Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

da Vali,m-am trezit la 4, am mai strans de prin casa,rufele de pe franghie, apoi am plecat la serviciu.La 16:00 l-am luat pe Sebi de la gradinita,apoi am refacut formatie completa..

_
Asa,deci, ca sa te duci la Miha,poti iesi din Bucuresti prin Colentina; iei o gustarica la Ellis ,sa te tina pana la Iasi

Intrebare-intrebatoare:cum ii conving sa mearga in dormitor?!?!?
(in conditiile in care si-au imprastiat din nou jucariile prin sufragerie,au intins si un puzzle de podea- distractie mare,nu gluma....).Sotul deja a inchinat steagul, trebuie sa ma "lupt" singura cu doi "capcauni"
Am un somn cum aveam noptile din sesiune..as dormi, dar nu am voie

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Cami, nu stiu cum e cu 2 nazdravani, dar iti spun ce fac eu cand nu mai razbesc: sting lumin, ma bag in pat si ma fac ca dorm...vine, ma striga, ma trage de nas...o iau in pat, isi ia "prietena' in brate (adica tzitzi) si, de voie, de nevoie, adoarme...dar ea e una singura...si e mica...Oricum, somn usor,sper sa te odihnesti

Mergi la inceput

Astazi a fost sarbatoare ortodoxa mare Sf. Vasile, Grigorie si Ioan Gura de Aur.
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele acestor sfinti!

Mergi la inceput

Multumesc Vali.Cu Stefania mai prididesc,dar cu Sebastian nu;isi aprinde singur lumina, mai si striga dupa mine de trezim tot blocul..

Maine trebuie sa iau cadouri pentru doi copilasi,fetita de 5 ani si baietel de 6. Nu am idee,de fapt stiu ce le place,dar sper sa nu le iau dubluri ;oricum,le iau si cate o carte langa,la haine nu ma bag ca sunt bine mai bine dezvoltati (mai inalti) decat varsta lor...Vreau sa le iau si ceva care sa le placa,personaje din filmul animat preferat ar fi fost cel mai potrivite (ea Micii Ponei,el Cars si nu stiu ce dinozauri..)..dar daca au primit aceleasi personaje de sarbatorile care au trecut ? trebuia sa le cer "a wish list", cu ce nu au din gama
Grea alegere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetele, eu va pup...somnic usor...ma bag sa citesc langa piticanie! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Bunaaa!
Creem, cate saptamani de sarcina ai? probabil ca esti f. obosita si de asta nu mai poti.Ai pe cineva care te-ar putea ajuta si in cursul saptamanii, inafara de sot?

Cati esti graviduta? Mie mi-a scapat asta, off, daca ma tine Eva mult pe regimul asta de ne/somn.....

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

NUUUUU...nu sunt gravida...nu-s de unde a tras Cami concluzia asta

Andra, ma intrebai de kg..Sofia are 8,5 kg de la 1 an si n-a mai luat nimic.
Ellis nu ii dau oncomitent toate alea, i-am dat Fe si Ca 10 zile, iar acum multisanotol....dar cred ca o sa fac o pauza cateva zile sa vad ce se intampla.
Gaby multumesc de sustinere, eti o scumpa!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Adra,eu asa stiam, sper sa nu fac vreo gafa si sa ma insele memoria (Ecateriana,daca nu, te las sa ma alergi- de parca asta ti-ar lipsi,nu ? )

Sa stii ca te-alerg esti o scumpa, dar nu sunt gravida...dar ma simt ca o balena la cat sunt de grasa.

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Buna seara!

Incep cu strigarea Laviniei: Laviiii, unde esti? Ne mai tii mult in suspans?

Cati, eu cred ca problema, de fapt, este ca isi strica foamea cu tzitzi...eu incerc sa raresc alaptatul ziua, sa mai manance, o mai pacalesc cu joaca...dar cand trebuie sa doarma,ma dezbraca si cere. In schimb, inaintea orelor de masa o tin ocupata, cantam, dansam,ne jucam, citim...si apoi papam. Oricum mananca mult mai putin decat copilasii care nu mai sunt alaptati.Deocamdata eu nu am apelat la suplimente,pt. ca doctorul a zis ca el nu vede sa fie nevoie, la cum se prezinta copilul. Iti doresc multa putere si rabdare
Chiar, are dreptate Cami, esti gravi? Ca parca nu stiam

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Vali, ai dreptate cu stricatul poftei de mancare....cu tzatza, dar de cteva zile nu mananca nimic nimic i cand i se face foame urla dupa tzatza. Am fot plecata in seara asta la un curs 5 ore i n-a pus gura decat pe apa. Maine tre sa stau si mai mult...cat o a rabde oare de foame?
Tu te-ai gandit cam pe cand o s-o intarci? sincer...mie mi se pare mult mai greu decat credeam....daca stiam o intarcam mai de mica

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Off...am intrat si eu la spartul targului, cand s-a dus lumea la culcare! Somnic pufos tuturor!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Cati, e greu si cu intarcatul. Mai usor e la cei care nu au fost niciodata prea mari fani (cica exista si copii asa) , la voi cred ca trebuie sa ai nervi tari si sa iti acorzi cateva luni pentru a o intarca treptat.

Stiu ca ai mai incercat la un moment dat sa ii dai supliment si nu a vrut, oricum iti urez succes indiferent ce vei alege.

Eu tot astept sa vad cand incepe si Sophia sa ceara mai rar, ca mie mi se pare ca cere mai des, nici nu ii mai pot distrage atentia cu jucarii, ca ea oricum vrea sa suga cu cel putin 2 jucarii in brate...

mami de Sophia

Mergi la inceput