Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

CAMI - eu stiu de banane, am vazut la tv, au filmat in depozite, Alessia papa maxim o juma de banana, poate de 3-4 ori pe sapt, nu-i plac in mod deosebit, iar merele deloc.

MIHA - cum trebuie sa iasa blatul la brownie, al meu nu e pufos, e mai tare, usor crocant..sau am gresit ceva?

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

ca si consistenta seamana cu turta dulce, nu stiu ce comparatie sa fac, dar e beeestiala!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna seara!

Incep cu strigarea Laviniei: Laviiii, unde esti? Ne mai tii mult in suspans?

Cati, eu cred ca problema, de fapt, este ca isi strica foamea cu tzitzi...eu incerc sa raresc alaptatul ziua, sa mai manance, o mai pacalesc cu joaca...dar cand trebuie sa doarma,ma dezbraca si cere. In schimb, inaintea orelor de masa o tin ocupata, cantam, dansam,ne jucam, citim...si apoi papam. Oricum mananca mult mai putin decat copilasii care nu mai sunt alaptati.Deocamdata eu nu am apelat la suplimente,pt. ca doctorul a zis ca el nu vede sa fie nevoie, la cum se prezinta copilul. Iti doresc multa putere si rabdare
Chiar, are dreptate Cami, esti gravi? Ca parca nu stiam

Adra, si eu m-am gandit mult la produsele bio, am si incercat cateva, dar nu stiu cata siguranta putem avea ca sunt chiar 100% naturale.Si costa si f. mult....din pacate.Asa ca vara asta ma voi apuca de "gradinarit" si sper sa pot produce ceva in gradina mea de la tara,macar cat sa-i asigur fetitei o alimentatie mai sanatoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

gata,le- sarit somnul..pana acum 20 minute erau f. obositi si maraiti..
acum i s-a pus pata lui Sebastian ca vrea cereale cu lapte,a sarit din pat si Stefania si mananca biscuiti..Sebastian isi muta locul,ea se tine dupa el..el se supara ca se tine scai de el ,circ...este topita dupa el....

Miha,am si eu o verisoara in Iasi,a facut facultatea,s-a angajat la o banca si a ramas acolo.A pierdut o sarcina anul trecut.
Eu am fost de doua ori pe acolo, in excursie cand eram mici-mici (tin minte si acum cum vizitam Palatul Culturii ) si acum vreo 5 ani..Din pacate,ultima data in mare graba,nu am vazut decat gara (era in reconstructie) si drumul pana la "Marea Unitate" ..Daca mai trec pe acolo, nu te ratez

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Miha, poate la vara dam o fuga pe la Iasi...am uitat sa va zic: astept un nepotel!!!!! Cumnata mea e gravi si sper sa fie fetita, sa aiba Andra o verisoara macar,daca surioara mai intarzie...

Sper sa o conving sa intre si ea pe forum, ar fi colega de odisee cu Roxxy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Vali,am inceput sa am indoieli ; numai eu am "visat"? gata, ma duc la culcare, imi ajunge de azi-dimineata de pe la 4:00

Va pupam si va dorim un weekend linistit si placut!

Mergi la inceput

Ellis, faci si dulciuri,langa pizza? Unde zici ca stai? Ca daca tot le faci, poate sunt prea multe, si sa nu ramana...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Vali,am inceput sa am indoieli ; numai eu am "visat"? gata, ma duc la culcare, imi ajunge de azi-dimineata de pe la 4:00

Va pupam si va dorim un weekend linistit si placut!

Cami, nu stiu, numai Cati poate confirma...mai ales ca eu am lipsit ceva timp...Ooofff....de la 4? Eu la 3 abia am adormit...si m-a trezit la 7.30...dar am avut eu insomnii de data asta, nu e vina ei...ea doarme de la 7.30, max. 8 in fiecare seara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Ellis, faci si dulciuri,langa pizza? Unde zici ca stai? Ca daca tot le faci, poate sunt prea multe, si sa nu ramana...

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

al meu sot a gustat din praji si a zis ca tava asta e a lui...mai fac maine una...vii?..in Doamna Ghica..
pizza s-a amanat pe duminica, in seara asta ciorbita de pui si orez prajit

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

al meu sot a gustat din praji si a zis ca tava asta e a lui...mai fac maine una...vii?..in Doamna Ghica..
pizza s-a amanat pe duminica, in seara asta ciorbita de pui si orez prajit

MAMI IN BUCATARIE

Il invidiez pe sotul tau...

Maine vreau sa fac tort de mere...as vrea sa fac mai multe dulciuri, dar dupa aia le mananc

Oricum, multumim de invitatie

Mergi la inceput