Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Iulia habar nu am. Nici nu am permis. Sotul are. Oricum nu stiu daca as fi in stare sa trag.Are gloante de alea primul sperie, al doilea scoate gaz, al treilea e de cauciuc in fine e complicat. Mai mult pentru linistea mea sufleteasca e. Acuma sincera sa fiu am scapat de problemele legate de dormitul singura etc la un moment dat. Eram insa acum vreo 9 ani in Militari unde stateam la parter.FAra probleme dormeam cu geamul deschis, aveam plasa de tzantzari. Intr-o noapte m-am trezit asa buimaca si m-am infipt sa inchid geamul, era ca la o comanda, intr-o stare de semiconstienta, ma impingea ceva sa fac asta. Si cand am vrut sa inchid m-am lovit de un obstacol. Am deschis un pic a disparut obstacolul si am inchis geamul.M-am culcat la loc. La 8 m-am trezit tremurand. Initial am crezut ca a fost un animal. Dar daca inchizi geamul pe laba unui animal urla pe cand nu s-a auzit nimic. Plasa era rupta. Dupa aia evident ca am avut probleme. Am si acum, desi stau la etajul 2. Dar am vazut prea multe filme si cred ca se poate intra daca coboara de pe acoperis. Nu ca ar avea de ce sa faca cineva asa ceva, nu am bani in casa nu am valori. Dar capul....

mami de Edvin Sebastian

mi s-a facut pielea gaina .. brrrr.

bine ca stau la 8. zici ca n-ai valori sau ceva de furat in casa..dar hotul nu stie asta, si daca doamne fereste te trezesti in timp ce el umbla, cine stie ce se poate intampla. ce naspa....

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainigriv

si de la noi,cu putina zapada!!!

Daaa,Miss,nici eu nu as fi stiut daca nu aveam sarbatorite pe sora,nasa si fina mea.Oricum,zi frumoasa si linistita

Interesant, fetelor,ce scrieti despre puiuti,ca nu vor sa stea singurei...e"boala"generala...pe masura ce cresc e mai grav,daca nu-i lasam usor,usor,asa cum spunea Miss,macar cate 5-10 minute singurei.Problema la noi e ca nu trebuie sa ma vada/sa ma auda,caraie imediat.Altfel nu are nici o problema,se joaca si cand ma duc la ea sa vad ce face,se bucura ca si cand as fi surprins-o la prostii.Bine...noi cand stam cumintele,e clar ca operam ceva.Mai nou cand se trezeste dimineata,nu plange si"pleaca" la plimbare prin pat,sa-si atinga diverse scopuri...

Cleo,si noi am scazut cantitatea de papica (legume),de cand cu carnea,deci cred ca e mai satioasa.Insa am pacalit-o,la fiecare lingurita am atins puireul ei de macarea noastra.De ex.intr-o zi ne-am batut pe pilaf,se bateau turcii la gura noastra,nici nu mai stia fata ca manaca piureul de legume,ca aveam farfuria mea cu pilaf in fata,Si tot asa,scapand si cate un bob de orez,am papat tot,plus ca am descoperit ca putem manca si mai neblendurit.Asa ca ieri am incercat o galusca din supa,miam,miam!!!Pai daca avea si putina sare...!!!

A propos de sare,totusi nu o fi periculos ca la un an sa-i trecem pe mancare sodica dupa ce tot timpul au papat fara sare?Apoi noi transpiram la greu,deci ma gandesc,mai pierde din saruri si ce ia ea din legume,cam putin...asa ca am sa"introduc"f.f.f.f putin si sarea,ca si zaharul,de care nu ne-am atins pana acum.

de duminica placuta,ca de conspect nu sunt in stare,l-as incepe si nu l-as termina,plus ca eu sunt inca varza de la viroza asta.Maria mai vioaiede la gandurile voaste bune.

La multi ani puiutilor sarbatoriti astazi!!!

despre sare, dupa 1 an poti sa incepi sa ii bagi. Intradevar, corpul uman are nevoie de sare, dar nu uita ca ii dai lapte praf, un aliment complet, care ii acopera necesitatea de saruri. Ba mai multe decat credem noi. Cand m-am apucat sa cetesc lista lunga de pe cutia de Nan... am zis ca nu se mia termina.

Iulia, la mine s-a vazut o ameliorare din prima zi de crema cortizonica. La schema ta, zic cam din 10-11 zile, cand incepi si cu crema aia Rxxxcort.
despre fifi tau, zic ca nu tre sa te alarmezi ca inca nu face multe. Adica poti zice pediatrei, dar nu uita, ca e mai grasutsa, si prima data se ridica slabaturile. Adica fundu lor e mai usor de ridicat. Sau e un cumul de factori: ca sunt prea agitati- nici nu se ingrasa.

brr, socrate, ce experientsa. Ideea de casa - se suprapune in sufletul nostru cu incredere, cu linishte, cu locul tau, privat, nederanjat de nimeni. Acu, daca iti violeaza cineva intimitatea si nici acasa nu te simti in siguranta...unde sa te mai simti??

am fo in cora si am intrat la Okaidi. Nu mi-au placut culorile de fifi [:-(]

edit: helllpp!! adica cu rosu: HEEELP.
am luat din cora o haina. Si a uitat sa ne scoata sigurantsa aia antifurt. Pe bune ca am platit-o!!!!am bonu pastrat... acu, cum o scot?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

are 38.4 in fundulet ce fac? am uitat tot ce am citit.

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Cleo,nu bem lapte praf...ca nu stim sa bem cu bibe si cred ca m-ar apuca disperarea cu lingurita,apoi nici nu am incercat,dar cred ca nu vrea sa puna gura pe el.In afara de laptele Dorna din care facem branzica si iaurtul,nu am papat alt lapte,decat cel din bidoane...Ar trebui sa aiba si laptele meu aceste saruri,dar cine-i stie compozitia?!Se zice ca-i complet,dar dupa 8 luni e clar ca au mai scazut rezervele organismului meu,asa ca-i trebuie aport prin alimentatie.S-a dus si dieta mea,odata cu viroza asta,ca asta ne mai lipsea,sa scada lapticul...Nu's cand mai dau atatea kg jos!!!

Chinabulina,parca,vorbea despre un regim,please,scrie-l aici cand ai timp!!!

Iulia,nu te agita,noi suntem la o zi dupa voi si mai puturoasa...invatata in brate,de-abia stam in fundulet acum si tot mai dam intr-o parte si-n alta.In rest,nimic,nu ne taram,nu ne ridicam,ne zbenguim de pe o parte pe alta pana ajungem la tinta dorita.Si apoi eu am sechele de cand cu nenea pediatrul,cu retardul lui....motor!!!Toti copii vor merge mai devreme sau mai tarziu si apoi nu avem nici o graba

Simona,de mult ma tin sa scriu despre cartile lui Ioan Ioanolide,am vazut ca le-ai citit!!!Pansament pentru suflet,lectii de viata si de rabdare,suuuperDaca mai gasesti ceva scris de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

are 38.4 in fundulet ce fac? am uitat tot ce am citit.

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

nurofen supozitor.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

ooofff,fie dintii,daca zici ca nu a dormit bine,fie viroza asta pacatoasa.Incearca mai inai un paracetamol supozitor si daca mai are dupa 6 ore iar febra,alternezi cu nurofen,pana maine,cand daca tot mai persista febra chemi dr.sa vada gatul si sa asculte la plamani.
Noi am inceput de seara cu 37.9 si dimineata 39,ochii injectati,se vedea ca nu-i e bine,ca-i raceala ceva.A venit dr de fam,a vazut si ceva rosu in gat,dar nimic la plamani,Slava Domnului!!!!

Mergi la inceput

a adormit. in iuresul ala, nu mai stiam ce sa fac. i-am dat nurofen pt copii sirop, ca ala mi-a venit primul la mana. am uitat complet de supozitor. acu i-a scazut la 38.2, dar daca ii revine, bag sup. cred ca sparge dintele dreapta-sus. rosu in gat nu are ca se uita mama cu o spatula de-aia speciala data de dr de fam. sper sa fie dintele. nu tuseste. mama ce m-am panicat. eu am simtit mai de la pranz ca arde la ceafa, insa avand obrajii reci, am crezut ca nu are febra. ce handicapata sunt. de-acu, ii iau zilnic temp. ce ma oftic doamne

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna fetelor.
Intru pe fuga, nu mai apuc altfel, nici conspect nu reusesc sa mai fac.
Inais, sanatate Iasminutei. Chiar, te intreba si Cleu cu aerosoli n-a mers???CUm s emai simte?
Ancaurn am uitat sa te mentionez printre admiratoarele lui Daviducu, dar o fac acum
Socrate, nasoala experienta ai avut cu hotul acela atunci...Brrr!! Cred si eu sa fii marcata. Mie de regula nu mi-e teama de hoti, mi-e teama de intuneric si ale lui tenebre...Dar dupa o experienta de genul asta...
Virginiaai mare dreptate
Iulia sanatate Mufitzei, uite ca si noi ne confruntam cu febra inca de vineri. Nu tu muci, nu tuse, nimic, febra nu e foarte mare cel mai mult 39,1 din fundulet. Dc si miine face merg la dr cu el.Tot dintii i-am suspectat si eu dar nu se vede nimic totusi.
SIs, poate are doar vreo iritatie ceva, de la caldura..Mai ales ca e preponderent in jurul pampersului. Si eu ma uit dupa bubitze. Pipi e ok, clar, culoare alba, deci nu ma gindesc la infectie urinara...Nici nu mai stiu.
Miss, i-auzi mai ce mirsavi sunt -inventat... Te iei cu miinile de cap cind vezi ce indiferenta fata de om au si toate sub masca grijii nemaipomenite.

Una peste alta azi am mincat cam mult. De miine sper sa ma reechilibrez sa dau jos alea 4 pe care vreau sa le mai dau jos. In mai mai avem si o nunta si am deja o costumatie scurta pe care as vrea s-o port asa ca...

Hai ca va las, merg la piticanii.
Ah, mai voiam sa intreb ceva#536; SImonix esti multumita de scaunula cela care se ataseaza la masa? L-am vazut pe Robert intr-o poza in el...Felicitari lui Robert si Mati merge de premergatorul acela, a facut ieri, la cumnata-mea numai ture agatat de el. Desigur in picioare, desigur a mai si cazut ca respectivul prindea viteza si el nu-si da inca seama ce sa faca...

Gata, va pupez pe toate.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel
Missmerci de felicitari- asa e, papa mai putin. asta e. de ce ma intrebi de Wilbur Smith? nu iti place?

Te intrebam fiindca nu-l stiu, l-am trecut pe lista.

1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Cleo, Simona...aerosolii o ajuta si nu prea...nu mai stiu ce sa cred. Parca azi e o idee mai bine, totusi. Ii fac cu Fluimucil+ser fiziologic.
Mai ia Ventolin sirop, Eurespal si antib.

Aspir...iese ceva...insa nu mare lucru. In schimb ea haraie din piept. Se ineaca pana varsa...de diaree se pare ca am scapat...ma chinui sa ii dreg eritemul.

No cam asta facem noi...eu sunt din ce in ce mai racita...ma opresc aici.

Partea buna: Iasmina vrea toate medicamentele imediat, bea ceai, apa...tot. Plange doar la pus ser+aspirat si cand varsa pentru ca forteaza gatul care-i rosu si o doare. In rest nu plange deloc....vorbeste si mai nou face pasi in jurul patutului.

Iulia sanatate multa puiului!

Simona sper sa va treaca febra...oare ce-o fi??

Multumesc tuturor pentru gandurile frumoase.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput