Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 11
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi sa va zic de mine.....sunt in pioneze... va multumesc ac ati intrebat de mine, va ![]() pe toate ca imi sunteti tare dragi.![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
bine ca esti bine! totul trece!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
creem scuze ca ma bag iar, dar nu crezi ca asta e forma ie de protest ca tu pleci de acasa?
miha si noi va pupacim!
gata, va las...
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
buna ziua.
incep prin a spune, MIHA, e fff buna praji..acum e mai moale blatul, am mancat muuult; insa as incerca data viitoare mai multa creme ca e delicioasa!
eu am fost sa imi fac
...
BIANCA - las-o mai, incolo de doctora, cum rezultatul igienei deficitare? tu ai citit despre ea? e urmare a lipsei unui hormon si se trateaza hormonal, recidiveaza la cremele obisnuite, dupa 10 anisori cica nu se mai formeaza...tanti dr sa mai citeasca...eu pt fii-mea o schimbam de pampers inainte de fiecare masa, cu spalat, nu servetele ca o irita, si o dadeam/dau cu crema bepanten.
BB - sa fii sanatoasa, hai, curaj, ca te fac frumoasa...intr-o luna!
ADINA - ce grupa sangvina ai?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
slaba miscare pe aici......![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Roxxy80 spune:
BB, te felicit pt curajul de a face o astfel de operatie, desi, sincer, chiar nu aveai nevoie de vreo operatie pt ca esti foarte frumoasa.
Eu mi-as dori f mult sa-mi fac o operatie de ridicare a sanilor (a nu se intelege silicoane) dupa bb2, dar nu avem bani, asa ca probabil va trebui sa ma accept asa cu sanii lasati
.
Eu sunt f f racita si am o stare super naspa. Matei tuseste si el putin de azi-noapte. Chiar nu stiu cum am reusit sa racesc in halul asta.
Luni merg la ginecolog. Sunt in 7 saptamani si de abia astept sa-i aud inimioara lui bb.
Fetelor, vroiam sa va spun ca sunt momente cand ma simt tare vinovata de bb2. Simt ca nu-i acord aceeasi atentie pe care i-o acordam lui Matei cand era in burtica. E adevarat ca trec si printr-o perioada mai grea cu Matei ca nu mananca (stau si cate o ora cu el la masa ca sa manance jumatate de castronel), e marait. Greu cu maselutele astea
. Cred ca daca mai aveam si greturi sau ameteli era vai de capul meu.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+
bb_yasmi spune:
roxxy, esti draguta, dar nu eram eu impacata psihic cu infatisoarea mea si chiar daca voi sunteti dragute si spuneti ca nu era cazul de operatie.....sa fim seriosi...
si eu am zis ca mi-as mai face o ridicare de sani si o liposuctie dupa bb2 (daca va fi sa fie) dar acum cu operatia asta m-am mai linistit.....pt sani exista sutiene...
sport....la fel si pe burtik dar nasu' chiar era "la vedere"...
oricum in urmatorii ani sigur nu imi mai trebuie nimik...

roxxy, mie mi se pare normala starea de vinovatie prin care treci fata de bb2, toate mamicile de bb2 cu care am vb simteau la fel,nu mai e chiar acelasi entuziasm ca si la primul copil, iar dupa ce se naste bb2 cred ca starea de vinovatie trece fata de bb1. poate acum esti si mai sensibila ca esti gravi!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
ellis spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Chiar nu stiu cum am reusit sa racesc in halul asta. Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+ |
eeeeiiii, nu stii?! cine statea vineri in ploaie si inghetase?

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
BB, exista sutiene, dar eu am ajuns la cupa E si F...si continua sa creasca, indiferent ca ma ingras sau slabesc...pana la ce varsta cresc astea? ...iar cu sport nu se face nimic...si eu imi doresc o mamoplastie...dupa bb2
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
bb_yasmi spune:
ellis eu pana nu e iasmi mare nu imi mai doresc nimic......ma uit pe geam cum se plimba cu buni pe afara si eu......nu pot sa ma joc cu ea...offff sper sa treaca zilele mai repede!!! oare se sperie sau ramane marcata daca ma vede asa bandajata???
_
Roxxy80 spune:

| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy, esti draguta, dar nu eram eu impacata psihic cu infatisoarea mea si chiar daca voi sunteti dragute si spuneti ca nu era cazul de operatie.....sa fim seriosi... ![]() ![]() roxxy, mie mi se pare normala starea de vinovatie prin care treci fata de bb2, toate mamicile de bb2 cu care am vb simteau la fel,nu mai e chiar acelasi entuziasm ca si la primul copil, iar dupa ce se naste bb2 cred ca starea de vinovatie trece fata de bb1. poate acum esti si mai sensibila ca esti gravi!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
6+