de site, m-am lamurit!
mcoca 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
iul-aug2008 spune:
Fetelor gata finally lista e gata sunteti pe listutza toate fetele, daca nu sau daca lipseste ceva va dau voie sa ma injurati da pe pm please
, sper ca va place, cui nui place, nasol moment
, eu m-am straduit, am trecut si copilutii mai marisori tot in lista cu zilele de nastere is cu rosu sau albastru, ca sa se stie ca is copilutii, nu am mai scris la fiecare in paranteza si numele mamicii in afara de doi, Matei, ca au acelasi nume, in rest se poate idetifica usor cu un scroll in lista cui apartine copilutul respectiv.
Na my job is done, merg sa ma relaxez ca ma dor ochii de numa de la lista, ca sa citez pe una dintre fetele din grupul nostru, pe moment mi s-a cam acrit de liste.
Asta pana fac pepenasii 1 an si poate mai facem iar ceva curatenie si mai schimbam pe acolo, mai vedem noi.
Asa ca de acu lista noua avem asa ca de cap urm ia va rog trageti-va si atudine noua
, fara figuri, fara mofturi, fara teatru, fara drame ca nu cred ca e cazul. Aveti ceva de zis ziceti frumos intrebati intai sau daca nu se poate pe forum dati pm.
Putem rezolva orice pb frumos si civilizat ca niste adulti si mamici serioase ce suntem, nu ca aia mici de la gradi.
So this is me over. Pupici si spor la cap urm pe care merg sa-l deschid acu.![]()
Anilansa spune:
Gini... Darius sta cu soacramea mai mult...adica de la cateva zile.. noi stam in aceeasi casa,dar cu intrari separate. si mai sta cu tatal meu.... si adoarme fff repede cu el. in rest cu mama mea... ce sa zic nu a stat deloc.. e o fire mai rece si Darius a simtito si nu ii place.
eu am folosit pastilele... dar trebuie sa ti le recomande doctorul, eu am luat 1 la 12 ore, reactii adverse nu am avut,si am luat 2 zile dupa care am facut pauza 1 sapt si jumatate si am mai luat inca 2 zile cate o jumatate de pastila la 12 ore
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa