Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
adina ce frumoase poze ai pus!! si ingerasii tau imbujorati sunt superbi!!!
pusi am vazut si printesele tale. sunt doua comori....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
popbianca spune:

bb,wow...ai facut-o ! ma bucur sa aud ca totul e in regula....ca totul a decurs normal...ca esti bine....
si
pt. o refacere rapida rapida....
copila caraie....vrea sa-mi arate ceva....apoi ma pun sa o imbrac....vine si ea la cafea (in oras ) cu noi.....
o zi buna s-aveti !!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adinag spune:
Lavi, multumim ![]()
Bine macar ca nu ai dureri. SI eu asa auzisem la un reportaj la tv, ca dureaza luni pana se vede rezultatul final. De cand te gandeai in mod serios sa corectezi nasul?
Ah, nici nu ma asteptam sa vii tu cu diete. Cu toate, cand ai luat pastilele alea, mancai si tu putintel, nu?
mariussimiuc spune:
Helau! 
Adina,poate vrei de la mine o dieta? 
Cred ca pe vremea cand ai venit tu in Iasi nu ne "cunosteam",dar nu e niciodata timpul pierdut. Daca mai ajungi vreodata,neaparat trebuie sa ne vedem.
Si Robert cu Jasmina.
Eu as veni si maine la voi la o tura de sanius.
E foarte frumos acolo la voi.
Bianca,tu folosesti unguent la fiecare schimbare de scutec? Ma bucur ca Ana e mai bine. 
Lavinia,ai comis-o pana la urma. Felicitari!
Abia asteptam sa vedem rezultatul. 
Pussi, pupici la Tuste. 
Ecaterina,imi pare rau ca aveti asa mari probleme cu mancarea.E posibil sa fie si din cauza vitaminelor.La Robert era la fel,aveau efect invers.
Asa ca am renuntat sa-i mai dau. Amirei nu i-am dat deloc.Doar calciul de care ziceam si Bonisan,care cica creste pofta de mancare. ![]()
Operatiunea intarcat a inceput si la noi,tot datorita ne-mancarii si tzatzalitului non stop. I-am scos supturile din timpul zile,pe toate o data.
Pur si simplu am hotarat,de maine gata si gata a fost. Am vorbit cu ea i-am spus ca nu mai este,ca va primi mai tarziu (seara la culcare) am tinut-o in brate,am leganat-o...Si a inteles.
Mai vine uneori si-mi ridica tricoul si se itzeste si rade la tzatza,dar atat. O sa vedem cum va fi la intarcatul definitiv. 
Eu cred ca totul tine doar de noi,de cum gestinam totul si de cat suntem de pregatite pentru acest proces.
Va doresc multa bafta. 
Alina,felicitari Mariei pentru genoflexiuni. 
Is prin zona...
Mai vin...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Tocmai am vazut niste poze cu Sofia. 
Mihuta...ce "ordine" e si la voi in bucatarie...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Lavi, multumim Bine macar ca nu ai dureri. SI eu asa auzisem la un reportaj la tv, ca dureaza luni pana se vede rezultatul final. De cand te gandeai in mod serios sa corectezi nasul? |
de cand eram pustoaica,...
| citat din mesajul lui adinag Ah, nici nu ma asteptam sa vii tu cu diete. Cu toate, cand ai luat pastilele alea, mancai si tu putintel, nu? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
da si mancam si sanatos, fara cola, hamburger, pizza, etc...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
pussi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
eee .. agila fata.. ... e super poza cu elena pe raft Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
se catara peste tot! stau cu ochii pe ea ca pe butelie!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui Vasari Astazi am avut o premiera. Eu am stat singura, fara Maria, vreo 6 ore: a luat-o sotul meu in wrap la antrenament. A invatat sa faca genoflexiuni cu ceilalti copii si sa tipe. A si alergat 200 m pe stadion. Nu mi-a simtit lipsa deloc, cand a venit acasa a inspectat tot spatiul, acompaniata de un ton ridicat si mi-a cerut sa o ridic la calculator sa se uite la baby einstein (mai nou stie sa fie foarte explicita !) Nu a deranjat-o cand am luat-o in brate si am pupat-o. Si eu eram atat de emotionata !!Cami, sper sa te odihnesti ! Sunt extraordinar de draguti copiii tai si-mi pare rau ca nu dorm. ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
si ale mele stau amandoua singure fara mine, n-au probleme, nu fac mare circ cand apar, asa cum fac cand vine tati. Dar daca la ora de nani nu sunt prezenta incepe circul urat, cu tavaleli pe jos si altele.
cat o lasi sa se uite la baby einstein? eu doar un filmulet pe zi. Fera Tv... doar daca in wk se uitat tati in bucatarie si sunt si ele prin zona.
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui ellis ALINA- si a mea "vorbeste" tare cand vrea ceva si acum ne pacaleste sa ne ridicam dupa fotoliu si fuge si se urca ea la calculator, adica: eu eram la bucatarie, ta-su la calc, ea a fugit in bucatarie ca stie ca e urmarita dc se duce acolo, s-a oprit, iar cand a venit ta-su a luat-o la fuga inapoi, s-a cocotat pe fotoliu si radea in hohote, aplauda, era f mandra de ea! ![]() Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
tare faza
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui popbianca buna seara! pussi.. vai da' ce frumuseti !poze super ...2 fete cuminti, fac la olita, harnice nevoie mare....am vazut scaunele de masa..esti multumita de ele? eu ma gandesc la un stokke de fapt dar si asta imi place ff tare... mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
olita la Ana e de decor
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!

17.10.2007 si
Si eu eram atat de emotionata !!