Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis mersi...O sa le masor maine ca e necesar.... Elena avea 9.700 ultima data si Ana 9.050.... Si Elena singura s-a urcat acolo

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

pussi si voi cu sticlele ??

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

da Ana le desfileteaza si le infileteaza... elena era sa se inece cu capacul sambata trecuta

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

ooo doamne .... si raul e disperat cu capacele si dopurile.acum baga tot ce prinde in gura... vrea sa muste si de masa sau orice jucarie prinde ..de la nenorocitii astia de canini

si e asa marait... azi dimineata am mai descoperit si un colt de masea langa caninul care se tot inghesuie sa iasa.. imi e asa mila de el ... gingia de sus e bombardata in ambele parti...

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ellis mersi...O sa le masor maine ca e necesar.... Elena avea 9.700 ultima data si Ana 9.050.... Si Elena singura s-a urcat acolo

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

eee .. agila fata.. ... e super poza cu elena pe raft

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

GABY - vazut poze cu baiat mare, cu winnie si cu mami draguta; am incercat sa le incarc si s-a blocat calc, nici nu prea ma pricep, asa ca o luasem pe incercate.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

creem am vazut ulterior ca e alarma falsa ... nu stiu ce sa iti zic... nici raul nu mai papa cantitati industriale acum... dar eu sunt linistita si cand vad ca ii e foame dar nu papa inca ii dau laptic ziua. Dar eu scap ca ii dau sticla si pace... dar la tine cu tzitzi e mai greu.

A si sa nu uit Cecilia nu mai papa la san.Mergand la scoala si spital in fiecare zi s-a cam invatat cu bibe si nu mai tragea desi lapte era.Asa a mai scazut cantitatea si am inceput sa ma pompez... acum papa si ea cu bibe... si doarme aproape toata noaptea si e mult mai linistita

Poze pitici

Mergi la inceput

noapte buna...
cumatra am tras un pic de timp sa vad daca apari... aveam chef de o intepatura

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Creem, multa rabdare... poate tocmai ca te simte asa vrea numai lapte. Asa era si la noi: cu cat incercam sa raresc mesele, cu atat voia mai des lapte. Voi inainte de asta cum stateati cu mancarea ?

Maria zice "nani" cand vrea lapte (pe undeva s-a facut o confuzie). Cu apa nu merge, daca-i distrag atentia jucandu-ne functioneaza o perioada, apoi o apuca disperarea si imi striga din inima: nani-nani-nani mami ! Partea buna e ca a inceput sa manance binisor. Ne daduse rau peste cap ROR-ul, posibil si maselutele, dar si-a revenit. I-am dat si eu vreo 3 zile fier, apoi am renuntat ca nu stiam din ce cauza nu mananca (era in aceeasi per cu vaccinul).
Poate si la voi e o cauza de-asta. Stiu ca e greu, dar sper sa gasesti solutia. O prietena a reusit sa inceapa diversificarea cu fetita ei abia la 1 an si 3 luni. Pana atunci a respins categoric orice. Vreau sa spun ca nu esti singura in situatia asta...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Astazi am avut o premiera. Eu am stat singura, fara Maria, vreo 6 ore: a luat-o sotul meu in wrap la antrenament. A invatat sa faca genoflexiuni cu ceilalti copii si sa tipe. A si alergat 200 m pe stadion. Nu mi-a simtit lipsa deloc, cand a venit acasa a inspectat tot spatiul, acompaniata de un ton ridicat si mi-a cerut sa o ridic la calculator sa se uite la baby einstein (mai nou stie sa fie foarte explicita !) Nu a deranjat-o cand am luat-o in brate si am pupat-o. Si eu eram atat de emotionata !!

Cami, sper sa te odihnesti ! Sunt extraordinar de draguti copiii tai si-mi pare rau ca nu dorm.

Primul orice

Mergi la inceput

Pussi, cat de frumos se joaca fetele tale si ce s-au schimbat... Sunt tare dulci amandoua !
Adina, v-am admirat si eu inca odata pozele. Mi-e asa un dooor de zapada !! Floris si Jasmin au ceva delicat si jucaus in ei, ma impresioneaza mereu.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ALINA- si a mea "vorbeste" tare cand vrea ceva si acum ne pacaleste sa ne ridicam dupa fotoliu si fuge si se urca ea la calculator, adica: eu eram la bucatarie, ta-su la calc, ea a fugit in bucatarie ca stie ca e urmarita dc se duce acolo, s-a oprit, iar cand a venit ta-su a luat-o la fuga inapoi, s-a cocotat pe fotoliu si radea in hohote, aplauda, era f mandra de ea!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput