Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

noapte buna...
cumatra am tras un pic de timp sa vad daca apari... aveam chef de o intepatura

Iaca aici is... Sa vad ce esti in stare...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Miha, eu am fost in august 2007 la Iasi (gravida cu Floris), si ma gandeam ca iti voi gasi urma, dupa mirosul prajiturilor, dar cred ca m-am ratacit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, am observat si eu ca sunt tare hotomani copiii ! Imi aduc aminte si ce facea Iasmina (se prefacea ca vrea apa ca sa se catare pe mobila). Maria se preface ca sare peste marginea canapelei, s-a prins ca ma duc sa o inhat; asa ca acum stau cuminte si ma fac si eu ca nu o vad. Dupa ce aproape trece dincolo, se da jos si rade spre mine de parca ar fi facut o prostioara.

Ah, si de la o vreme lua cate o hartiuta si se ascundea sa o rontaie linistita, asa ca acum o las sa pape cu mine hartia, macar stiu ce face. Nici ea nu se mai ascunde. Bine, tot sunt unele lucruri pe care trebuie sa i le scot din gura, dar uneori am rabdare sa le scoata ea, intinde limba sa le culeg.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
am ajuns si eu intr-un finaal acas'...mi-e un somn....dar am intrat sa vad ce p-aci
am vazut pozele Evei....dulcica tare tare...la fel si bb Matei....inspirate comentarii!
creem...cunosc problema ...asa e si la noi...dar din pacate eu inca nu am gasit formula magica....si ma cam las pagubasa...o sa-i vina si ei foamea odata si-o data....si eu ma plang, ca cine sa ma inteleaga mai bine decat fetele de p-aci...asta e....asteptam sa treaca
cateva zile si eu i-am dat multisanosvit sau cum ii zice...dupa care nu a mai vrut sa inghita siropul asa ca nu i-am mai dat...au urmat 2 saptamani de mancat bine...
si Ana are 9 kg...de la 1 an nu a mai pus nimic!
adinag....wow ...ce frumos e la voi...copii savureaza din plin situatia, asa-i ?sunt 2 frumosi!
andrabell...multumim de articol....e tare urat ceea ce se intampla...si te pune serios pe ganduri!
pussi.. vai da' ce frumuseti !poze super ...2 fete cuminti, fac la olita, harnice nevoie mare....am vazut scaunele de masa..esti multumita de ele? eu ma gandesc la un stokke de fapt dar si asta imi place ff tare...
vasari...bravo Mariei pt. reusitele de azi ! dar ce premiera! bravo si tie...
mai ....din ce in ce mai nazdravani copii astia ai nostri....cat de repede evolueaza!incep deja cu smecheriile....
deci... azi am fost la ctrl...Ana nu mai are nimic...totul e curat si frumos...dar ce m-a cam dat peste cap a fost ca ... dr. a zis ca problema , de obicei, este rezultatul igienei deficitare !...desi la noi cred ca e ca urmare a utilizarii unei creme de fundic vascoasa, total neunsa , gen reviken(argiloasa)...asa ca de acum incolo vom fol doar unguente...vom unge temeinic pe toate laturile sa nu mai permitem lipirea labiilor....
asa ca am ajuns din nou la o intrebare...mustela, clorane,chicco...cat sunt de unse? foloseste cineva?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

gata...am iesit!
we placut tuturor !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Creem,iarta-ma(sa stii ca am si eu nevoie de alergari..);

off,ma bate Sebi la cap sa ii dau PCul;revin..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

sa va zic de mine.....sunt in pioneze... la propriu.....un mic monstrulet....si cel mai tare ma doare sufletul de dorul iasminei pe care nu am vazut-o de joi seara. mie frica sa merg sa o vad sa nu se sperie de mine cum sunt bandajata...operatia a decurs normal, a durat cam o ora, dupa mi-a fost putin rau de la anestezie si pt ca nu pot respira decat pe gura ca am niste mese/tuburi in nas.
va multumesc ac ati intrebat de mine, va pe toate ca imi sunteti tare dragi.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Offf, Lavi, te cred ca ti-e dor tare! Ai dureri mari? Trebuie musai sa ne arati rezultatul, cand se vor retrage urmarile operatiei.

Iasmi cum a reactionat sa nu te vada asa mult?

Ma duc, ca ma cheama copiii la joaca

Am nevoie de ajutorul vostru: daca tot am intarcat, vreau sa ma apuc luni de o dieta. Dar eu pana acum am tinut o singura data (cu succes, ce-i drept, dupa Jasmina) insa s vrea niste pareri. Nu vreau sa ajung slaba-slaba, insa vreo 7-8 kg m-ar face fericita.
Astept pareri si experiente, ca sa-mi intocmesc eu dieta ptr mine.
Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

adina, nu am dureri deloc, decat ca e fff incomod sa nu poti sufla pe nas. ma bucur insa ca acum l-am sunat pe dr si merg diseara sa imi scoata tuburile astea din nas. cat despre rezultate....mai dureaza.... abia dupa 7-10 zile imi da jos atela, bandajul si imi scoate firele si apoi rezultatul final se vede intre 6-12 luni. oricum o sa se vada cat de cat ceva si dupa o sapt....

in legatura cu dieta.....imi pare rau dar eu sunt cea mai nepotrivita persoan ca sa iti dau sfaturi..... eu acum visez la o sunca de casa cu ceapa verde si branza cas.....aaa si cu paine taraneasca...

_

Mergi la inceput