Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MIHA - cum trebuie sa iasa blatul la brownie, al meu nu e pufos, e mai tare, usor crocant..sau am gresit ceva? |
N-ai gresit cu nimic...asa trebuie sa fie...Dar se mai inmoaie,asta daca rezista...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
creem spune:
Mihuta ai dreptate! La un moment dat sugea si Sofi mai rar..cred ca eram eu mai relaxata si nu ma gandeam la intarcat
De cand vreau s-o intarc vrea numai tzatza....iar noaptea suge de atat e multe ori ca abia reuesc sa atipesc. De trei zile alaptez exclusiv
, pentru ca nu vrea nimic altceva chiar daca am plecat de acasa
.
Nu stiu cum o s-o scot la capat!
Acum merg la somn....poate prind juma de ora![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
pussi spune:
of, va vad cu atatea probleme
Eu n-am facut analizele de sange, Tustele sunt vioaie, au tonus bun. Cu mancarea am probleme cu Ana... dar functioneaza principiul"nu primesti nimic pana la urmatoarea masa"
Cu Ca, ale mele nu beau lapte, manca max. 150 ml. cu cereale integrale dimineata, si lactate cat incape. Citisem cand eram gravida un articol, tot l-am cautat, ca pt. un copil peste 1 an e suficient 210 ml de lapte zilnic(se referea inclusiv la doza de pe cutiile de lapte) + o masa de lactate. Cele mai bogate in calciu sunt untul si cascavalul, iar 28 gr. branza e echivalentul a 112 ml Lapte. Asa ca eu ma invart in jurul a 3 mese cu lapte si lactate pe zi.
creem nu stiu ce sa-ti zic ... ma sperie partea cu greutatea la voi.
ellis nici alor mele nu le plac merele... dar coapte cu biscuiti si branza mancam...
merg si eu la nani
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adinag Eu suc de fructe oricum nu fac decat ra, sa zic intr-o duminica dimineata, ca si pentru noi. Eu stiam ca apa-i sfanta si in rest sa manance fructele in natura, cum sunt ele. sau ca piure, cu tot cu fruct in ele, da rnu doar sucul. ]:)] |
asa stiu si eu...

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
pussi spune:
| citat din mesajul lui Ank83 pussi si voi cu sticlele ?? Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
da

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
de la BB nu are nimeni vesti?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Cati esti graviduta? Mie mi-a scapat asta, off, daca ma tine Eva mult pe regimul asta de ne/somn..... adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
creem si eu am scapat vestea mare

Offf atunci e tare nasol cu somnul.. eu am avut noroc ca raul avea 6-7 luni la inceput de sarcina si dormea ca ursul cate 2-3 somnicuri ziua

Ank
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Poate doar cu cumatru'... Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
daca eu sunt cumatra... cumatrul e sotul??????

Ank
Raul
17.10.2007 si
ellis spune:
CATI - imi pare rau de asa problema...dupa ce ca si asa nu manca pitica...
MIHA - nu stiu daca apuc sa mai gust si cand se inmoaie, oricum a fost inceputul, mai bag o tava pt fetele de la serv...sa le mituiesc![]()
PUSSI - mere nici coapte, placinta, tort - doar 1-2 varfuri de lingurita! ce frumoase sunt tustele, iar Elena are parul mai mare ca Ana..si au ochisori asa frumosi si expresivi! cate kg au si inaltime...ca imi par mai rotunde ca a mea?!
ce tare e!
ADINA - copii suberbi, zapada mare, peisaj de basm;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE