noi,sagetatoarele (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

buna,dragaica, multam de primire, sa speram ca DD aude si rugile noastre!!!! fetelor, azi mi-am cam facut de cap, dar intru putin in bucatarie, pt ca treb un felul 2.deh.....dragostea de prin stomac..... si ma doare asa de rau capul......trece....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

salutari la toate,bun venit gallicienei!abia acum reusesc sa va citesc...va urez o noapte buna si o zi minunata miine!

alison,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Brrr, la ce ore intri Alison ... da` mi-aduc aminte de perioada de gravidenie cand bantuiam si eu, si-mi spuneati sa profit si sa dorm si eu nimic...ce vremuri....memories...

Drept pt care, dau eu azi si ciocolata de casa... nu s-a intarit grozav, deci o s-o mancati cu linguritza

Galliciana, bun venit! Regula casei (nu e regula da` asa-mi place mie sa zic noilor veniti), mai multe despre tine.

Claudia, spor la trebi, ca vad ca ai la ce!

Eladea, si-aci e la fel, ieri a fost sor`mea de la Cj, a venit in haina de primavara, a inghetat bocna, se simte c-a nins mai sus.

Nico, e rost de schimbat capitol, ce mai fac strumfii?

Dragaica, mai poti scumpo cu banca aia? Mama lui de job stresant, si voua va tb relach de fapt pt alte activitati...

Pusici si-o zi nemaipomenita!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ieri am fost in Bucuresti, am ajuns seara foarte obosita. Am citit putin aseara dar era prea complicat atunci sa schimb capitolul.
Galliciana ca sa te trec in listuta imi trebuie data nasterii. Sper sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede si sa ne anunti ca au aparut cele doua liniute.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Avem capitol nou aici

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput