Pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
iriss27 spune:
Hai ca scriu eu, din cauza de lipsa activitate. Toata casa arata ca naiba, dar pur si simplu mi-e lene. Yvo e la mamaia si eu sunt cu Dav, pe care l-am pus pe jos, pe paturi si e in culmea fericirii.
I-am dat 3/4 mar si vreo 3 lingurte banana, asa ca sunt happy momentan. Trebuie sa fac smacul de legume, sa vedem daca va manca la pranz.
Eu personal, nu am pretentia de la al meu sot sa se scoale noaptea sa stea cu baiatul. Eu cand eram la serviciu, daca nu eram odihnita, eram chiauna si nu puteam sa fac nimic ca lumea. Deci, eu il menajez pe cat pot. Sta ziua, sta cand vine de la serviciu, dar noaptea il las sa se odiheasca.
Eu personal, ce nu imi place mie sa mi se faca, nu fac altuia ... asa ca, il protejez ![]()
Si apropos de sculatul noaptea a lui Dav, suna mama si raspunde Mircea, il intreaba daca s-a mai sculat baiatul, el zice "nuuu, a dormit toata noaptea", eu plina de nervi, zic, s-a sculat de 3 ori ... el mirat, "aaa, da??", deci sunt buna la protejat somnul sotului 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
flo1980 spune:
Hello
Ileanna ai fost tare! (cu armele de la Ciorogarla) 
Iriss ce bine ca cine l-a gasit, a avut inima si la bagat pe sub usa bancii! ![]()
Sotul nu se trezeste noaptea pentru ca nu doarme cu noi, ci in sufragerie.
Cateodata il mai conving sa doarma cu noi, dar David doarme la mijloc, mai sus, intre pernele noastre si nu deranjeaza, dar simte ca e si el si sta numai cu fata la el, il trage de nas, ii baga mana in ochi...
Eee, el zice ca nu poate dormi de teama sa nu dea peste el 
Anka bafta cu dosarul!
Didi nici noi nu avem dinti, sunt in gingie dar nu dau nici un semn sa iasa ![]()
Capri felicitari pentru pa-pa! 
Eu pana acum am hranit/schimbat copii,
urmeaza sa pun la fiert un cartof + ficatel pentru David.
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Aaaaa sa va arat ce am primit pe mess de la o prietena:
Am luat cu copy-paste... (mesaj primit si la randul ei de la o prietena)
"kamiska2004: Laptele care se vinde la cutii este reprocesat de pân#259; la 5-6 ori.”
Am primit ieri un e-mail pe care m-am gândit ca; ar fi bine sa-l postez, sa afle cat mai multa lume:
Stiati ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pana la 5 ori!) în cazul în care nu se vinde înainte de termenul de expirare?
Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou… Când cumperi lapte la cutii, uita-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte
ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5.
Initial am avut tendinta sa ignor acest mail, dar aseara în „Carrefour”, când din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat ca majoritatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6.
Si mai mare mi-a fost uimirea când un lucrator de la raionul
de lactate mi-a confirmat ca acele cifre reprezinta numarul de repasteurizari! "
Om mai manca ceva sanatos in lumea asta???
Eu obisnuiesc sa iau la cutie pentru Alex, caci de la deschidere se poate tine la frigider inca 2 zile.
Editat ca era cu diacritice...
_
dara_d spune:
Buna fetelor stiu ca nu am mai scris de mult dar efectiv nu am avut cand , dar am resuit sa citesc ce s-a scris.
Noi am facut vaccinul de 6 luni avem 71.5 cm si suntem maricele la kg aveam 8700, dupa vaccin nu am avut probleme.
Denisa este ok cu masa in principiu adica dimineata fructe , la pranz legume piure cu pui, seara iaurt alternativ cu cereale date normal cu lingurita.
De vorbit vorbim spunem ma,ma, mam, apoi facem brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr si scuipam un pic.
Este tot alaptata , sper sa mai tina laptele ea papa seara la san si apoi noaptea odata pe la 1 sau 2 apoi dimineata la 5 sau 6 , uneori nu se trezeste peste noapte.
Dinti inca nu avem desi facem 7 luni curand, asteptam.
CAPRIOARA ai toata admiratia mea, mama cum rezisti atata, eu as muri de oboseala. Multumim pt aprecieri , are parul destul de lung dar inca nu de mot.
Ankalaura succes cu actele sa iti vina raspunsul mai repede.
Multa sanatate pt pepenasii bolnaviori.
Iriss spor la treaba .
Tecky ce misto ca ai fost la munte, noi inca nu am lasat-o pe denisa cu nimeni om luam cu noi dar nici nu am plecat deocamdata nicaieri din bucuresti. Am vazut poze frumos sta raluca in valiza , vrea si ea.
Am vazut mai multe poze dar nu nominalizez ca nu am cand, toti pepenasii sunt frumosi.
MADA poate intri sa ne mai spui de fete , misto lisyta mie imi place.
Deja se maraie fata asa ca va las. Am pus poze pt cine vrea sa ne vada.
FLO , DIDI

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
flo1980 spune:
Alexandra Valentina de violeta29 pentru 5 lunitze! 
Luca de map 7 luni
Bogdan Victor de struluta 6 luni 
_
mcoca spune:
Flo, eu nu cred. Eu cred ca mailu' ala face parte din categoria de mailuri "daca nu trimiti mai departe o sa ai 7 ani de ghinioane". Cat costa o sticla de lapte? Cam 80 de centi. Cat costa laptele in sine, hai sa zicem jumatate, deci 40cts. Pai daca il mai si repasteurizeaza de n ori inseamna sa il vanda in pierdere, deci mai bine il arunca din prima. Ca trebuie luat in considerare tranportul, + procesul in sine. Apoi e dificil dpdv al gestiunii, ca laptele e al supermarketului, o data ajuns in raion, ori supermarketul nu are fabrici de pasteurizare. 
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dara_d spune:
Carmenela bafta cu operatia , sutem cu gandul alaturi de voi , o sa fie bine tinem pumnii stransi.Sotul m-a ajutat cu fata de la inceput la baita, la adormit adica a bagat ture cu ea ca altfel nu se culca la fel ca a ta Annababy, o fi fost ceva in ziua cand s-au nacut de nu adorm singure. Dar a mea cand adoarme nu se mai trezeste asa repede.
Va pup pe toate si promit sa mai scriu.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Aaaaa sa va arat ce am primit pe mess de la o prietena: Am luat cu copy-paste... (mesaj primit si la randul ei de la o prietena) "kamiska2004: Laptele care se vinde la cutii este reprocesat de pân#259; la 5-6 ori.” Am primit ieri un e-mail pe care m-am gândit c#259; ar fi bine s#259;-l postez, s#259; afle cât mai mult#259; lume: Stiati c#259; laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pân#259; la 5 ori!) în cazul în care nu se vinde înainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabric#259; si pasteurizat din nou… Când cumperi lapte la cutii, uit#259;-te pe fundul cutiei. Dac#259; vrei s#259; cumperi lapte ne-reprocesat, nu cump#259;ra lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5. Initial am avut tendinta s#259; ignor acest mail, dar asear#259; în „Carrefour”, când din curiozitate m-am uitat pe fundul cutiilor de lapte, am constatat c#259; majoritatea aveau inscriptionate cifrele 2,3,4,5 si chiar 6. Si mai mare mi-a fost uimirea când un lucr#259;tor de la raionul de lactate mi-a confirmat c#259; acele cifre reprezint#259; num#259;rul de repasteuriz#259;ri! " Om mai manca ceva sanatos in lumea asta??? Eu obisnuiesc sa iau la cutie pentru Alex, caci de la deschidere se poate tine la frigider inca 2 zile. _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
Salut
ete raspunsul oficial Tetrapak Romania aici
mami de Sofi
ella81it spune:
Salutare si de la noi!
Sper sa reusesc sa trimit acest mesaj,daca se trezeste Alex nu mai apuc![]()
Noi suntem bine,Alex mananca cu lingurita dar mai greu e cu bautul
Nu stie sa suga la bibe,i-am luat canitza si bea dar nu prea mult.Sper sa-i ajunga laptele meu.
ANNABABY eu ii dau lui ALEX o branzica de la nestle se numeste mio ,e ca branza topita.Am luat si branza de vaca proaspata de la napolact parca dar nu i-a placut si nici aia facut de mine nu ii place.
Sa va spun cum am facut eu o data branzica
am luat lapte la punga l-am lasat sa se prinda si apoi l-am pus pe foc si s-a ridicat branzica la suprafata.Apoi am varsat in tifon si gata branza![]()
Iaurt nu i-am dat inca dar nici nu stiu ce sa cumpar 
Al meu sot ma ajuta la facut baita ,masaj si mai sta si cu Alex cand am eu treaba prin casa.Noapte nici macar nu aude cand se trezescte printu
am noroc ca se trezescte max de 2 ori.Si oricum tati nu are laptic![]()
Am si eu o intrebare...in Italia pediatra mi-a spus ca de la 9 luni pot sa-i dau lapte pasteurizat indoit cu apa si cu 2 ling zahar ptr copii ,voi ce parere aveti?
Peste cand dam la pepenasi?
Nu reusesc sa intru pe picasa
mai incerc vreau sa pun si eu poze cu printu
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex