noi,sagetatoarele (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Vin si eu cu o cafea tarzie sau capucino sau latte :

va servesc cu ceve de ziua baietzelului meu :aperitiv,torta o dau mai tarziu,fug la treburi,va din zbor.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Claudia cand ai timp poate ne pui si reteta. Arata super.
La multi ani pustiului

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Frohe Geburtstag si multa-multa sanatate printzisorului! (nu te speria, habar n-am de germana, m-a ajutat soatza )

Imi merge netu ca tranta.... balesc in asteptarea pozei cu aperitivul, da` nu se deschide nicicum.

Nici noi nu prea mai iesim in trei, decat la cumparaturi, unde nu e relash. Am profitat de ziua de duminica cand ne-am plimbat si i-am spus soatzei ce bine-mi prinde cand sta si el cu zibe, si ca sunt cea mai fericita cand ii vad impreuna, si .... (am inceput deci cu lauda prima data ), ca, eu, dupa mintea mea, asa cred, ca din clipa in care a venit zibe, nu mai e cazul sa fim egoisti, mai ales acum cand e total dependenta de noi, si ca ea e number 1 in the familly, si apoi noi...na, si nu mai stiu, o intreaga `teorie`, cu toate c-am incercat pe tot posibilul sa nu sune a cicaleala sau plangere, de genul `cat de greu mi-e mie si usor tie`.... Result: aseara a venit mai devreme la somn, in pauza dintre cursuri, azi, a adormit-o el, aseara tot el.... , sa-i tina DD naravul!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

claudia,la multi ani uriasului,sa fii mereu mindra de el!dar ce aperitiv frumos,felicitari!asteptam reteta!
anca,umbli cu invaluiri?sa dea domul sa tie naravul nou cit lumea!
nico,spor la treburi!

la toata lumea,ca ,mede,poate vine primavera!

alison,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

buna, dragele mele, inca odata!
sa va traiasca micutii, si multumim pt tratatie!!
sunt sagetator cu ascendent in leu, si, in ultima vreme functioneaza mai mult ascendentul, nu stiu daca si la voi, desi sunt f mandra de zodie!
ce sa va spun, am 40, fara copii, deocamdata, sper sa apara macar un junior....speranta moare ultima! vin de la doctor, sunt putin suparata, dar promit sa revin cu vesti!
ma duc sa strang putin pe aici, si sa fac o salatica!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Fetelor mersi de urari,va dau si o praji,fetelor reteta la rulada aia o gasiti pe gourmandine,de pe site-ul ala am luat-o .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

maaaaaaaaaaaaaama, claudia, ne*ai terminat cu prajitura asta!!!!
o zi buna va doresc!!! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

nico, te inteleg ce zici...stiu ca nu e bine s alasi timpul sa treaca fara sa ai mici bucurii ale vietii,cat de des posibil, alaturi de cei dragi, evident...fie ele o plimbare prin parc, o prajiturica sau un film, o iarba verde sau mai stiu eu ce...doar ca, din apcate, uitam de mute ori ca exista si asa ceva...timpul ne preseaza...viata si agitatia in care traim isi spun cuvantul...offfff...

claudiaaaaaaa!!!! nu ma face ca vin pana la tine, auzi????????? pai tu cu de-astea vii la o ???? ia baga niste poze de la petrecere mai bine...

anco...punct ochit, punct lovit...bravo! daca si tine...te-ai scos...

galliciana, hai ca paote DD va ajuta si o sa ti se indeplineasca dorinta!

O zi minunata tuturor! de dimineata la noi era alb pe jos...adica zapada...nu stiu cat mai tine vremea asta dar io una M-AM SATURAAAAAAAT!!!!!!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 6+

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Pai na fost fetelor nici un party ieri,numai in familie,azi am dus la gradi praji,painici si suc,si vineri se anunta party de party cu kinder apoi sambata vine niste pritenii nostrii la chef de chef ,vai de steaua mea cat am de lucru .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, ce mai afceti? Mama ce vreme am avut ieri, imi venea sa plec de la munca si sa ma duc la plimbare prin parc.
Galliciana bun venit in grupul nostru si eu sunt tot aspiranta, cine stie poate in curand o sa ne mutam la odisee......ai dreptate, speranta moare ultima
Anca eu tot admir pozele bebelinei
Nma mamaaaa.....ce batrana esti, sper sa arat si eu ca tine la "batranete"
Alison , Eladeea

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput