Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
ellis mersi...O sa le masor maine ca e necesar.... Elena avea 9.700 ultima data si Ana 9.050.... Si Elena singura s-a urcat acolo
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pussi
da ![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
ooo doamne .... si raul e disperat cu capacele si dopurile.acum baga tot ce prinde in gura... vrea sa muste si de masa sau orice jucarie prinde ..de la nenorocitii astia de canini

si e asa marait... azi dimineata am mai descoperit si un colt de masea langa caninul care se tot inghesuie sa iasa.. imi e asa mila de el

... gingia de sus e bombardata in ambele parti... 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi ellis mersi...O sa le masor maine ca e necesar.... Elena avea 9.700 ultima data si Ana 9.050.... Si Elena singura s-a urcat acolo ![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
eee .. agila fata..
... e super poza cu elena pe raft Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ellis spune:
GABY - vazut poze cu baiat mare, cu winnie si cu mami draguta; am incercat sa le incarc si s-a blocat calc, nici nu prea ma pricep, asa ca o luasem pe incercate.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Ank83 spune:
creem am vazut ulterior ca e alarma falsa
... nu stiu ce sa iti zic... nici raul nu mai papa cantitati industriale acum... dar eu sunt linistita si cand vad ca ii e foame dar nu papa inca ii dau laptic ziua. Dar eu scap ca ii dau sticla si pace... dar la tine cu tzitzi e mai greu.
A si sa nu uit Cecilia nu mai papa la san.Mergand la scoala si spital in fiecare zi s-a cam invatat cu bibe si nu mai tragea desi lapte era.Asa a mai scazut cantitatea si am inceput sa ma pompez... acum papa si ea cu bibe... si doarme aproape toata noaptea si e mult mai linistita ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
noapte buna...
cumatra am tras un pic de timp sa vad daca apari... aveam chef de o intepatura ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Vasari spune:
Creem, multa rabdare... poate tocmai ca te simte asa vrea numai lapte. Asa era si la noi: cu cat incercam sa raresc mesele, cu atat voia mai des lapte. Voi inainte de asta cum stateati cu mancarea ?
Maria zice "nani" cand vrea lapte (pe undeva s-a facut o confuzie). Cu apa nu merge, daca-i distrag atentia jucandu-ne functioneaza o perioada, apoi o apuca disperarea si imi striga din inima: nani-nani-nani mami ! Partea buna e ca a inceput sa manance binisor. Ne daduse rau peste cap ROR-ul, posibil si maselutele, dar si-a revenit. I-am dat si eu vreo 3 zile fier, apoi am renuntat ca nu stiam din ce cauza nu mananca (era in aceeasi per cu vaccinul).
Poate si la voi e o cauza de-asta. Stiu ca e greu, dar sper sa gasesti solutia. O prietena a reusit sa inceapa diversificarea cu fetita ei abia la 1 an si 3 luni. Pana atunci a respins categoric orice. Vreau sa spun ca nu esti singura in situatia asta...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Astazi am avut o premiera. Eu am stat singura, fara Maria, vreo 6 ore: a luat-o sotul meu in wrap la antrenament. A invatat sa faca genoflexiuni cu ceilalti copii si sa tipe. A si alergat 200 m pe stadion. Nu mi-a simtit lipsa deloc, cand a venit acasa a inspectat tot spatiul, acompaniata de un ton ridicat si mi-a cerut sa o ridic la calculator sa se uite la baby einstein (mai nou stie sa fie foarte explicita !) Nu a deranjat-o cand am luat-o in brate si am pupat-o.
Si eu eram atat de emotionata !!
Cami, sper sa te odihnesti ! Sunt extraordinar de draguti copiii tai si-mi pare rau ca nu dorm. 
Primul orice
Vasari spune:
Pussi, cat de frumos se joaca fetele tale si ce s-au schimbat... Sunt tare dulci amandoua !
Adina, v-am admirat si eu inca odata pozele. Mi-e asa un dooor de zapada !! Floris si Jasmin au ceva delicat si jucaus in ei, ma impresioneaza mereu. 
Primul orice
ellis spune:
ALINA- si a mea "vorbeste" tare cand vrea ceva si acum ne pacaleste sa ne ridicam dupa fotoliu si fuge si se urca ea la calculator, adica: eu eram la bucatarie, ta-su la calc, ea a fugit in bucatarie ca stie ca e urmarita dc se duce acolo, s-a oprit, iar cand a venit ta-su a luat-o la fuga inapoi, s-a cocotat pe fotoliu si radea in hohote, aplauda, era f mandra de ea!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE